prethodna
Hotel Somewhere
Hotel Somewhere
sledeća
Hotel Wyndham Marina
Hotel Wyndham Marina

Hotel Somewhere Tecom

Hotel Somewhere Tecom
Hotel Somewhere Tecom
Hotel Somewhere Tecom
Hotel Somewhere Tecom
Hotel Somewhere Tecom
Hotel Somewhere Tecom
Hotel Somewhere Tecom
Hotel Somewhere Tecom
Hotel Somewhere Tecom
Hotel Somewhere Tecom
Hotel Somewhere Tecom
Individualna putovanja (na zahtev klijenta) - Avionom 4 - 10 noćenja
Individualni polasci od 09.11.2017. do 30.04.2018.

Paket aranžman: avio prevoz + smeštaj (devizni deo + 3.000,00 dinara po osobi (plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine))
Ujedinjeni Arapski Emirati se nalaze na obali Persijskog i Omanskog zaliva, na istoku Аrapskog poluostrva u jugozapadnoj Aziji. Sastoje se od sedam emirata: Abu Dabija, Adžmana, Dubaija, Fudžaire, Ras Al Hajme, Šardže i Um al-Kuvaina.
Dubai je najveći grad Ujedinjenih Arapskih Emirata. U njemu živi oko 1, 3 miliona stanovnika. Dubai se prvi put spominje 1095, a najstarije naselje potiče iz 1799. Poznat je u svetu kao jedna od najatraktivnijih turističkih destinacija. Danas je Dubai grad prestiža za veliki broj turista iz vrhova svetske elite.
Abu Dabi je glavni i drugi po veličini grad u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Takođe je glavni i najveći grad u emiratu Abu Dabi. Ima oko 1.5 miliona stanovnika. U Abu Dabiju se nalaze institucije saveznih organa vlasti, sedište Vlade Ujedinjenih Arapskih Emirata, dom dinastije Emiri porodice i predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata, koji pripada ovoj porodici. Brz razvoj i urbanizacija Abu Dabija, zajedno sa relativno visokim prosečnim primanjima stanovništva, pretvorili su ovaj grad u veliku i naprednu metropolu.
Emirati imaju toplu pustinjsku klimu. Sunčano plavo nebo se može očekivati tokom cele godine. Od juna do septembra je generalno veoma toplo i vlažno sa maksimalnim temperaturama u proseku iznad 38°C.

Hotel Somewhere Tecom 4*
Lokacija
Somewhere Hotel, smešten je u delu Tecom, popularan je odabir za putnike. Smešten je samo oko 6 km od centra grada, što osigurava gostima brz pristup gradskim atrakcijama i aktivnostima. Sa svojom pogodnom lokacijom, hotel nudi lagan pristup gradskim destinacijama koje morate videti.Metro stanica je udaljene oko 600m od hotela.

Opšti podaci
Hotel ima 306 soba, nekoliko barova i salu za koferencije. Hotel raspolaže sa bazenom na krovu, potpuno opremljenim fitness centrom i wellness centrom koji su pogodni za relaksaciju.

Plaža
Gosti hotela koriste Jumeirah plažu, koja je udaljena oko 17km od hotela.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom (na bazi samoposluživanja).

Smeštaj
Hotel raspolaže sa nekoliko vrsta soba: clasic sobe (pogled na grad, 24m2, pogodne za poslovne ljude sa dva odvojena kreveta), premium sobe (pogled na grad, 26m2, francuski ležaj), club sobe (pogled na grad, 24m2, francuski ležaj), executive suite (pogled na grad, 44m2 sa francuskim ležajem i dnevnom sobom), executive club suite (pogled na grad, 44m2 sa francuskim lezajem i dnevnom sobom, nalaze se na višim spratovima

Ostali sadržaji
Gostima su na raspolaganju brojni sadržaji hotela, poput: bazena sa barom, peškira za bazen/plažu, bazena na krovu, fitnes centra, terase za sunčanje i brojnih drugih.

Link
www.somewhere-hotels.com

Primer programa putovanja:
1. dan Beograd - Dubai

Prijava za let minimum 2 sata pre poletanja. Let za Dubai na liniji FZ 746 u 13 h . Dolazak u Dubai u 21 15 po lokalnom vremenu . Transfer do izabranog hotela. Noćenje.
2. - 4. (5, 6, 7, 8, 9, 10) dan Dubai
Doručak. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Vreme predvidjeno za odmor i individualne aktivnosti. Noćenja.
5. (6, 7, 8, 9, 10, 11) dan Dubai - Beograd
Rani doručak ili lunch paket. Napuštanje sobe prema hotelskim pravilima. Transfer do aerodroma u dogovoreno vreme. Prijava za let minimum 2 sata pre poletanja. Let za Beograd na liniji FZ 745 u 09 05 po lokalnom vremenu. Dolazak u Beograd. Kraj programa.

Važne napomene:
- Putovanje je osmišljeno za individualne putnike, bez pratnje vodiča. Potvrda rezervacije smeštaja i avio karte čeka se najvše 48 sati od momenta rezervisanja tj. uplate akontacije.
- Moguće je korigovati datume, termine polaska i broj dana uz korekciju cene (cena zavisi od raspoloživosti u hotelu i raspoložive klase na letu određenog datuma).
- Iskazana cena u tabeli na sajtu u cenovniku je data kao primer tj na osnovu najpovoljnije tarife avio karte i cene smeštaja. U toku dana postoji nekoliko letova pomenutih avio kompanija.
- Konačna cena individualnog putovanja zavisi od trenutne raspoloživosti na datom letu i hotelu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije. Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.
- Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu ili promene u tarifama prevoznika u zakonski predviđenim slučajevima.

Cena individualnog putovanja obuhvata:
- Avio prevoz redovnom linijom avio kompanije Fly Dubai na relaciji Beograd- Dubai – Beograd,
- Transfer aerodrom Dubai (terminal 2) – hotel – aerodrom Dubai (terminal 2 ) ,minimum 2 osobe. Doplata za jednu osobu na upit.
- 4-10 noćenja na bazi odabrane usluge u odabranom hotelu, prema rezervisanom i uplaćenom putovanju. Deca dele zajednički krevet sa roditeljima a za dodatni krevet se plaća doplata.
- Troškove organizacije putovanja.

Cena individualnog putovanja ne obuhvata:
- Avio takse koje iznose oko 80€ putnici plaćaju u agenciji prilikom rezervacije (plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama). Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.
- Na nekim avionskim klasama hrana i piće se naknadno plaćaju u avionu.
- Ukoliko cena za dete do 2 godine nije objavljena u cenovniku na sajtu, za decu do 2 godine se plaća 79€, nemaju mesto u avionu, ni sopstveni ležaj u hotelu.
- Dinarski deo aranžmana u iznosu od 3.000,oo dinara koji važi uz cenovnik (plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine).
- Gosti koji borave u hotelima koji nisu u Emiratima Dubai i Abu Dabi plaćaju doplatu za transfer od 50-75€ u zavisnoti od hotela (minimum 2 osobe, a u slučaju da je na transferu samo 1 osoba cena se uvećava za 100%).
- Troškovi vize za Emirate (100 € po pasošu). Za pribavljanje vize za UAE potrebni su skeniran pasoš i skenirana slika u boji, visoke rezolucije. Informisati se u agenciji oko detalja.
- Boravišnu taksu na celoj teritoriji UAE (TOURISM DIRHAM, po odluci DTCM-a broj D/000/152/187 od 05.02.2014) koja se plaća od 31.03.2014. hotelu na licu mesta (prilikom check in-a ili prilikom check out-a) i iznosi: hoteli 5* ili više – 20 dirhama (oko 5€) po sobi/po noći; hoteli 4* – 15 dirhama (oko 4€) po sobi/po noći; hoteli 3* – 10 dirhama (oko 3€) po sobi/po noći; hoteli 2* – 10 dirhama (oko 3€) po sobi/po noći; hoteli 1* – 7 dirhama (oko 2€) po sobi/po noći; deluxe hotelski apartmani – 20 dirhama (oko 5€) po sobi/po noći; superior hotelski apartmani – 15 dirhama (oko 4€) po sobi/po noći; standard hotelski apartmani – 10 dirhama (oko 3€) po sobi/po noći; *U slučaju suite ili apartmana sa više soba taksa se plaća za svaku sobu prema gore navedenim kriterijumima
- Putno zdravstveno osiguranje.
- Individualne troškove.
- Ostale nepomenute usluge.
- Obaveznu doplatu za Novogodisnju I Bozićnu veceru Obavezna doplata (24.12.2017,25.12.2017) I (31.12.2017/01.01.2018) u iznosu od 150-300 € za odrasle I 70-200 € za decu 02-12 god,proveriti u agenciji za tacan iznos doplate ).

Uslovi plaćanja:
- Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.
- Za rezervaciju neophodna je uplata avansa 100 % od ukupnog iznosa cene aranžmana prilikom prijave (u slučaju da rezervacija nije potvrđena u roku od 48h ovaj iznos se vraća).
- Ove odredbe predviđene su Opštim uslovima putovanja 1 A TRAVEL DOO.
Usled promena na monetarnom tržištu agencija 1 A Travel zadržava pravo korekcije cena na neplaćeni deo aranžmana.

Način plaćanja:
- Avansno - u gotovini, platnim karticama ili preko računa, 100% prilikom rezervacije.
- Platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express).
- Plaćanje na rate bez kamate kreditnim karticama Banke Intesa (do 6 rata). Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak na rate.

Ostale napomene:
- Za dobijanje viza za UAE potrebno je prilikom prijave priložiti pasoš i sliku u boji na skeniranje ili skenirane (u visokoj rezoluciji u JPG formatu) prvu stranu pasoša (na kojoj se nalaze podaci putnika) i fotografiju. *Iznos troškova viziranja se ne vraća u slučaju neodobravanja vize od strane imigracionog odeljenja UAE. Postoji mogućnost da imigraciono odeljenje UAE zahteva dodatnu dokumentaciju u zavisnosti od svakog pojedinačnog slučaja.
- Popusti za decu važe u pratnji minimum dve odrasle osobe, osim ako je drugačije naznačeno u cenovniku.
- Pomoćni ležajevi u sobama u kojima je moguć smeštaj za više od dve osobe mogu biti ili fotelja ili sofa na razvlačenje i manjih dimenzija od standardnog ležaja.
- Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora i ino-pratnera. Eventualne naknadne promene koje nisu poznate organizatoru ne mogu biti relevantne. Broj zvezdica u našoj ponudi hoteli nose po zvaničnoj nacionalnoj kategorizaciji zemlje gde se hotel nalazi.
- Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku. Agencija 1 A Travel proslediće Vaše zahteve i želje, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste (spratnost, pogled, tip ležaja, tačno određena lokacija u okviru hotelskog kompleksa i slično, udaljenost od plaže, resotrana itd., ukoliko u ponudi nije tačno i konkretno istaknuta vrsta i tip sobe). Slike soba u katalogu i na sajtu su date radi informacije. Većina hotela ima nekoliko vrsta soba, tako da smeštaj u hotelu ne mora biti u sobi sa slike. Smeštaj je u standardnim (dvokrevetnim) sobama, osim ako nije drugačije naglašeno.
- Sve sobe u svim hotelima u ponudi 1 A Travela su klimatizovane. Međutim, sistem klimatizacije je različit i zavisi od politike hotela i sezone. U pojedinim hotelima sobe nisu klimatizovane 24 časa dnevno. Hotelijeri zadržavaju pravo da u zavisnosti od vremenskih uslova klimatizaciju ograniče na određeni broj sati dnevno.
- Određeni broj hotela ima u ponudi sobe sa pogledom na more po posebnoj ceni ili uz odgovarajuću doplatu. Samo u tim hotelima 1 A Travel može garantovati smeštaj u sobi sa pogledom na more. U drugim hotelima takve sobe se dobijaju na upit i ne mogu se garantovati. Treba imati u vidu i činjenicu da su za hotele u UAE birana takva arhitektonska rešenja i oblici (lučni ili trouglasti) da što više soba bude okrenuto ka moru. Samim tim, sobe za koje je naglašeno da imaju pogled na more, u većini slučajeva imaju bočan pogled na more, ne direktan. Sobe sa bračnim ležajem postoje u većini hotela i njihovo dobijanje se ne može garantovati. Određeni broj hotela u svom sastavu ima deo soba u okviru glavne zgrade, drugi deo u klubu ili aneksu. Ako je cenovnikom naglašena lokacija sobe, onda je ona garantovana, ako nije, onda se ona ne može garantovati i važi pravilo „Run of house“, odnosno recepcija određuje lokaciju sobe prema raspoloživosti u trenutku stizanja gostiju.
- Predviđen ulazak u hotelske sobe je posle 15h prvog dana, a napuštanje soba poslednjeg dana najkasnije do 12h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu nakon definisanog vremena iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela.
- U svim hotelima usluga je po principu samoposluživanja-izbor više jela po hotelskim terminima, osim ako nije drugačije navedeno i ugovoreno. Hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja putnika u nekim periodima servira meni, umesto samoposluživanja, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.
- U slučaju večernjih i noćnih letova, obrok (ukoliko je predviđen obrok avio kartom na redovnoj liniji) u avionu zamenjuje obrok u hotelu. U slučaju kasnog večernjeg leta i stizanja u hotel nakon završene večere, većina hotela u tom slučaju ne služi večeru i ne nadoknađuje obrok poslednjeg dana. Sadržaj All Inclusive usluge, različit je od hotela do hotela i gosti počinju sa korišćenjem usluge od momenta prijave u hotel, a završavaju sa uslugom All Inclusiva prilikom odjavljivanja iz hotela, pa samim tim nije određena usluga kojom počinju i završavaju boravak, jer se uključuju u All Inclusive koncept hotela.
- Dress code je obavezan za vreme obroka u svim hotelima (zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu, formalan način oblačenja).
- Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti.
- Vreme trajanja transfera od aerodroma do hotela, zavisi i od broja putnika koji imaju transfer do različitih hotela u istoj regiji.
- Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu i dužan je da prilikom prijave na putovanje u prodajnom mestu dostavi broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne ceni validnost putne isprave, ne snosi odgovornost za validnost iste i nije odgovorna u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku prelazak. U slučaju ne dobijanja vize smatra se da je putnik odustao od putovanja, a troškovi na ime odustanka se naplaćuju prema Opštim uslovima putovanja.
- Vremena leta u avio saobraćaju su podložna izmenama u zavisnosti od uslova u saobraćaju. Putnici su dužni da provere u agenciji 2 dana pre putovanja da li je došlo do promene. Cena putovanja se obračunava po broju ostvarenih noćenja. Kao početak individualnog putovanja računa se trenutak poletanja iz Beograda, a kao kraj poletanje sa destinacije. U broj dana naveden u programu su uračunati prvi (dan polaska) i poslednji dan (dan povratka). Svi datumi polaska i povratka su upisani u tabelama cenovnika.
- Avio karte i vaučeri se dobijaju u agenciji nakon uplate celokupnog iznosa.
-Na dan putovanja potrebno je doći na aerodrom minimum dva sata pre poletanja i izvršiti čekiranje na šalteru avio kompanije. Avio prevoz se odvija redovnom linijom avio kompanije.
- Putnici mogu nositi do 20 kg prtljaga (ili onoliko koji dozoljava klasa na avio prevozu redovne linije) koji se predaje prilikom čekiranja i jednu torbu kao ručni prtljag (proveriti u agenciji prilikom rezervacije infomracije o prtljagu). U ručnom prtljagu nisu dozvoljene makazice, manikir setovi i drugi oštri metalni predmeti, kao ni bilo koja vrsta tečnosti, što je propisano pravilima reda i poslovanja svih avio kompanija. Organizator putovanja ne preuzima odgovornost za izgubljeni, oštećeni ili ukradeni prtljag. Sva svoja prava u vezi sa prtljagom koji je izgubljen ili oštećen, putnik ostvaruje obraćajući se direktno prevozniku ili pružaocu usluge smeštaja, prema međunarodnim ili domaćim propisima i važećim uzansama.
- Osoblje avio-kompanije ima pravo da po sopstvenoj proceni ne dozvoli ukrcavanje trudnici, osim ako ona ima potvrdu od lekara kojom se potvrđuje da je sposobna za let avionom. Te potvrde imaju rok važenja, pa na to treba obratiti pažnju kako prilikom polaska na put, tako i prilikom povratka.
- Predstavnik ino partnera naše agenicje i vozilo za transfer čekaju putnike na aerodromu na kranjoj destinaciji. Propisi predstavnicima ne dozvoljavaju okupljanje u aerodromskoj zgradi, tako da se putnici sačekuju neposredno po izlasku iz zgrade. U slučaju manjeg broja putnika (manji od 30) predstavnik će komunicirati sa gostima na engleskom jeziku.
- Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena na monetarnom tržištu ili promene tarifa prevoznika.
- 1 A Travel d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
- Agencija 1 A Travel d.o.o. zadržava pravo promene redosleda sadržaja programa usled vanrednih okolnosti na koje nije mogla uticati.
- Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu www.1atravel.rs

Molimo putnike da pažljivo pročitaju opšte uslove putovanja agencije 1A Travel d.o.o. usaglašene sa Yuta standardom koji su sastavni deo ovog programa.

Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja aviona dva dana pre polaska na putovanje.

Program putovanja važi uz Opšte uslove putovanja organizatora 1A Travel d.o.o. Licenca br. OTP 278 /2010

1 A Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • Call centar +381 11 655 78 00
 • Adresa:
 • Kondina 20, Beograd

  Poslovnice:
  Braće Ribnikar 8 Prizemlje, lokal 2, Novi Sad
  tel: +381 21 210 00 70, 210 00 71
  fax: +381 21 661 6363
  ns@1atravel.rs

  Bulevar Mihaila Pupina 10a, YUBC centar, lokal 22, Beograd
  tel: +381 11 655 78 08
  fax: +381 11 322 78 97
  yubc1@1atravel.rs
 • Website:
 • https://www.1atravel.rs

Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje