Dubai - 6 dana / 5 noćenja

Dubai - 6 dana / 5 noćenja
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi6 danasobanoćenje sa doručkomprevoz avionomdetaljnije
First Minute cena
Cene iz tabele su izražene u evrima. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate.

Paket aranžman 6 dana / 5 noćenja: avionski prevoz + smeštaj u hotelu 4* u 1/2 sobama na bazi noćenja sa doručkom

Termin putovanja: 02.03. - 07.03.2019.
Program putovanja:
1.dan Beograd - Dubai
Sastanak putnika na aerodromu Beograd - Nikola Tesla u 10:30 časova. Prijava za let avio kompanije Fly Dubai. Poletanje aviona za Dubai u 13:00 h, let FZ 1746. Sletanje u Dubai u 21:15 po lokalnom vremenu. Transfer autobusom do izabranog hotela (oko 20 min). Smeštaj u izabranom hotelu. Noćenje.
2. dan Dubai
Doručak. Slobodno vreme. Fakultativni izlet panoramsko i pešačko razgledanje Dubaija jednog od najatraktivnih i najluksuznijih gradova sveta. Razgledanje u pratnji vodiča: Dubai Krik (Creek), Zlatni suk, pijaca začina, istorijska oblast Bastakiya, najstariji deo grada u Dubaiu, Kula vetrova i kuće starih trgovaca, tvrđava Al Fahidi i muzej grada sa veoma zanimljivom postavkom voštanih figura koje oslikavaju istoriju života beduinskog stanovništva od najranijih dana, pa sve do industrijske revolucije otkrićem nafte, hotel Burj Al Arab, koji je svojom arhitekturom, luksuzom i glamurom stekao svetsku slavu za veoma kratko vreme, popularno poluostrvo Palma, pravo čudo arhitekture, jedan od simbola pustinje iz koje je sve poteklo, kao i hotel Atlantis i Dubai Marina. Povratak u hotel oko 14 h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje. Cena izleta po osobi: 25 eur.
3. dan Dubai - Abu Dabi - Dubai
Doručak. Slobodno vreme. Fakultativni izlet u Abu Dabi autobusom sa vodičem na srpskom jeziku. Abu Dabi je glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata. Sredinom prošlog veka od ribarskog naselja prerastao je u bogat trgovački centar naftom i turističku atrakciju. Nakon doručka vožnja autobusom do Abu Dabija (oko 1, 5 h). Po dolasku u Abu Dabi obilazak jedne od najvećih džamija na svetu - džamija Šeika Zajeda, zatim obilazak Šeik etno selo gde se možete upoznati sa kulturnim životom ovog grada, panoramsko razgledanje grada: vrtovi, parkovi, zeleni bulevari, sofisticirane visoke zgrade, luksuzni lanci hotela i raskošni tržni centri... Poseta Ferrari World-u, u svetu prvom tematskom Ferrari parku i najvećoj atrakciji te vrste. Ručak i slobodno vreme u tržnom centu Marina Mall. Povratak u hotel oko 19h. Noćenje. Ručak je uključen u cenu izleta. Cena izleta po osobi: 60 eur.
4. dan Dubai
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U poslepodnevnim satima fakultativni izlet pustinjski džip safari sa večerom i zabavnim programom. Zabavno - avanturistički izlet kojim se na autentičan način upoznaje Arabijska pustinja. Polazak oko 18 časova iz hotela džipovima 4x4. Vožnja džipovima po dinama Arabijske pustinje, poseta farmi kamila i spektakularan doživljaj zalaska sunca u sumrak uz večeru pod otvorenim nebom u beduinskom selu gde možete jahati kamilu, pušiti nargile, oslikavati ruke kanom, voziti se dinama, a sve uz egzotičan ples trbušnih plesačica. Povratak u hotel oko 23 h. Noćenje. Večera je uključena u cenu izleta. Cena izleta po osobi: 50 eur
5. dan Dubai
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim satima fakultativni izlet krstarenje Dubai Krikom. Trajanje izleta od 19:00 do 22:00. Transfer iz hotela autobusom do luke. Krstarenje i panoramsko razgledanje Dubaija sa tradicionalno ukrašenog drvenog broda (dhow) koji plovi kanalom Dubai Creek. Uživanje u vožnji sa najlepšim pogledom na grad: osvetljeni neboderi pod otvorenim nebom. U toku krstarenja poslužuje se večera na bazi švedskog stola. Povratak u hotel. Noćenje. Večera je uključena u cenu izleta. Cena izleta po osobi: 50 eur.
6. dan Dubai - Beograd
Odjava iz hotela u 06:00 h. Lanč paket umesto doručka. Transfer do aerodroma Dubai. Prijava na let aviokompanije Fly Dubai. Poletanje aviona za Beograd u 09:05, let FZ1745, po lokalnom vremenu. Dolazak u Beograd u 12:15 sati.

First Minute cena: 549 eur do 01.02.
Cena po osobi: 599 eur
Doplata za 1/1 osobu: 195 eur
Cena za: 1/3 sobe na upit

Avio prevoz:
Avio prevoz na redovnoj liniji avio kompanije FlyDubai (predviđeni red letenja)
FZ1746 02 Mart Beograd 13:00 Dubai 21:15
FZ1745 07 Mart Dubai 09:05 Beograd 12:15
U cenu aranžmana je uključena cena povratne avio karte sa aerodromskim taksama, čekirani prtljag 20 kg po osobi, ručni prtljag 7 kg po osobi.

Cena aranžmana obuhvata:
- povratnu avio kartu na relaciji Beograd - Dubai - Beograd, sa uključenim aerodromskim taksama
- smeštaj u hotelu prema programu na bazi 5 noćenja sa doruckom u standardnim dvokrevetnim sobama, boravišnom i svim pripadajućim taksama
- lokalni transferi prema programu (povratni transfer od aerodroma u Dubaiju do izabranog hotela)
- troškovi pratioca grupe iz Beograda (licenciranog turističkog vodiča)
- troškovi organizacije i vodjenja aranžmana

Cena aranžmana ne obuhvata:
- obavezni dinarski deo aranzmana u iznosu od 3 500 rsd po osobi
- troškove izdavanja turističke vize za Dubai u iznosu od 90 € po osobi
- individualne troškove putnika
- polisu međunarodnog zdravstvenog osiguranja
- obroke koji nisu navedeni u ponudi
- ponuđene fakultativne izlete

Fakultativni izleti:
Razgledanje Dubai-A - Poludnevno razgledanje grada.
Cena po osobi: 25 eur Trajanje izleta od 09:00 do 14:00 a vodičem na srpskom jeziku. Nakon doručka panoramsko i pešačko razgledanje Dubaija: Dubai Creek-a, žile kucavice grada koji je višestruko zaslužan za njegov uspon jer je to mesto na kome se dogodio prvobitni ekonomski uspon i sticanje bogatstva grada, istorijska oblast Bastakiya, najstariji deo grada u Dubaiu, kula vetrova i kuće starih trgovaca, tvrđava Al Fahidi i muzej grada sa veoma zanimljivom postavkom voštanih figura koje oslikavaju istoriju života beduinskog stanovništva od najranijih dana, pa sve do industrijske revolucije otkrićem nafte, hotel Burj Al Arab, koji je svojom arhitekturom, luksuzom i glamurom stekao svetsku slavu za veoma kratko vreme, poluostrvo Palma, pravo čudo arhitekture, koja oslikavaju veliku palmu, jedan od simbola pustinje iz koje je sve poteklo, kao i hotel Atlantis i Dubai Marina. Povratak u hotel.

Desert Safari with BBQ Dinner Pustinjski safari džipovima sa večerom.
Cena po osobi: 50 eur Trajanje izleta od 18:00 do ponoći sa vodičem na srpskom jeziku Avanturistički izlet kojim se na autentičan način upoznaje pustinja: uz adrenalisku vožnju džipovima po dinama, uz večeru pod otvorenim nebom u beduinskom selu gde možete jahati kamilu, pušiti nargile, oslikavati ruke kanom, voziti se dinama, a sve uz egzotičan ples trbušnih plesačica. Nakon uzbudljive vožnje odlazimo do farme kamila, gde ćete ih videti u njihovom prirodnom elementu i okruženju. Uživanje u zalasku sunca i lepoti pustinje u sumrak. Posle toga, odlazak u kamp u pustinji gde vas očekuje arapska dobrodošlica sa urmama i arapskom kafom, orijentalni švedski sto sa Live BB’, roštiljem

Dubai Show Cruise With Dinner- krstarenje Dubai Creek-om sa večerom.
Cena po osobi: 50 eur Trajanje izleta od 19:00 do 22:00 do 3 sata, autobus/brod - sa vodičem na srpskom jeziku Transfer autobusom iz hotela do broda. Krstarenje i panoramsko razgledanje Dubaija sa tradicionalno ukrašenog drvenog broda (dhow) koji plovi kanalom Dubai Creck. Uživanje u vožnji sa najlepšim pogledom na grad: osvetljeni neboderi pod otvorenim nebom. U sklopu vožnje je večera na bazi švedskog stola.

Abu Dabi - Celodnevni izlet sa ručkom.
Cena po osobi: 60 eur Trajanje izleta od 09:00 do 19.00 do 8 sati, vodič na srpskom, ručak uključen. Vožnja autobusom do Abu Dabija (oko 1, 5h). Po dolasku u Abu Dhabi panoramsko razgledanje grada: najveća džamija grada i jedna od najvećih na svetu Sheikh etno sela, gde se možete upoznati sa kulturnim životom ovog grada, ručak, slobodno vreme u tržnom centu Marina Mall, posetu Ferrari World-u, u svetu prvom tematskom Ferrari parku i najvećoj atrakciji te vrste. Grad ima dosta vrtova, parkova, zelenih bulevara, ali i sofisticirane visoke zgrade, luksuzne međunarodne lance hotela i raskošne tržne centre. Povratak u hotel.

Burj Kalifa Burdž Kalifa, ranije poznata kao Burdž Dubai je supervisoki oblakoder koji sa svojih 829 m visine čini najvišu građevinu koju je čovek ikada napravio. Nalazi se u poslovnoj četvrti Dubaija u sklopu jednog od največih tržnih centara na svetu Dubai Mall. Ulaznica za vidikovac 124. sprat - 40 eura po osobi. Ulaznica 148. sprat - 130 eura po osobi. Najbolje vreme za posetu od 17h do 18h.

Napomene u vezi fakultativnih izleta:
Prijavljivanje fakultativnih izleta vrši se u agenciji, najkasnije 10 dana pred put. Plaćanje izleta vrši se u Dubaiju. Minimum za realizaciju izleta je 20 putnika. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino - partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

Način plaćanja: Cena aranžmana izražena je u eurima. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa
- U gotovini
- Čekovima gradjana na 5 jednakih mesečnih rata
- Plaćanje karticama Visa, Master, Maestro, Dina.
- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije.

Opis i lokacija hotela:
Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Sobe su standardne kategorije, dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Doručak je kontinentalni. Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju putnik prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem, a najkasnije 20 dana pre početka putovanja.
Holiday Inn Downtown 4* www.ihg.com

Napomene u vezi smeštaja:
- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
- Objašnjenje: kontinentalni švedski sto - manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja
- U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine.
- Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
- Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)

Vizni režim:
Za izdavanje vize posredstvom agencije potrebno je dostaviti putem e-maila, najkasnije do 01.02.2019. na e-mail adresu office@supernovatravel.rs
- skeniranu prvu stranu pasoša u JPEG formatu
- fotografiju formata za pasoš takođe u JPEG formatu. Usluge viziranja vršimo i za strane državljane, za putnike sa pasošima stranih zemalja kojima je potrebna viza za Dubai. Cena izdavanja vize iznosi 80 EUR za predatu dokumentaciju najkasnije do 01.02.2019.
- Cena izdavanja vize po hitnom postupku - u roku od 72h - iznosi 120 eur po osobi

Važna napomena:
- U slučaju neodobravanja vize od strane imigracionog odeljenja, organizator putovanja ne može snositi odgovornost kao ni dodatne troškove (eventualne otkazne troškove nakon izdatih avio karata ili penala u hotelu) koje bi u tom slučaju snosio putnik. Troškovi viziranja kao i cena vize su nepovratni.

Napomena za putnike koji sami obezbeđuju vize:
- Preporuka za putnike koji individualno vade vizu da tri do četiri nedelje pre putovanja zakazu razgovor za dobijanje vize direktno Konzularnom odeljenju Ambasade Ujedinjenih Arapskih Emirata u Beogradu. Više informacija na zvaničnom sajtu ambasade Ujedinjenih Arapskih Emirata: www.uae-embassy.ae/Embassies/bl/

Uslovi otkazivanja:
- Svi otkazi ili izmene obrađuju se po opštim uslovima putovanja a evidentiraju se samo ako su dobijeni pismenim putem
- Organizator zadržava pravo da u slučaju promena cena prevoza, izmene deviznog kursa (USD/EUR, trenutno je odnos 1.1), nedovoljnog broja prijavljenih putnika i nepredviđenih okolnosti, promeni uslove i cenu aranžmana.  Putno zdravstveno osiguranje: Putno osiguranje je obavezno za sve putnike.

Cena međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja:
- za osobe od 18 do 70 godina je 1.441, 13 rsd;
- za osobe do 18 godina 800, 63 RSD;
- za osobe starije od 71 do 86 godina cena je 3.202., 50 rsd.

Opšte napomene:
- Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)
- Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
- Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
- Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi
- Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.

Garancija Garancija putovanja u visini 300.000.- Eura za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0011/2018 od 10.01.2018. aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili namail:garancijaputovanja@yuta.rs Organizator poseduje polisu za osiguranje garancije putovanja broj 300061001 ADO DDOR Novi Sad (25.01.2018-25.01.2019.god.)

Supernova Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 73 183
  +381 11 32 34 106
  +381 65 8874 782
  +381 63 8874 782
 • Adresa:
 • Majke Jevrosime 29, Beograd
 • Website:
 • www.supernovatravel.rs

Hit ponude
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu