Nova godina 2019. - Dubai

Nova godina 2019. - Dubai
Nova godina 2019. - Dubai
Nova godina 2019. - Dubai
Nova godina 2019. - Dubai
Nova godina 2019. - Dubai
Nova godina 2019. - Dubai
Nova godina 2019. - Dubai
Nova godina 2019. - Dubai
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi7 danasobanoćenje sa doručkomprevoz avionomdetaljnije
Nova godina 2019. - Dubai - 7 dana / 6 noći

Cene su izražene po osobi u dvokrevetnoj sobi

Mogucnost rezervacije drugih hotela i termina na upit!

Termin: 27.12.2018-02.01.2019
Dubai je jedan od 7 emirata koji se nalaze u sklopu države Ujedinjeni arapski emirati. Glavni grad se takođe zove Dubai i u njemu je oko 1,4 miliona stanovnika, ali se smatra da taj broj ide i do 4 miliona. Dubai je finansijki, kulturni i turistički centar države, a Abu Dabi je glavni grad Emirata.Grad obiluje kako ultra-modernim tako i hotelima svih vrsta i kategorija. Prepoznatljiv je po najvišoj zgradi na svetu (Burj Khalifa – 829m), poluostrvima u obliku palme, najmodernijim i najvećim tržnim centrima (Dubai mall, Emirates mall itd), velikim bulevarima i divnim peščanim predelima.
Dubai je omiljeno mesto kupoholičara jer se u njemu mogu naći skoro svi najeksluzivniji brendovi i najpoznatije marke od odeće, preko automobila do nakita. Grad je izrazito turistički orjentisan i shodno tome najveći priliv sredstava dolazi od turista. Jedan od načina za takav priliv je i vizni režim koji je strogo kontrolisan. Vize za Dubai se brzo i efikasno mogu izraditi u našoj poslovnici. Uživajte u Novogodišnjim aranžmanima za Dubai koje nudimo gde za vas radimo najpovoljnije vize za ovaj moderni turistički grad!

Program putovanja:
1. dan Beograd – Dubai
Dolazak na aerodrom dva sata pre leta za Dubai u 13:00. Sletanje u 21:15 po lokalnom vremenu. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
2 - 5. dan Dubai
Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
6. dan Dubai – Beograd
Poletanje za Beograd letom u 09:00. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 12:10.

Cena uključuje:
- avio prevoz, povratni transfer (aerodrom-hotel-aerodrom),
- 6 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu,
- organizaciju i realizaciju putovanja.

Cena ne uključuje:
- vizu za UAE (agencija može posredovati u dobijanju vize – cena 124 eur),
- međunarodno zdravstveno osiguranje,
- turističku taksu – plaća se na recepciji hotela: hoteli 5* 20 AED po sobi dnevno (oko 5 eur), hoteli 4* 15 AED po sobi dnevno (oko 3,75 eur), hoteli 2/3* 10 AED po sobi dnevno (oko 2,5 eur),
- fakultativne izlete,
- individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove.

Način plaćanja:
- 50% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Uni Credit banke na dan uplate, a ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na put.

Napomena:
1. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife.
2. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije, primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati kao ni iznos aerodromski taksi. Rok za izdavanje karte je 24h od trenutka rezervacije!

Molimo putnike da pažljivo pročitaju Program putovanja, informacije i opšte uslove putovanja jer oni čine sastavni deo ugovora za obe ugovorne strane.
(Navedeni termini su predlog agencije, aranžmani su individualni i postoji mogućnost odabira drugih datuma i hotela prema sopstvenim potrebama i željama – upite slati na mail avio@dreamland.travel) Organizator putovanja je Dream Land – Licenca OTP br. 13/2015, važi od 09.04.2015. god. U skladu sa odredbama Zakona o turizmu ima garanciju putovanja u visini od 300.000 eur, kojom se za slučaj
insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određenje opštim uslovima i programom putovanja po ugovoru o osiguranju i polisi 300055011, od 25.01.2017, DDOR osiguranja. Turistička agencija Dream Land nastupa u svojstvu organizatora putovanja.

Dream Land

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 630 55 01
  +381 11 3232 386
 • Adresa:
 • Kralja Milana 15, Beograd
 • Website:
 • https://www.dreamland.travel

Hit ponude
Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Zimovanje

Zimovanje

Skijaški aranžmani
Najbolji zimski centri
Hoteli i apartmani
Egzotične destinacije

Egzotične...

Putovanja iz snova
Egzotične zemlje
Daleke destinacije