Hotel Rixos Sungate

Hotel Rixos Sungate
  • Cena:
  • od 729 do 2040 € + din. deo
  • Kategorizacija smeštaja:
  • Destinacije:
  • Turska: Kemer
  • Vrste putovanja:
  • Letovanje

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
Cene su izražene u evrima po osobi i važe za rezervacije i uplate u iznosu od 50% od ukupne cene aranžmana do 15.05.2016.

Postoji mogućnost uplate osiguranja od otkaza aranžmana, sa pravom otkaza do 7 dana pred polazak na put.
Kemer
Kombinacija planina i borovih šuma, kristalno čisto more, luksuzni hoteli i predivne šljunkovite plaže učiniće vaše letovanje nezaboravnim.

Hotel Rixos Sungate 5*
Izuzetno luksuzan hotel koji zauzima posebno mesto među brojnim novim i luksuznim hotelima na turskoj obali. Prilikom izgradnje hotela vodilo se računa o svakom detalju, korišćeni su najkvalitetniji nameštaj, oprema i materijali - tikovina i mermer. Hotel je građen u šumi koja je ostala netaknuta.
Nalazi se u Beldibiju, između Antalije i Kemera, na 1 km dugačkoj peščanoj plaži, u bujnoj, zelenoj šumi, na površini od 250.000 m² i predstavlja najbolji i najveći centar za odmor i zabavu u Turskoj.
Ima drugi najveći svetski hotelski spa centar koji nudi sve vrste tretmana, ukupno 16 otvorenih i zatvorenih bazena, sjajan akva park, ekskluzivne butike, restorane i barove sa izuzetnom turskom i drugim kuhinjama, razne sportove od kuglanja do tai-čija, joge, skvoša, tenisa, sportova na vodi, bilijara, malog fudbala, odbojke na plaži, aerobika...Tu je i dečije kraljevstvo na površini od 20.000 m² gde će deci biti, u zavisnosti od uzrasta, ponuđene razne igre, akva park sa 10 tobogana, igračke, bioskop, bazeni i šuma puna kiseonika.
Usluga je na bazi ultra all inclusive koncepta. U cenu su uključeni: doručak, kasni doručak, ručak, večera (švedski sto), razne užine za decu i odrasle tokom celog dana, ponoćni snek, poslastičarnica, Kid's Burger, dečiji restoran, u barovima lokalna i strana alkoholna i bezalkoholna pića,
Aktivnosti i ostale usluge uključene u cenu: ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu, fitnes program, tursko kupatilo, parno kupatilo, jet shower, shock pool, odbojka na plaži, streljaštvo, košarka, mali fudbal, pikado, vaterpolo, streličarstvo, aerobik, boćanje, stoni tenis, tenis, osvetljenje na terenima za tenis, sportovi na vodi bez upotrebe motora.
Naplaćuju se: usluge u spa centru, časovi i oprema za tenis, hemijsko čišćenje, lekarske usluge, telefon, škola ronjenja, kuglanje i bilijar, sportovi na vodi sa motorom, game salon, baby sitting, sobna usluga, luksuzna pića i internet.
Za a' la carte restorane se plaća rezervacija 10 eur po osobi za: italijanski, grčko-turski, meksički, turski i kebab. Rezervacija 30 eur po osobi se plaća za: japanski, kineski i suši restoran. Hotel ima i restoran sa morskim plodovima, koji ima specifičan sistem naplate. Plaća rezervacija 10 eur i sveža riba sa tezge po kilogramu.
Smeštaj je u ultra moderno dizajniranim sobama koje su raspoređene u zgradama različitih arhitektonskih rešenja.
Sve sobe imaju: balkon ili terasu, klimu, sef, mini-bar, telefon, TV, internet vezu i kupatilo sa kadom i fenom.
Standardne sobe su površine 38 m².
Terrace family room je površine 58 m², sastoji se od dve sobe odvojene vratima, od kojih jedna ima dva kreveta, a druga jedan krevet i sofu, dva televizora, dva kupatila i jedan balkon.
www.sungatehotels.com Tel:+ 90 242 824 97 55
Program putovanja:
1. dan
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „Kon Tiki“ dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.
2. - 7. ili 10. 11. 14 dan Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.
8. ili 11. 12. 15. dan Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija - Beograd. Dolazak u Beograd.

* Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera putnike obaveštava agencijski predstavnik.

U cenu putovanja je uračunato:
- Čarter let na relaciji Beograd - Antalija - Beograd
- Grupni transferi autobusom od aerodroma u Antaliji do izabranog hotela, u odlasku i povratku
- Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 časova, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00 časova) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobičajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišćene zbog fakultativnih izleta.
- Usluge vodiča i organizacije putovanja

U cenu putovanja nije uračunato:
- Dinarski deo aranžmana 1990 rsd po osobi, plaćaju odrasli i deca starija od 2 god
- Individulani transfer 50 evra po osobi, VIP transfer 150 evra po osobi, deca do 6 godina ne plaćaju transfer
- Aerodromske takse za čarter let u iznosu od 31.28 eur (15.3 eur ukupna taksa aerodroma Nikola Tesla i 15 eur aerodroma Antalija, 0.98 eur naknada za unapređenje vazdušnog saobraćaja republike Srbije). Plaćanje se vrši u agenciji; Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo nisu sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska.
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje u vidu medicinske asistencije po uslovima Generali Osiguranja - osnovno osiguravajuće pokriće. Obaveštenja i uputstva sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima Generali Osiguranja, koji su Vam na raspolaganju prilikom uplate aranžmana u agenciji. Osiguranje nije obavezno, ali ga preporučujemo svim putnicima; Osiguranje od otkaza putovanja, ovo osiguranje nije obavezno ali ga preporučujemo.
- Individualne troškove putnika i fakultativne izlete. Popusti za decu su navedeni u tabeli i primenjuju se isključivo u pratnji dve odrasle osobe u istoj sobi. Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu. Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

Uslovi plaćanja:
Plaćanje je u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Načini plaćanja:
- gotovinski - uplata avansa od najmanje 30 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave (za rani booking 50 % od cene aranžmana), a ostatak 15 dana pred početak putovanja
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina)
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata
- preko računa
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom)

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana.

KonTiki Travel & Service doo ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2016 od 25.01.2016. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300050822, od 25.01.2016.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja agencije KonTiki Travel & Service doo

Aranžman je rađen na bazi čarter leta sa minimumom od 100 prijavljenih putnika po letu. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator zadržava pravo otkaza aranžmana, promene aerodroma, programa putovanja ili datuma putovanja i o tome je dužan da obavesti putnike najkasnije 5 dana pre planiranog početka putovanja.
Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje