prethodna
Hotel Arabian Park
Hotel Arabian Park
sledeća
Hotel Ibis Al Barsha
Hotel Ibis Al Barsha

Hotel City Max Bur Dubai

Hotel City Max Bur Dubai
Ovaj hotel je samo jedan od predloga za vaše putovanje, više hotela svih kategorija, sa različitim vrstama usluge možete pogledati na linku www.dreamland.travel/grupna-i-individualna-putovanja-metropole/daleke-destinacije-egzoticna-putovanja-aranzmani/dubai
Dubai se nalazi u Ujedinjenim Arapskim emiratima i smešten je na obali Persijskog zaliva. Nadmorska visina mu je 16 m. Emirat Dubai se graniči sa emiratima: Abu Dabi na jugu, Šaržom na severoistoku i sultanatom Oman na jugoistoku. Hata, mala enklava ovog emirata je okružena sa tri strane sultanatom Oman i emiratima Adžman i Ras el Hajma. Persijski zaliv čini zapadnu obalu emirata. Dubai zazuzima površinu od 4.114 km² što predstavlja značajno povećanje zemljišta u odnosu na početnih 3.880 km². Razlika u površini dobijena je zahvaljujući otimanju zemljišta od mora i vađenju peska sa morskog dna. Dubai leži u Arabijskoj pustinji, ali mu se topografski izgled drastično razlikuje od same pustinje po tome što je predeo oko Dubaija prošaran peščanim pustinjskim predelima. Planina koja se nalazi u Dubaiju nosi ime Hadžar.

Hotel City Max Bur Dubai 3*
www.citymaxhotels.com/en
Nalazi se u Bur Dubaiju u blizini Burjuman-a jednog od poznatijih šoping centara udaljenog od hotela 15-ak minuta hoda. Svega kilometar je udaljen od muzeja i zaliva Krik, a od aerodroma oko 6 kilometara.
Hotel: U glavnom hotelskom restoranu doručak je na bazi švedskog stola.Gostima hotela na raspolaganju je još nekoliko restorana i barova uz mogućnost uživanja u specijalitetima indijske, kineske i tajlandske kuhinje. Na krovu hotela je bazen. Hotel obezbeđuje besplatan transfer do Dubai Mall-a (jednom dnevno) i javne gradske plaže na kojoj se mogu iznajmiti ležaljke i suncobrani. Za one koji žele da odu na uređenu gradsku plažu Džumeira Bič Park (5 kilometara udaljena od hotela) to mogu učiniti taksijem.
Standardne sobe su ukusno opremljene i klimatizovane. Poseduju sef, LCD TV, mini-bar, aparat za čaj i kafu, kupatilo sa kadom i fenom za kosu, internet priključak (dodatno se plaća).

Dream Land

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 630 55 01
  +381 11 3232 386
 • Adresa:
 • Kralja Milana 15, Beograd
 • Website:
 • https://www.dreamland.travel

Hit ponude
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Uskrs

Uskrs

Ponuda najlepših putovanja
Preporučujemo za praznike

Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude