prethodna
Hotel Pashas Princess
Hotel Pashas Princess
sledeća
Hotel Pine House
Hotel Pine House

Hotel PGS Rose Residence

Hotel PGS Rose Residence
Hotel PGS Rose Residence
Hotel PGS Rose Residence
Hotel PGS Rose Residence
Hotel PGS Rose Residence
Hotel PGS Rose Residence
Hotel PGS Rose Residence
Hotel PGS Rose Residence
Hotel PGS Rose Residence
Dinarski deo aranžmana u iznosu od 3.000,00 dinara po osobi koji važi uz cenovnik (plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine)
Kemer, relativno novo letovalište smešteno je na obali Antalijskog zaliva, a oko 42 km udaljeno je od Antalije. Kemer leto je nekadašnje ribarsko selo a danas pravo turističko odmaralište sa oko 20 000 stanovnika i dužinom obale od 52 km. Sve do 80ih godina XX veka mesto je bilo potpuno neotkriveno i nerazvijeno što se turizma tiče. Kemer je nekada nosio ime Staro selo (Eski Köy) sve do izgradnje zida 1917. koji je sprečio dalje plavljenje sela.

Hotel PGS Rose Residence 5*
Lokacija
Hotel PGS Rose residence se u Kemeru na svojoj plaži i 1km od centra Kemera, 40km od centra Antalije i 50km od aerodroma Antalija.
Opšti podaci
Hotel PGS Rose residence je otvoren 2004. godine, renoviran 2008. i zauzima prstor od 14.250m2. Hotel ima 362 sobe (341 standardnu, 9 standard Garden, 7 porodičnih soba i nekoliko apartmana).
Hotel ima glavni restoran Akdeniz, 3 à la carte restorana (Le Kebap, riblji i italijanski), 4 bara (Lobby, Beach, Relax Pool, Le Express), diskoteku.
Za decu su tu dečiji bazen, Peggy’s mini klub, igralište, mini disko, dečiji bioskop.
Plaža
Hotel PGS Rose residence ima svoju 100m dugačku šljunkovitu plažu sa dva drvena doka. Plaža ima plavu zastavicu EU. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.
Smeštaj
Balkon ili francuski balkon, split klima, sef, mini bar, satelitska TV sa muzičkim kanalima, direktan telefon, kupatilo sa tušem, fen, tepih ili laminat, wi-fi.
Standard 2 sobe namenjene su isključivo porodicama sa dvoje dece. Agencija raspolaže sa ograničenim brojem ovih soba.
Plaća se: Room service, mini bar, wi-fi, sef.
Hrana i piće
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, fast food u restoranu Le Kebap, ponoćna užina, turske palačinke, čaj, kolači, kafa, à la carte restoran jednom nedeljno uz obaveznu rezervaciju, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.
Plaća se: À la carte restorani, uvozna pića, sva pića u diskoteci, nargile i ostalo van koncepta.
Ostali sadržaji
Lekar, frizer, rent-a-car, fotograf, servis za pranje i peglanje veša, prodavnice, sale za sastanke.
Sport i zabava
Aqua park (2 tobogana), otvoreni bazen, zatvoreni bazen, relax bazen, bazen za decu, aerobik, fitness, gimnastika, gimnastika u vodi, step, stoni tenis, pikado, karaoke, animacije i programi, živa muzika, diskoteka (ulaz), wireless internet (u lobiju).
Plaća se: motorizovani sportovi na vodi, ronjenje, internet café, igraonica, fliper, play station i ostalo van koncepta.
Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna, zatvoreni bazen.
Plaća se: SPA centar, centar za negu lepote, masaže, hidroterapije, jacuzzi
Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
Program putovanja
1. dan
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera agencije dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.
2. - 7./10./11./14 dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.
8./11./12./15. dan
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima najkasnije do 12h (vreme napuštanja hotela zavisi i od vremena leta aviona).

U cenu putovanja je uključeno:
- Čarter let na relaciji Beograd - Antalija - Beograd
- Grupni transferi autobusom od aerodroma u Antaliji do izabranog hotela, u odlasku i povratku
- Aerodromske takse za čarter let (sve takse se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 15 dana pred put, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS,
podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama). Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.). Plaćanje se vrši u agenciji;
Konačan iznos avio-taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
- Doplata za gorivo YQ taksa, deca do 2 godine starosti ne plaćaju taksu. Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do polaska na put.
- Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila
(u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00h)
ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu).
Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske
obroke uobicajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta.
- Usluge vodiča i organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
- Međunarodno zdravstveno osiguranje, fakultativni izleti, lični troškovi i ostale nepomenute usluge.

Način plaćanja:
Avansno u gotovini, platnim karticama, čekovima ili preko računa. 50% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pred put.
Čekovıma građana sa mogućnošću odloženog plaćanja na 6 meseci, bez uvećanja cene aranžmana u našim poslovnicama.
Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama svakog 10, 20 i 30-og u mesecu.
Platnım kartıcama (Visa, Dina, Master, Maestro)
Plaćanje na rate bez kamate kreditnim karticama Banke Intesa (do 4 rate). Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak na rate.
Putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima agencija ima potpisan ugovor.

Dream Land

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 630 55 01
  +381 11 3232 386
 • Adresa:
 • Kralja Milana 15, Beograd
 • Website:
 • https://www.dreamland.travel

Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude