Hotel Albora

Hotel Albora
Hotel Albora
Hotel Albora
Hotel Albora
Hotel Albora
Hotel Albora
Hotel Albora
Hotel Albora
Hotel Albora
Hotel Albora
Kušadasi - leto 2018

Za rezervacije do 31.03.2018. Ostvarujete 5% popusta

Za uplate u celosti ostvarujete dodatnih 10% popusta u periodu od 09.11.2017-30.04.2018

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele.
Kušadasi je najstarije i najpoznatije letovalište na Egejskoj obali Turske. Udaljen je 1400 km od Beograda. Zbog velikog broja hotela koji se u njemu nalaze dobio je i naziv Grad Hotel. Duž obala Kušadasija prostiru se peščane plaže u dužini od 30 km. Kušadasi svoju popularnost duguje i blizini kulturno-istorijskih lokaliteta (Troja, Pergamon, Pamukale, Hijerapolis, Milet, Didim, Prijena)

Hotel Albora 3*
Hotel Albora 3* se nalazi u blizini plaže Ladies beach, na oko kilometar udaljenosti od centra Kušadasija. Pored hotela nalazi se stanica minibuseva (tzv. dolmuša) koji voze do samog centra grada. Sve sobe su klimatizovane i opremljene SAT TV-om, kupatilom, fenom, a pojedine i terasom. Restoran se nalazi na krovu hotela odakle se pruža veličanstven pogled na ceo grad. Hotel poseduje recepciju, sefove, Wi-Fi internet, igraonicu za decu itd.
Lepo uređen bazen i bar su idealno mesto da se gosti hotela opuste. Usluga u hotelu Albora je na bazi noćenja s doručkom.

Program putovanja:
1.dan - Putovanje. Beograd - Kušadasi: sastanak putnika na parkingu preko puta otvorenog tržnog centra - tzv. “Buvljak” na Novom Beogradu, minimum pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u 06.00 h. Dnevna i noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
2.dan - 11.dan Kušadasi - dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Noćenje
12.dan - Kušadasi - napuštanje hotela, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Noćna i dnevna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
13.dan - Beograd- dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivan dolazak u Beograd, na mesto polaska oko 17 časova (u zavisnosti od uslova i vanrednih dešavanja na putu i na graničnim prelazima).

Aranžman obuhvata:
- 10 noći, sa uslugom po izboru u dvokrevetnim sobama,
- troškove organizacije puta,
- usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera.

Aranžman ne obuhvata:
- Prevoz autobusom (TV, VIDEO, DVD, AC, WC; visokopodni ili dabldeker) na relaciji Beograd - Kušadasi - Beograd,
- prevoz trajektom na relaciji Gelibolu - Lapseki - Gelibolu,
- individualne troškove, međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
- ekstra hotelske troškove i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta - inostranom agencijom.

Popusti:
- Jednokrevetna soba - doplata 50%
- Dete 0-7 godina - besplatno
- Dete 7-13 godina - popust 50%
- III osoba (pomoćni ležaj) - popust 30%
- Klima uređaj - uključen u cenu

Doplata za 1/1:
za jednokrevetnu sobu: 50% na cenu ugovorenog aranžmana u svim hotelima.

Uslovi plaćanja:
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne ProCredit Bank a.d. za efektivu, na dan uplate.

Način plaćanja:
60 € po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim i debitnim karticama, čekovima građana na šest mesečnih rata (25.12.2018.) bez uvećanja cene aranžmana, isključivo u agenciji, 7 dana pre početka aranžmana ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. U slučaju značajnih promena na monetarnom tržištu, nerealizovani deo cene aranžmana podleže promeni.

Cena autobuskog prevoza za putnike koji koriste samo usluge prevoza:
Mesta na prevozu su ograničena.
Beograd – Kušadasi – odrasla osoba 85 € / deca do 12 god. 60 €

Putno osiguranje:
Agencija preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog osiguranja. U poslovnicama agencije moguće je pribaviti polisu osiguravača Triglav Osiguranje A.D.O. Za više informacija pozovite na neki od naših kontakt telefona ili nam se obratite direktno na šaleteru agencije.

Napomena za vizni režim:
Putnici koji nameravaju da putuju sa starom putnom ispravom – plavim pasošem u obavezi su da sami apliciraju za individualnu tursku i bugarsku vizu. Molimo putnike da se blagovremeno informišu o potrebnoj dokumentaciji u Konzulatima Republike Turske i Bugarske. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja ili nerealizacije bugarske vize i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema čl.10 Opštih uslova putovanja agencije . Putnici koji nisu državljani Republike Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju, kao i zemalja kroz koje prolaze.

Napomena:
Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU.

Važna napomena:
U slučaju da ugovorena rezervacija hotela, usled objektivnih okolnosti, ne bude potvrđena od strane hotelijera u roku od 48h (ne računajući subotu i nedelju) orgranizator putovanja zadržava pravo da o tome obavesti putnika, koji može odustati od aranžamana ili izvršiti promenu rezervisanog objekta.

Važna napomena:
Vreme rada klima uređaja se razlikuje u zavisnosti od hotela i ne podrazumeva 24 sata neprekidnog trajanja. Cena hotela pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, za šta organizator ne snosi odgovornost. Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima u Turskoj su sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola, postoji mogućnost da se, usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola, što se ne smatra promenom aranžmana. Za razliku od naše, u ponudi turske kuhinje ima više testenina, povrća, voća, mleka i mlečnih proizvoda, a manje mesa i mesnih prerađevina! Kvantitet, kvalitet i raznovrsnost hrane, zavisi od kategorije hotela! U većini objekata se koristi sistem solarnih ploča za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u odredjenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. Po pravilu, voda iz vodovoda nije predviđena za piće, ali se ista, bez obzira na mogući drugačiji sastav, miris, ukus ili eventualni salinitet smatra hemijski i bakteriološki ispravnom za sve druge potrebe. U sobe se ulazi prvog dana boravka od 14.00 časova i napuštaju se oko 10.00h poslednjeg dana boravka! ! ! U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, u odnosu na dan izlaska programa - cena je podložna promeni. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanična, i važeća na dan zaključenja ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera. U slučaju eventualne naknadne promene, organizator ne snosi odgovornost. Poštovani putnici, želimo da Vas upozorimo da usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta Agencija ne može imati uticaja.

Važno:
Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge po izboru iz tabele, samo prilikom rezervacije aranžmana! ! ! Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotele! Organizator putovanja ne garantuje spratnost i broj smeštajne jedinice. Obaveza organizatora nije prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta.
U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika iz ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice, a shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku.
Promena datuma putovanja, kao i promena hotela, računa se kao otkaz putovanja.Opisi hotela sadržani su u dodatku koji prati ovaj cenovnik i sastavni su deo programa putovanja.
Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije

Tipo Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2401 413
  +381 11 3442 218
 • Adresa:
 • Mileševska 51, Beograd

  Poslovnice:
  Doktora Pantića 114, Valjevo
  +381 14 244 713
  +381 14 246 146
 • Website:
 • www.tipotravel.com

Hit ponude
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%