prethodna
Hotel Mare
Hotel Mare
sledeća
Hotel Mare - sopstveni prevoz
Hotel Mare - sopstveni prevoz

Hotel Mare

Hotel Mare
Hotel Mare
Hotel Mare
Hotel Mare
Hotel Mare
Hotel Mare
Hotel Mare
Hotel Mare
Hotel Mare
Hotel Mare
Hotel Mare
Cenovnik za paket aranžman prevoz + smestaj + trajekt

8% popusta na paket aranžmane. Uslovi plaćanja 100% prilikom rezervacije. Akcija važi do 29.februara
Sarimsakli je najznačajnije letovalište na severnom delu turske obale, udaljeno od granice Srbije samo 790 km. Sarimsakli je poznat po najlepšoj pešcanoj plaži na celom turskom priobalju. Na 8km od Aivalika, u podnožju brda Seytan sofrasi (Đavolja trpeza), nalazi se ovo letovalište sa širokom, dugačkom plažom od prelepog beličastog peska. Dužina plaže je oko 15 km, a Sarimsakli letovanje 2020 pored predivne plaže krase i plantaže maslina, vinove loze, i blizina borovih šuma, sa samo 0, 5% vlažnosti u vazduhu proglašen je vazdušnom banjom za lečenje disajnih organa, srčanih oboljenja od strane Svetske zdravstvene organizacije.
Ime Sarimsakli u prevodu znači Zemlja belog luka. Ovo letovalište ima oko 100 hotela, brojne apartmane, puno restorana sa turskom, grčkom, italijanskom i srpskom kuhinjom..
Blizu Sarimsaklija nalaze se mnoga istorijska mesta: Troja (170km), Pergamon (65 km), Izmir (155 km) i Efes (250km) do kojih se organizuju izleti. U Sarimsakliju nisu samo topli dani i mediteranske noci već i meštani i hotelsko osoblje, trgovci, ugostitelji koji takode zrače toplinom osmeha i gostoljubivošcu.

Hotel Mare 3* www.hotelmareayvalik.com
Hotel se nalazi na najlepšoj lokaciji u centralnom delu Sarimsaklija na samoj plaži odmah do hotela Buyuk Berk. Zahvaljujući svom arhitektonskom rešenju u obliku broda sa bazenom na prvoj palubi odakle se pruža predivni pogled na Lezbos, hotel Mare ce Vam pružiti poseban užitak.Besplatna je upotreba lezaljki i suncobrana i pored bazena i na plazi.Ishrana je na bazi polupansiona doručak i večera, švedski sto. Ukoliko gosti zele mogu uplatiti rucak u hotelu za 5 eura po osobi. U hotelu sve sobe su opremljene klimom, televizorom, mini barom, telefonom, TWC, fenom za kosu…

Program putovanja:
1. dan - Polazak putnika sa parkinga preko puta buvlje pijace na Novom Beogradu, putovanje do Sarimsaklija preko Niša, Pirota, Dimitrovgrada do Bugarske. Nocna voznja kroz Bugarsku sa kracim usputnim odmorima.
2. dan - Ulazak u Tursku prelazak trajektom Dardaneli nastavak puta do Sarimsaklija dolazak u prepodnevnim satima. Smeštaj u izabrani hotel najkasnije u 14h po lokalnom vremenu. Slobodno vreme. Boravak u Sarimsakliju u odabranom hotelu
12. dan - Napuštanje hotela slobodno vreme u popodnevnim satima polazak za Srbiju oko 15h. Noćna vožnja kroz Bugarsku i u prepodnevnim satima dolazak u Srbiju.

Popusti i doplate
- Doplata za sobu 1/1: 50% u junu i septembru, 1/1: 100% u julu i avgustu.
- Popust za 3. odraslu osobu u 1/3 je 30% , u 1/3+1 je minimum 3.2 cene
- popusti za decu važe uz (dve odrasle osobe): Deca: 0-6 besplatno, 6-12 godina Placaju 50% (dvoje dece 0-6 g. placa se za jedno dete 50%) U hotelu Fila 3* i Buyuk Berk 4* deca od 0-7 godina gratis.
- Hotel Mare: family rooms minimum 3.4 cene connection rooms minimum 3.7 cene
- Hotel Buyuk Berk family rooms minimum 3.5 cene
- za uplate u celosti 8% popusta na paket aranžmane, 5% popusta na hotele.Uslovi plaćanja: 100% prilikom rezervacije. Akcija važi do 29.februara

Aranžman obuhvata:
Autobuski prevoz, boravak u izabranom hotelu na bazi 12 dana /10 noćenja i uslugu HB ili All u zavisnosti od hotela, trajekt, lezaljke i suncobrani na plazi i oko bazena, klima, besplatan Wi-Fi, usluge vodiča i lokalne takse.

Aranžman ne obuhvata:
Međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 40.000 €), sve fakultativne izlete, individualni troškove putnika.

Uslovi i način plaćanja:
*Plaćanje se obavlja u dinarima, po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.
1) Avansno: a) Gotovinom u potpunosti ili 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% najkasnije 14 dana pre putovanja, b) Čekovima, c) Uplatom na račun agencije ili d) platnim karticama (Visa, Master, Maestro i Dina) u agenciji ili online putem website-a agencije.
2) Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40% , a ostatak: a) čekovima do pet jednakih mesečnih rata (datum realizacije 5/10. i 15. u mesecu.); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije; b) platnim karticama (Visa i Master, Banca Intesa-e) na maksimalno 5 mesečnih rata; kartica mora biti provučena kroz POS terminal u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije; c) putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima organizator putovanja ima potpisan ugovor.

Agencija ce prevoz obaviti autobusima turističke klase (klima, video, audio…). Datum polaska autobusa je dan pre početka letovanja i naznačeno je u koloni sa oznakom bus.

Mesto polaska nalazi se u koloni autobuski prevoz. Putnik je dužan da proveri tačno vreme polaska.

Napomena:
Organizator zadržava pravo da putem Last minute ponude prodaju svojih kapaciteta po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime eventualne razlike u ceni.

Autobuski prevoz
U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava i upotreba wc-a (sem u slučaju nemogućnosti zaustavaljanja autobusa). Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja. Agencija pravi raspored sedenja uzimajući ravnopravno u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), bolest ili fizičke nedostatke putnika, kao i vreme uplate. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli. Putnik moze da rezerviše, Željeno sedište’’ u autobusu uz doplatu od 10 EUR-a.Doplata za 2 spojena mesta po zelji putnika moguca je samo uz prethodnu potvrdu od strane Agencije, po ceni decije karte prevoza. Cena karte u jednom pravcu je 50e i takvi zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom prijave aranžmana.

Važna napomena:
Prtljag putnika sme da sadrzi iskljucivo rucni prtljag, stvari za licnu upotrebu i jedan kofer po punoplativoj osobi. Svi dodatni koferi, vece kese se naplacuju po tarifi prevoznika.

Vizni režim
Za boravak do 90 dana u Turskoj, za gradjane Srbije sa biometrijskim pasosem I sa vaznoscu 6 meseci po zavrsetku putovanja nije potrebna viza, kao ni za transit kroz Bugarsku (EU). Putnici sa pasosima drugih drzava, duzni su da se raspitaju o viznom rezimu zemlje sa cijim pasosima putuju. Za maloletnu decu, obavezna saglasnost ako putuju bez jednog roditelja.

Dream Land

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 630 55 01
  +381 11 3232 386
 • Adresa:
 • Kralja Milana 15, Beograd
 • Website:
 • https://www.dreamland.travel

Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude