prethodna
Hotel Adalya Artside
Hotel Adalya Artside
sledeća
Hotel Alibey Resort Side
Hotel Alibey Resort Side

Hotel Adalya Ocean Deluxe

Hotel Adalya Ocean Deluxe

Cene ovog smeštaja su dostupne na upit.

U cilju bržeg i jednostavnog snalaženja i odabira hotela po kriterijumima, cene i svih zadatih parametara, implementirali smo najsavremeniji rezervacioni sistem. Sada možete dobiti trenutnu i tačnu informaciju o hotelima za koje ste zainteresovani.

Za informacije o cenama, popustima, uslovima putovanja, kao i načinu i uslovima plaćanja, molimo Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona +381 11 33 48 851, +381 11 33 49 532

www.omniturs.rs
Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj, smešten je na malom poluostrvu u Sredozemnom moru na oko 75 km od Antalije. Istorijsko nasleđe datira hiljadama godina unazad jer je Side na ovom prostoru od VII veka pre nove ere. Njegovu okolinu oplemenjuju plantaže narova.
Gradić se odlikuje uskim ulicama gde se nalaze suvenirnice koje nude turske rukotvorine. U neposrednoj blizini se nalazi hram Apolona, rimsko kupatilo (danas muzej), fontane, pozorište i grobnice; Aspendos, mali gradić sa rimskim teatrom u kome se svake godine tokom leta tradicionalno organizuje međunarodni festival opere i baleta. Danas je Side slikoviti centar sa antičkim ostacima, dve peskovite plaže, brojnim radnjama i hotelima, kafićima i restoranima koji gledaju na more.

Hotel Adalya Ocean Deluxe
Lokacija:Hotel se nalazi u regiji Evrenseki, 10 km je udaljen od Sidea, 12 km od Manavgata i 65 km od aerodroma u Antaliji.
Sadržaj: Glavni restoran, 5 a la carte restorana, 5 barova, otvoreni bazeni za odrasle i decu, bazen sa toboganima, wellness i centar lepote, dnevne sportske i zabavne aktivnosti, animacija, 2 puta mesečno specijalne gala zabave, stoni tenis, odbojka na plaži, boćanje, step, aerobik, akvabik, mini klub.
Sobe: Standardne sobe su površine cca 30 m2 i sadrže kupatilo, klima uređaj, LCD SAT TV, mini-bar, sef (besplatno), set za čaj i kafu, balkon.
Usluga: Ultra all inclusive -sve uključeno - doručak, kasni doručak, ručak, različite užine, sladoled u određeno vreme, ponoćni bife od 23:00 do 07:00, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim pravilima - samoposluživanje.
Usluge i aktivnosti uz doplatu: Uvozna pića, bilijar, vazdušni hokej, kuglanje, stoni fudbal, video igre, sportovi na vodi.

Omniturs

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
  +381 11 7610 127
  +381 11 7614 131
 • Adresa:
 • Savski trg 7, Beograd

  Poslovnice:
  Dragoslava Jovanovića 3, Beograd
  tel: +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
 • Website:
 • https://www.omniturs.rs

Hit ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja