Dubai - 6 dana / 5 noći

Dubai - 6 dana / 5 noći
Dubai - 6 dana / 5 noći
Dubai - 6 dana / 5 noći
Dubai - 6 dana / 5 noći
Dubai - 6 dana / 5 noći
Dubai - 6 dana / 5 noći
Dubai - 6 dana / 5 noći
Dubai - 6 dana / 5 noći
Dubai - 6 dana / 5 noći
Dubai - 6 dana / 5 noći
Dubai - 6 dana / 5 noći
Dubai - 6 dana / 5 noći
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi6 danasobanoćenje sa doručkomprevoz avionomdetaljnije
Dubai 2018.
Termini: 16.10-21.10.2018 / 13.11-18.11.2018

6 dana / 5 noći
Dubai je jedan od 7 emirata koji se nalaze u sklopu države Ujedinjeni arapski emirati. Glavni grad se takođe zove Dubai i u njemu je oko 1, 4 miliona stanovnika, ali se smatra da ta cifra ide i do 4 miliona.
Dubai individualni aranžmani i putovanja - Dubai je finansijki, kulturni i turistički centar države, a Abu Dabi je glavni grad. Grad obiluje kako ultra-modernim tako i hotelima svih vrsta i kategorija. Prepoznatljiv je po najvišoj zgradi na svetu (Burj Khalifa - 829m), poluostrvima u obliku palme, najmodernijim i najvećim tržnim centrima (Dubai mall, Emirates mall itd), velikim bulevarima i divnim peščanim predelima. Grad je omiljeno mesto kupoholičara jer se u njemu mogu naći skoro svi najeksluzivniji brendovi i najpoznatije marke od odeće, preko automobila do nakita. Grad je izrazito turistički orjentisan i shodno tome najveći priliv sredstava dolazi od turista. Jedan od načina za takav priliv je i vizni režim koji je strogo kontrolisan.

Hotel Ibis Styles Dubai Jumeira 3* - Dubai / Ujedinjeni Arapski Emirati
www.accorhotels.com/gb/hotel-A089-ibis-styles-dubai-jumeira/index.shtml
Hotel Ibis Styles Jumeira nalazi se u Džumeiri. Strateški je smešten blizu plaže Džumeira i Šeik Zajed Rouda.
U ponudi ima otvoreni bazen, teretanu i kafe Street u kojem možete uživati u obrocima.
Pojedine smeštajne jedinice imaju prostor za sedenje, u kojem se možete opustiti nakon napornog dana. Na raspolaganju su kuvalo, čaj i kafa. Svaka soba uključuje sopstveno kupatilo. Dodatne pogodnosti obuhvataju besplatan toaletni pribor i fen za kosu.
Objekat raspolaže recepcijom koja radi non-stop.
Šardža je udaljena 37 km, a Šeik Zajed 2 km od hotela Ibis Styles Dubai Jumeira. Najbliži aerodrom je Aerodrom Dubai, koji se nalazi na 12 km od objekta. Ponuda uključuje prevoz do tržnog centra Burdžuman.
Destinacija Bur Dubai je odličan izbor za putnike koje zanimaju pustinja, razgledanje i biznis.

Hotel City Max Hotel Al Barsha 3 * - Dubai / Ujedinjeni Arapski Emirati
www.citymaxhotels.com/en
Nalazi se u novom komercijalnom delu grada Al Barshi. U blizini „Mall Of The Emirates“, Media i Internet centra i oko 6km od Burj Al Arab-a. Plaža Jumeira Park je udaljena od hotela oko 12km. Od hotela Citymax se za par minuta vožnje stiže do Slobodne ekonomske zone Džebel Ali i drugih komercijalnih četvrti. Do hotela je jednostavno doći metroom u Dubaiju, autobusima i taksijem.Hotel ima 378 soba.
Standardne su sa kupatilom, fenom, klimom, telefonom, TV-om, radnim stolom.
Gostima su na raspolaganju: recepcija, restoran, Bar & Grill, salonski bar i kafe, otvoreni bazen, fitnes centar.

Hotel City Max Bur Dubai 3* - Dubai / Ujedinjeni Arapski Emirati
www.citymaxhotels.com/enww.citymaxhotels.com/en
Nalazi se u Bur Dubaiju u blizini Burdžumana, jednog od poznatijih šoping centara udaljenog od hotela 15-ak minuta hoda. Svega kilometar je udaljen od muzeja i zaliva Krik, a od aerodroma 8 kilometara.
Standardne sobe su ukusno opremljene i klimatizovane. Poseduju sef, LCD TV, mini-bar, aparat za čaj i kafu, kupatilo sa kadom i fenom za kosu, internet priključak (dodatno se plaća).
U glavnom hotelskom restoranu doručak je na bazi švedskog stola.
Gostima hotela na raspolaganju je još nekoliko restorana i barova uz mogućnost uživanja u specijalitetima indijske, kineske i tajlandske kuhinje. Na krovu hotela je bazen. Hotel obezbeđuje besplatan transfer do Dubai Mall-a (jednom dnevno) i javne gradske plaže na kojoj se mogu iznajmiti ležaljke i suncobrani. Ulaz na plažu je besplatan. Za one koji žele da odu na uređenu gradsku plažu Džumeira Bič Park (5 kilometara udaljena od hotela) to mogu učiniti taksijem. Na ovoj plaži se plaća ulaz (5 dirhama - 1 evro) uz mogućnost iznajmljivanja ležaljki i suncobrana (oko 10 do 15 dirhama po osobi).

Hotel Ramada Chelsea Hotel Al Barsha 4* www.rimsonhtels.com/ramadachelsea/
Ovaj hotel sa 4 zvezdice u četvrti Al Barša u Dubaiju nudi elegantan ambijent i veliki klub zdravlja. Hotel Ramada se nalazi u neposrednoj blizini svetski poznatog ostrva Palm Džumeira. Sobe hotela Ramada Chelsea Al Barsha imaju luksuznu belu posteljinu i prozore od poda do plafona. Iz soba na višim spratovima pruža se pogled na Dubai. Svaka soba sadrži plazma TV i mini-bar.
Hotel Ramada Chelsea Al Barsha poseduje fitnes centar sa modernom kardiovaskularnom opremom. Nakon vežbanja se možete opustiti u otvorenom bazenu ili u hidromasažnoj kadi. Ponuda hotela Ramada Chelsea obuhvata nekoliko restorana, uključujući restoran indijske kuhinje Spice. Arapski specijaliteti se služe u restoranu Mezz.
Od hotela se može lako stići do Međunarodnog aerodroma Dubai. Dinamični Šeik Zajed Roud udaljen je 500 metara. Osoblje turističkog deska u hotelu Ramada Chelsea Al Barsha može vam pomoći da istražite okolinu. Destinacija Al Barša je odličan izbor za putnike koje zanimaju šoping, kupovina odeće i luksuzni šoping.

Program putovanja:
1. dan Beograd - Dubai

Dolazak na aerodrom dva sata pre leta za Dubai u 13:00. Sletanje u 21:15 po lokalnom vremenu. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
2 - 5. dan Dubai
Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
6. dan Dubai - Beograd
Poletanje za Beograd letom u 09:00. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 12:10.

Mogucnost rezervacije drugih hotela i termina na upit!

Cena uključuje:
- avio prevoz
- povratni transfer (aerodrom - hotel - aerodrom)
- 5 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu
- organizaciju i realizaciju putovanja

Cena ne uključuje:
- vizu za UAE (agencija može posredovati u dobijanju vize – cena 124 eur), međunarodno zdravstveno osiguranje, turističku taksu – plaća se na recepciji hotela: hoteli 5* 20 AED po sobi dnevno (oko 5 eur), hoteli 4* 15 AED po sobi dnevno (oko 3,75 eur), hoteli 2/3* 10 AED po sobi dnevno (oko 2,5 eur),
- fakultativne izlete,
- individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove.

Nacin plaćanja:
50% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Uni Credit banke na dan uplate, a ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na put.

Napomene:
1. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife.
2. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije, primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati kao ni iznos aerodromski taksi. Rok za izdavanje karte je 24h od trenutka rezervacije!

Molimo putnike da pažljivo pročitaju Program putovanja, informacije i opšte uslove putovanja jer oni čine sastavni deo ugovora za obe ugovorne strane
(Navedeni termini su predlog agencije, aranžmani su individualni i postoji mogućnost odabira drugih datuma i hotela prema sopstvenim potrebama i željama – upite slati na mail avio@dreamland.travel) Organizator putovanja je Dream Land – Licenca OTP br. 13/2015, važi od 09.04.2015. god. U skladu sa
odredbama Zakona o turizmu ima garanciju putovanja u visini od 300.000 eur, kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade
štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određenje opštim uslovima i programom putovanja po ugovoru o osiguranju i polisi 300055011, od 25.01.2017, DDOR osiguranja. Turistička agencija Dream Land nastupa u svojstvu organizatora putovanja

Dream Land

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 630 55 01
  +381 11 3232 386
 • Adresa:
 • Kralja Milana 15, Beograd
 • Website:
 • https://www.dreamland.travel

Hit ponude
Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%