prethodna
Hotel Barut Cennet
Hotel Barut Cennet
sledeća
Hotel Corolla
Hotel Corolla

Hotel Barut Hemera

Hotel Barut Hemera
Hotel Barut Hemera
Hotel Barut Hemera
Hotel Barut Hemera
Hotel Barut Hemera
Hotel Barut Hemera
Hotel Barut Hemera
Hotel Barut Hemera
Hotel Barut Hemera
Hotel Barut Hemera
Hotel Barut Hemera
Hotel Barut Hemera

Cene ovog smeštaja su dostupne na upit.

U cilju bržeg i jednostavnog snalaženja i odabira hotela po kriterijumima, cene i svih zadatih parametara, implementirali smo najsavremeniji rezervacioni sistem. Sada možete dobiti trenutnu i tačnu informaciju o hotelima za koje ste zainteresovani.

Za informacije o cenama, popustima, uslovima putovanja, kao i načinu i uslovima plaćanja, molimo Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona +381 11 33 48 851, +381 11 33 49 532

www.omniturs.rs
Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj, smešten je na malom poluostrvu u Sredozemnom moru na oko 75 km od Antalije. Istorijsko nasleđe datira hiljadama godina unazad jer je Side na ovom prostoru od VII veka pre nove ere. Njegovu okolinu oplemenjuju plantaže narova.
Gradić se odlikuje uskim ulicama gde se nalaze suvenirnice koje nude turske rukotvorine. U neposrednoj blizini se nalazi hram Apolona, rimsko kupatilo (danas muzej), fontane, pozorište i grobnice; Aspendos, mali gradić sa rimskim teatrom u kome se svake godine tokom leta tradicionalno organizuje međunarodni festival opere i baleta. Danas je Side slikoviti centar sa antičkim ostacima, dve peskovite plaže, brojnim radnjama i hotelima, kafićima i restoranima koji gledaju na more.

Hotel Barut Hemera
Lokacija: Na peščanoj plaži idealnoj za decu, 3 km do grada Side do koga se stiže šetnjom po novoj promenadi uz obalu mora čini da se ovaj hotel izdvaja od drugih. 65 km je udaljen od aerodroma Antalija. Renoviran je 2007., 2013, i 2014. godine i krasi ga lep veliki vrt,
Sadržaj: Glavni restoran, poslastičarnica, 4 a la carte restorana (turski, riblji, internacionalni i italijanski), 4 bara, 4 otvorena bazena za odrasle i 1 dečiji bazen, 3 tobogana, zatvoreni bazen, wellness i spa centar, teniski teren, fitness centar, bežični internet na recepciji i u sobama, frizer, prodavnice, kozmetički salon, bilijar, igraonica, internet cafe, mini klub za decu od 4-12 godina, razne aktivnosti u radionicama, mini disko, dečiji bife za doručak i večeru.
Sobe: Centralni klima uređaj, telefon, LCD TV, fen, mini bar, sef, ketler, bade mantil, papuče, parket na podu. Deluxe sobe su iste opremljenosti, s tim što imaju i sofu i mogu da smeste dvoje dece.
Usluga: Ultra all inclusive -sve uključeno- doručak, kasni doručak, ručak, užine, večera, noćni obrok, dečiji bife, poslastičarnica, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje - izbor više jela), bilijar.
Usluga i aktivnosti uz doplatu: Sveže ceđeni sokovi, uvozni šampanjac i lokalna i uvozna flaširana pića, luksuzna pića, room servis, konzumiranje a la cart restorana drugi put u toku boravka, osvetljenje za teniske terene i časovi tenisa, sportovi na vodi, frizer, telefon.

Omniturs

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
  +381 11 7610 127
  +381 11 7614 131
 • Adresa:
 • Savski trg 7, Beograd

  Poslovnice:
  Dragoslava Jovanovića 3, Beograd
  tel: +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
 • Website:
 • https://www.omniturs.rs

Hit ponude
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja