prethodna
Hotel Lyra Resort
Hotel Lyra Resort
sledeća
Hotel Mary Palace Resort and Spa
Hotel Mary Palace Resort and Spa

Hotel Magic Life Jacaranda

Hotel Magic Life Jacaranda
Hotel Magic Life Jacaranda
Hotel Magic Life Jacaranda
Hotel Magic Life Jacaranda
Hotel Magic Life Jacaranda
Hotel Magic Life Jacaranda
Hotel Magic Life Jacaranda
Hotel Magic Life Jacaranda
Hotel Magic Life Jacaranda

Cene ovog smeštaja su dostupne na upit.

U cilju bržeg i jednostavnog snalaženja i odabira hotela po kriterijumima, cene i svih zadatih parametara, implementirali smo najsavremeniji rezervacioni sistem. Sada možete dobiti trenutnu i tačnu informaciju o hotelima za koje ste zainteresovani.

Za informacije o cenama, popustima, uslovima putovanja, kao i načinu i uslovima plaćanja, molimo Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona +381 11 33 48 851, +381 11 33 49 532

www.omniturs.rs
Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj, smešten je na malom poluostrvu u Sredozemnom moru na oko 75 km od Antalije. Istorijsko nasleđe datira hiljadama godina unazad jer je Side na ovom prostoru od VII veka pre nove ere. Njegovu okolinu oplemenjuju plantaže narova.
Gradić se odlikuje uskim ulicama gde se nalaze suvenirnice koje nude turske rukotvorine. U neposrednoj blizini se nalazi hram Apolona, rimsko kupatilo (danas muzej), fontane, pozorište i grobnice; Aspendos, mali gradić sa rimskim teatrom u kome se svake godine tokom leta tradicionalno organizuje međunarodni festival opere i baleta. Danas je Side slikoviti centar sa antičkim ostacima, dve peskovite plaže, brojnim radnjama i hotelima, kafićima i restoranima koji gledaju na more.

Hotel Magic Life Jacaranda
Lokacija: Hotel je smešten na širokoj peščanoj plaži, 3 km od mesta Čolakli, 10 km od Sidea i 65 km od Antalije. Resort zauzima površinu od 130.000 m2, a sastoji se iz glavne zgrade i bungalova, tako da, u zavisnosti toga gde je smeštena soba, zavisi i udaljenost od plaže.
Sadržaj: Glavni restoran, 7 a la carte restorana, 7 barova (3 snack bara), 6 bazena uključujući bazen sa 5 tobogana i bazen za decu i bebe, 3 dečija kluba u zavisnosti od uzrasta dece od 3 do 16 godina sa različitim edukativnim i zabavnim aktivnostima, dečiji i bife za bebe u glavnom restoranu, tereni za tenis (sa reflektorima), odbojku, fudbal, košarku, aerobik, step aerobik, zumba, joga, pilates, sportovi na vodi, animacija, noćni šou programi 4 puta nedeljno, muzika uživo 3 puta nedeljno, wi-fi u lobiju.
Sobe: Kupatilo (tuš/wc), fen, individualni klima uređaj, sef, mini-bar (bezalkoholna pića po dolasku, ostatak odmora se puni vodom), balkon.
Usluga: Ultra all inclusive - sve uključeno - doručak, kasni doručak, a la carte doručak jednom u toku boravka, ručak, večera, užine u toku dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim pravilima (samoposluživanje - izbor više jela), coctail hour (18:00-19:00). Jedna od specifičnost i ovog hotela jesu sportovi na vodi koji ulaze u koncept, tj.besplatni su za goste: skijanje na vodi (2x dnevno), surf (jednom dnevno, potrebna licenca), banana (2 puta dnevno), wakeboard (dva puta dnevno), kanu, katamaran (jednom dnevno, potrebna licenca).
Usluge i aktivnosti uz doplatu: Neka uvozna pića, sportovi na vodi van kincepta, Spa& Wellness, a la carte restorani više od jedanput tokom boravka.

Omniturs

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
  +381 11 7610 127
  +381 11 7614 131
 • Adresa:
 • Savski trg 7, Beograd

  Poslovnice:
  Dragoslava Jovanovića 3, Beograd
  tel: +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
 • Website:
 • https://www.omniturs.rs

Hit ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti