prethodna
Hotel Larissa Phaselis Princess
Hotel Larissa Phaselis Princess
sledeća
Hotel Limak Limra
Hotel Limak Limra

Hotel Limak Limra

Hotel Limak Limra
Cene su izražene u EUR po osobi sa uračunatim popustom od 15% za rezervacije napravljene do 29/02/2020 sa minimalnom uplatom od 50% od ukupnog iznosa.

Dinarski deo aranžmana u iznosu od 3.000,00 dinara po osobi koji važi uz cenovnik (plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine)
Kemer, relativno novo letovalište smešteno je na obali Antalijskog zaliva, a oko 42 km udaljeno je od Antalije. Kemer leto je nekadašnje ribarsko selo a danas pravo turističko odmaralište sa oko 20 000 stanovnika i dužinom obale od 52 km. Sve do 80ih godina XX veka mesto je bilo potpuno neotkriveno i nerazvijeno što se turizma tiče. Kemer je nekada nosio ime Staro selo (Eski Köy) sve do izgradnje zida 1917. koji je sprečio dalje plavljenje sela.

Hotel Limak Limra 5*
Hotel Limak Limra Kemer nalazi se u Kemeru, Kiriş na svojoj plaži, oko 8km od centra Kemera, oko 60km od centra Antalije i oko 70km od aerodroma Antalija.
Opšti podaci
Hotel Limak Limra Kemer ima 815 soba, od toga 255 soba je u glavnoj zgradi (218 standardnih soba i 37 Jacuzzi studija), 253 sobe u aneksu Arycanda (246 standardnih soba i 7 Junior apartmana), 177 u aneksu Fame Garden (87 standardnih soba i 52 family apartmana) i 130 standardnih soba u aneksu Limra Park (preko ulice).
Aneks Limra Park (preko ulice) poseduje svoju recepciju, restoran i otvoreni bazen, a gosti aneksa koriste sve ostale usluge u Limak Limra hotelu.
Hotel Limak Limra Kemer ima glavni restoran Phaselis, 5 à la carte restorana (turski, italijanski, grill, kineski, riblji), 3 snack restorana (Lykia, Galata, Beach), 9 barova i diskoteku.
Za decu tu je mini klub (za decu od 4-12 god), junior klub (za decu preko 12 god.), dečiji bazen i aqua park sa 5 tobogana.
Plaća se: čuvanje dece.
Plaža:
Hotel ima svoju šljunkovitu plažu sa kejom. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.
Plaćaju se: paviljoni na plaži.
Hrana i piće:
Samoposluživanje, izbor više jela u glavnom restoranu Phaselis: doručak (07:00h - 10:00h), kasni doručak (09:00h - 12:00h), ručak (12:30h - 14:30h), večera (18:30h - 21:15h), kasna večera i ponoćna čorba (22:30h - 04:30h), kao i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, turske palačinke (11:00h - 16:00h), pice i paste (12:00h - 16:00h) čaj, kafa i kolači, (12:00h - 18:00h), sladoled (13:00h - 17:00h) u određenim restoranima i barovima. A la carte restorani Sandal (riblji) i Kazan (turski) su uključeni u cenu (uz obaveznu rezervaciju).
Plaćaju se: ostali a la carte restorani (obavezna rezervacija dan ranije), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana vina, sokovi od svežeg voća, sladoled (osim u vreme naznačeno u konceptu).
Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.
Sobe:
Sve standardne sobe poseduju balkon ili terasu, centralnu klimu, sef, mini bar (svakodnevno se dopunjava), satelitsku TV sa muzičkim kanalima, direktan telefon u sobi i kupatilu, kada ili tuš (u 52 sobe u aneksu Fame Garden), đakuzi (u 37 soba u glavnoj zgradi), fen za kosu.
Plaća se: room service.
Park sobe se nalaze preko puta ulice. Standard seaview sobe imaju uglavnom bočni pogled na more. Family sobe čine 2 sobe odvojene vratima.
Spa & Wellness:
Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo, đakuzi.
Plaćaju se: tretmani nege lica i tela, masaže.
Sport i zabava:
Aqua park sa 5 tobogana (3 mala i 2 veća), 4 otvorena bazena, zatvoreni bazen, fitness centar, 2 teniska terena, odbojka na plaži, košarka, skvoš, nemotorizovani sportovi na vodi, dnevne i noćne animacije, amfiteatar, diskoteka, Wi-Fi internet.
Plaćaju se: osvetljenje teniskih terena, oprema za tenis, 5 terena za fudbal raznih veličina i namena, škola ronjenja, motorizovani sportovi na vodi, bilijar, internet café, igraonica.
Ostali sadržajir:
Lekar, frizer, servis za pranje i peglanje veša, market, tržni centar, parking, sale za sastanke.
Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
Link
www.limakhotels.com/en/limak-limra-hotel-resort

Program putovanja
1. dan
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera agencije dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.
2. - 7./10./11./14 dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.
8./11./12./15. dan
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima najkasnije do 12h (vreme napuštanja hotela zavisi i od vremena leta aviona).

U cenu putovanja je uključeno:
- Čarter let na relaciji Beograd - Antalija - Beograd
- Grupni transferi autobusom od aerodroma u Antaliji do izabranog hotela, u odlasku i povratku
- Aerodromske takse za čarter let (sve takse se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 15 dana pred put, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS,
podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama). Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.). Plaćanje se vrši u agenciji;
Konačan iznos avio-taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
- Doplata za gorivo YQ taksa, deca do 2 godine starosti ne plaćaju taksu. Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do polaska na put.
- Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila
(u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00h)
ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu).
Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske
obroke uobicajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta.
- Usluge vodiča i organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
- Međunarodno zdravstveno osiguranje, fakultativni izleti, lični troškovi i ostale nepomenute usluge.

Način plaćanja:
Avansno u gotovini, platnim karticama, čekovima ili preko računa. 50% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pred put.
Čekovıma građana sa mogućnošću odloženog plaćanja na 6 meseci, bez uvećanja cene aranžmana u našim poslovnicama.
Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama svakog 10, 20 i 30-og u mesecu.
Platnım kartıcama (Visa, Dina, Master, Maestro)
Plaćanje na rate bez kamate kreditnim karticama Banke Intesa (do 4 rate). Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak na rate.
Putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima agencija ima potpisan ugovor.

Dream Land

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 630 55 01
  +381 11 3232 386
 • Adresa:
 • Kralja Milana 15, Beograd
 • Website:
 • https://www.dreamland.travel

Hit ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja