prethodna
Siteler – Hotel Ideal Prime Beach
Siteler – Hotel Ideal Prime Beach

Turunc- Hotel Resort Otel

Turunc- Hotel Resort Otel
Turunc- Hotel Resort Otel
Turunc- Hotel Resort Otel
Turunc- Hotel Resort Otel
Turunc- Hotel Resort Otel
Turunc- Hotel Resort Otel
Turunc- Hotel Resort Otel
Turunc- Hotel Resort Otel
Turunc- Hotel Resort Otel
Turunc- Hotel Resort Otel
Turunc- Hotel Resort Otel
Za informacije o cenama, popustima, uslovima putovanja, kao i načinu i uslovima plaćanja, molimo Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona +381 11 33 48 851, +381 11 33 49 532
www.omniturs.rs

First Minute popusti:
15% za rezervacije do 31.03. - popust se odnosi na cenu hotela iz tabele. Popust je uključen u cenu za programe sa avionskim prevozom

Dinarski deo aranžmana za avio prevoz - 1990 dinara, plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine - plaćanje u agenciji;

Cene su izražene u eur po osobi - prevoz i smeštaj i po smeštajnoj jedinici (family sobe)

Napomena za putnike koji putuju u republiku Tursku:" Pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja."
Turunc Resort Otel 5*
Položaj: nalazi se na plaži, oko 500m udaljenosti od mesta Turunc, 22Km udaljenosti od Marmarisa, oko 160 km udaljenosti od aerodroma Bodrum. Plaža je peščano-šljunkovita, suncobrani, ležaljke i prostirke su besplatne na plaži i pored bazena; peškiri dostupni uz kauciju.
Sadržaj: recepcija sa sefom, lobi, bežični internet (dostupan u javnim prostorima hotela), restorani, barovi, 3 otvorena bazena (jedan sa odeljkom za decu), zatvoreni bazen, bazen i 5 tobogana za odrasle i 2 za decu, prodavnice, lekar.
Za decu: mini-klub (period 10.00 - 12.00 i 14.00 -17.00, starost od 04-12 godina), dečije igre, mini-disko, maksi klub.
U ceni boravka je aerobik, akvabik, stoni tenis, odbojka na plaži, od 09:00 - 13:00 (sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo), akva-park, unutrašnji bazen, animacija (dnevna i večernja), pikado, streljaštvo sa vazdušnom puškom, mini streličarstvo.
Uz doplatu: bilijar, PC video igre, perionica, korišćejne telefona i faksa, lekarske usluge, škola ronjenja, vodeni sportovi (motorizovani i mehanički), proizvodi u svim prodavnicama, Spa deo (masaže, piling, sauna, wellness programi).
Sobe: standard sobe pogled kopno veličine oko 20m² sa kupatilom (Tuš WC i fen za sušenje kose), SAT TV, minibar (dnevno dopunjavanje sa 2 flaše obične i 2 flaše mineralne vode), čaj i kafa i aparat za pripremu istih, sef (besplatno korišćenje), bežični internet (besplatno korišćenje), klima uredjaj, balkon. Posteljina se menja svakog trećeg, peškiri se menjaju svakog drugog dana. Superior sobe su prostranije od standardnih i isto su opremljene. Family room veličine oko 43m² prostrana soba koja može da primi do 4 osobe.
Ishrana: All inclusive plus (doručak, ručak i večera je “švedski sto” - samoposluženje, izbor obroka).
U ceni je (posluženje u restoranima i barovima):
Doručak u glavnom restoranu od 07:00 - 10:00, Švedski sto - samoposluženje, izbor više obroka,
Kasni doručak u glavnom restoranu od 10:00 - 11:00, Švedski sto - samoposluženje, izbor više obroka,
Ručak u glavnom restoranu od 12:45 - 14:00, Švedski sto - samoposluženje, izbor više obroka,
Večera u glavnom restoranu od 19:30 - 21:30, Švedski sto - samoposluženje, izbor više obroka,
Kasni obrok u restoranu “Snack” od 00:00 - 02:00 supa, posluženje, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića,
U baru “Turunc snack” od 12:00 - 14:00 hamburgeri i sendviči,
U baru “Turunc snack” od 14:00 - 16:00 turske posluženje i mlečni proizvodi,
U baru “Snack” od 14:30 - 17:00 sladoled,
U baru “Has Bahce” od 16:00 - 17:00 kafa, čaj i poslastice,
U baru “Turunc snack” od 02:00 - 07:00 posluženje, lokalna bezalkoholna pića (sokovi) i topli napitci.
Posluženje pića
U baru u lobiju hotela od 10:00 - 24:00 lokalna alkoholna pića i sokovi i određena inostrana pića u okviru all inclusive liste,
U baru pored bazena od 10:00 - 22:30 lokalna alkoholna pića i sokovi i određena inostrana pića u okviru all inclusive liste,
U baru “Aqua” piva i sokovi u okviru all inclusive liste (radno vreme određuje hotel na licu mesta),
U baru “Snack” od 10:00 - 16:30 piva i sokovi u okviru all inclusive liste,
U baru “Snack” od 22:30 - 02:00 lokalna alkoholna pića i sokovi u okviru all inclusive liste,
U baru “Snack” od 02:00 - 07:00 sokovi u okviru all inclusive liste,
U baru pored bazena od 08:00 - 10:00 sokovi u okviru all inclusive liste,
U baru “Palm Bar” od 21:00 - 24:00 lokalna alkoholna pića i sokovi i određena inostrana pića u okviru all inclusive liste,
U disco baru “T club disco” od 24:00 - 02:00 lokalna alkoholna pića i sokovi i određena inostrana pića u okviru all inclusive liste.
Uz doplatu:
Ulaz u diskoteku, posluženje u a la carte restoranima i specijaliteti turske kuhinje i italijanske kuhinje - usluga u restoranima uz predhodnu rezervaciju
Turunc resort otel

Program putovanja (avio):
1.dan Beograd - Bodrum, Dalaman ili Antalija - Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla“ - dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Poletanje čarter leta za Tursku. Čarter let u trajanju od oko 2h na relaciji Beograd - Bodrum, Beograd - Dalaman, ili Beograd - Antalija. Po sletanju transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel posle 14h po lokalnom vremenu. Noćenje.
2.dan - 10.dan - Bodrum/Kusadasi/Marmaris/Didim ili Lara/Belek/Kemer/Side/Alanja. - Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge u izabranoj destinaciji. Slobodno vreme za odmor, individualne aktivnosti ili fakultativne izlete po želji putnika u pratnji lokalnog vodiča.
11.dan - Bodrum, Dalaman ili Antalija - Beograd. Izabrana usluga. Napuštanje hotela u jutarnjim časovima, u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Transfer do aerodroma u Turskoj. Čarter let za Beograd u trajanju od oko 2h na relaciji Bodrum - Beograd, Dalaman - Beograd ili Antalija - Beograd. Sletanje na aerodrom “Nikola Tesla“. Kraj programa.

Aranžman obuhvata:
- Avio prevoz na relaciji Beograd-Bodrum-Beograd, Beograd - Dalaman - Beograd ili Beograd-Antalija-Beograd
- 10 noćenja u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge
- Transfere aerodrom-hotel-aerodrom
- Usluge predstavnika
- Organizaciju putovanja u celini

Aranžman ne obuhvata:
- Aerodromske takse 37, 40 € (aerodrom Beograd -21, 42 €, aerodrom Bodrum, Dalaman ili Antalija - -15 €, DCV taksa - taksa direktorijata za civilno vazduhoplovstvo 0, 98 €, deca od 0 do 2 god: besplatno)
- doplata za YQ taksu 10 € (taksa za poskupljenje goriva. Njena visina zavisiće od devijacije cene goriva i biće objavljivanja 2 puta mesečno)
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje za sve putnike starosti 6 meseci do 80 godina starosti - za državljane Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji;
- Fakultativne izlete i ekskurzije;
- Individualne troškove putnika.

Avio prevoz:
- tačno vreme poletanja aviona u odlasku i povratku, avio kompanija i Organizator putovanja će objaviti 48 - 24 sata pre poletanja. Obaveza putnika je da se dva dana pre puta informišu o tačnom vremenu dolaska na aerodrom i o vremenu poletanja aviona.
- raspored i vreme poletanja, kao i eventualna kašnjenja, zavise isključivo od avio kompanije i aerodroma.

Napomene:
- Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu i prilikom prijave na putovanje u prodajnom mestu dužan je da dostavi broj pasoša. Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, u Tursku mogu putovati bez viza. Pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.
- Stari (plavi) pasoši prestali su da važe 31.12.2011. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost i nije dužna upoznati putnike državljane drugih država na uslove (vizne, carinske, zdravstvene i dr.) koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, već je obaveza stranog državljanina da se informiše kod nadležnog konzulata i da Putnik sam potrebne uslove i isprave obezbedi blagovremeno i uredno. Agencija ne može biti odgovorna u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku prelazak granice.
- Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
- Putno osiguranje se preporučuje za putovanje u inostranstvo. Putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja, ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju zemlje u koju putuju.
- Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencije ne predstavlja izmenu ugovorenog programa.
- Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i Opštim uslovima putovanja agencije Organizatora.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti).
- U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska.
- Organizator ne snosi odgovornost za eventualno drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane zaposlenih u agenciji kao i od strane subagenata (posrednika u prodaji aranžmana), koje nisu u skladu sa elementima zaključenih Ugovora o putovanju.
- Organizator putovanja može promeniti ugovorenu cenu ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u cenama hotela, tarifama prevoznika, poremećaja i promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga.
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika, obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
- Potvrda izabranog hotela se po pravilu čeka 48h (dva radna dana) od momenta uplate akontacije (ne računajući vikend - subota/nedelja i neradne dane).
- Kod aranžmana koji uključuju avio prevoz postoji mogućnost večernjih i noćnih letova, u zavisnosti od raspoloživosti aviona i dozvola organa nadležnih za avio saobraćaj, tako da dolazak u hotel može da bude i posle 20h. U slučaju kasnog večernjeg leta i stizanja u hotel posle 20h, prvi obrok se servira samo u avionu i većina hotela u tom slučaju ne služi večeru i ne nadoknađuje obrok poslednjeg dana boravka. U slučaju ranog jutarnjeg leta na povratku, većina hotela u tom slučaju ne služi doručak, već obrok u avionu menja doručak u hotelu. Vreme leta za povratak putnicima se saopštava od strane vodiča lično, putem oglasne table ili SMS-a, najčešće jedan dan pre povratka.
- Prtljag: Dozvoljena težina prtljaga koji se smešta u prtljažnik aviona je 20kg po plativom putniku, kao i jedna torba ručnog prtljaga težine do 8kg. U ručnom prtljagu nisu dozvoljene makazice, drugi oštri predmeti, kao ni tečnosti. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za izgubljen, oštećen ili ukraden prtljag. Svoja prava u vezi sa prtljagom koji je izgubljen, oštećen ili ukraden putnik ostvaruje obraćajući se direktno prevozniku ili pružaocu usluge smeštaja, u skladu sa međunarodnim i domaćim pozitivnim propisima. Deca od 0-2 godine nemaju pravo na besplatan prtljag, kao ni sedište i obrok u avionu. Avio karte se po pravilu preuzimaju na aerodromu, dva sata pre leta.
- Po preuzimanju karata, putnici su u obavezi da obave čekiranje, predaju prtljaga i pasošku kontrolu. Zbog mogućih gužvi, molimo putnike da dolaze na aerodrom na vreme, koje ne sme biti kraće od dva sata pre leta.
- Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-straniciwww.oktopod.rs
- Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe.
- Po pravilu ulaz u hotelske sobe prvog dana boravka je posle 14h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotelska soba najkasnije do 10h.
- U pojedinim hotelima, putnici su u obavezi da prilikom dodele soba polože određeni novčani iznos ili predaju podatke iz kreditne kartice na ime depozita za slučaj štete ili naplate dodatnih hotelskih usluga. Ukoliko ne nastane bilo kakva šteta ili putnik ne iskoristi dodatne usluge u hotelu, deponovani iznos će se po završetku boravka vratiti putniku.
- U većini hotela postoje porodične sobe (family room) za dve odrasle osobe i dvoje ili troje dece - rade se na upit. U svim hotelima gde postoji mogućnost za krevetac za bebe (baby cot) - radi se na upit.
- Cena za jednokrevetnu sobu - radi se na upit.
- U nekim hotelima u strukturi sobe - jedna odrasla osoba i jedno dete ili jedna odrasla osoba i dvoje dece, deca mogu ostvariti određeni popust - radi se na upit.
- U svim hotelima ishrana je po principu samoposluživanja - izbor više jela, sem gde je drugačije navedeno. U hotelima koji uslugu ishrane služe po principu švedskog stola (samoposluživanje), postoji mogućnost da se usled nedovoljnog broja gostiju, posluživanje izvrši po principu meni-a, što se ne smatra promenom aranžmana.
- U većini hotela u Turskoj treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni ležajevi. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnog objekta - može biti i sofa na razvlačenje standardnih ili manjih dimenzija.
- Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajinih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajih objekata.
- Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj …), zašta organizator ne snosi odgovornost.
- Obavezno je poštovanje osnovnih pravila oblačenja (dress code) za vreme obroka u većini hotela.
- Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta u organizaciji ino-partnera.
- Svim strankama koje koriste sopstveni prevoz, Voucher će biti izdat 7 dana pre datuma početka korišćena aranžmana.
Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Važne napomene:
- Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja
- Molimo putnike da provere tačna vremena poletanja aviona dva dana pre polaska na putovanje

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba I usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja

Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za realizaciju je 120 putnika.

Uz ovaj program vaze opsti uslovi organizatora putovanja uskladjeni sa YUTA standardom

Omniturs

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
  +381 11 7610 127
  +381 11 7614 131
 • Adresa:
 • Savski trg 7, Beograd

  Poslovnice:
  Dragoslava Jovanovića 3, Beograd
  tel: +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
 • Website:
 • https://www.omniturs.rs

Hit ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude