prethodna
Nova godina 2019. - Istanbul, 6 dana
Nova godina 2019. - Istanbul, 6 dana
sledeća
Nova godina 2019. – Istanbul - 6 dana, autobusom
Nova godina 2019. – Istanbul - 6 dana, autobusom

Nova godina 2019. - Istanbul, 6 dana / 3 noći, bus

Nova godina 2019. - Istanbul, 6 dana / 3 noći, bus
Nova godina 2019. - Istanbul, 6 dana / 3 noći, bus
Nova godina 2019. - Istanbul, 6 dana / 3 noći, bus
Nova godina 2019. - Istanbul, 6 dana / 3 noći, bus
Nova godina 2019. - Istanbul, 6 dana / 3 noći, bus
Nova godina 2019. - Istanbul, 6 dana / 3 noći, bus
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi6 danasobanoćenje sa doručkomprevoz autobusomdetaljnije
Nova godina 2019. - Istanbul, 6 dana / 3noći, bus

Paket aranžman 6 dana: autobuski prevoz + smeštaj na bazi 3 noćenja s doručkom + obilasci

Polazak: 29.12.2018. – 03.01.2019.
Sa preko 3000 godina bogate istorije, Istanbul, nekada nazivan Konstantinopolj, ima zaista mnogo toga da ponudi turistima. U vreme Otomanskog Carstva, grad je bio na vrhuncu i za vreme vladavine Sulejmana Velikog (1520-1566), dozivljava procvat, tako da mnoge gradjevine, nenadmašne lepote poticu iz ovog doba. Godine 1923.Turska je proglašena Republikom, a Ankara za glavni grad. Medjutim, Istanbul je mnogo znacajnija metropola, vazan poslovni, trgovacki i kulturni centar. Predstavlja središte Islamske kulture, pravi je raj za kupovinu, a posebna zanimljivost za turiste su turska kupatila

Program putovanja:
1.dan Beograd, Srbija
Polazak iz Beograda oko 15h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje - organizator šalje SMS poruku sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete poruku dan pred putovanje obavezno kontaktirajte agenciju). Noćna vožnja preko Bugarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.
2. dan Istanbul, Turska
Dolazak u Istanbul u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada autobusom uz pratnju stručnog lokalnog vodiča / starog jezgra Istanbula, Zlatni rog, Galata most, obilazak modernih kvartova Istanbula: Taksim i Bejolu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
3. dan Istanbul, Turska
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet koji obuhvata obilazak Ejup džamije (gde se nalaz grob i turbe Mehmed Paše Sokolovića), odlazak na prelepi vidikovac sa žičarom Pjer Loti, odakle se pruža neverovatan pogled na ceo Istanbul. Nakon toga je planiran odlazak u Minijaturk park (u kome se nalaze makete svih značajnijih istorijskih objekata u celoj Turskoj). Povratak u centar grada. U večernjim časovima individualno doček nove godine. Srećna Nova Godina!!! Noćenje.
4. dan Istanbul, Turska
Doručak. Fakultativno krstarenje Bosforom uz razgledanje grada: Zlatni Rog - najlepši deo Istanbula, Galata most i Galata kula, Džamija Selimija, Dolmabahče palata - poslednje sedište sultana, Bešiktaš - kvart grada sa stadionom istoimenog fudbalskog kluba, Ortokoj kvart, Rumenli hisar - čuvena vizantijska tvrđava, Jedi kule (sedam kula), Devojačka kula, Jildiz palata... Nakon krstarenja, odlazak u kvart grada Fener i poseta Vaseljenskoj patrijaršiji. Slobodno vreme. U popodnevnim časovima fakultativni obilazak Dolmabahče palate. Poseta poslednjem sedištu sultana. U večernjim časovima fakultativni izlazak u orijentalni restoran na večeru sa programom (trbušni ples). Noćenje.
5. dan Istanbul - Turska, Italija
Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativno odlazak u jedan od mnogobrojnih muzeja Istanbula /Topkapi, Aja Sofija, Plava džamija, Hipodrom/. Obilazak Plave Džamije (jedne od tri najveće i najlepše džamije u islamskom svetu), Svete Sofije (nekada najveće pravoslavne crkve na svetu, pa džamije, a sada muzeja, stare skoro 1500 godina), Topkapi palate (velelepne sultanske palate, gde je živela većina turskih sultana sa riznicom dragulja, dijamanata, zlata i ostalih poklona koje su sultani dobijali od svojih vazala i podanika), Rimski Hipodrom (ogromnog platoa, gde su se za vreme starog Rima održavale trke dvokolica). Planiran povratak za Srbiju u popodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Bugarske sa kraćim usputnim zadržavanjima.
6. dan Beograd - Srbija
Dolazak u Beograd na mesto polaska u prepodnevnim časovima. Kraj programa.

U cenu putovanja je uključeno:
- prevoz autobusom turističke klase (od 16 - 87 mesta) na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema prijavi
- smeštaj u hotelu 4* (po lokalnoj kategorizaciji) u 1/2 i 1/2+1 sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom (švedski sto)
- panoramsko razgledanje Istanbula u pratnji lokalnog vodiča
- usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja
- troškove ogranizacije putovanja

U cenu putovanja nije uključeno:
- putno zdravstveno osiguranje
- individualne troškove - nepomenute usluge
- staničnu uslugu 50, 00 din za polaske iz Beograda, plaća se u agenciji
-fakultativne izlete

Fakultativni izleti:
- Tursko veče sa večerom i 2 pića - 30€ - obavezna prijava u agenciji,
- Obilazak lokaliteta (Top Kapi, Plava Džamija, Aja Sofija) - 40 €,
- Krstarenje Bosforom sa obilaskom Vaseljenske patrijaršije - 20 €,
- Dolmabahče palata - 30 €,
- Pjer Loti I Minijaturk sa ulaznicom - 15€

Napomene u vezi fakultativnih izleta:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parking, vodiča, ulaznica, organizacije...Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa - cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti..

Popusti i doplate:
- Doplata za 1/1 sobu 60 € (na upit)
- dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) ostvaruje popust 10 € na cenu aranžmana
- dete do 6 godina (u zajedničkom ležaju) ostvaruje popust 40% na cenu aranžmana
- umanjenje za sopstveni prevoz 30 €
- Transfer iz Zrenjanina - doplata 2500 din / minimum 4 putnika
- Transfer iz Novog Sada - doplata 2000 din / minimum 4 putnika

Uslovi i način plaćanja:.
- Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivu banke Intesa, na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se akontacija u iznosu od 40% cene a najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje uplaćuje se preostalih 60% do punog iznosa cene putovanja.
- Plaćanje može biti:
1) Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun ili d) platnim karticama (Visa, Master, American Express, Maestro i Dina). 2) Uplatom na rate bez kamate - akontacija u gotovini (40%), a ostatak čekovima do 6 jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. Ili 20. u mesecu). 3) Platnim karticama do 6 mesečnih rata bez kamate (Visa, Master, American Express od Banca Intese i Komercijalne
banke). 4) Putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima agencija ima potpisan ugovor.

Opis Hotela Hotel Mirilayon 4*
web.mirilayonhotel.com
Hotel je smešten u oblasti Laleli. Od Kapali čaršije i metro stanica Yenikapi i Aksaray je udaljen 1 km. Sve sobe su standardne i imaju: sopstveno kupatilo, klima uređaj, SAT TV, mini bar, telefon, sef, fen za kosu, internet. Sadržaj hotela: recepcija, wellness & Spa (tursko kupatilo, fitnes centar, masaže, sauna, parno kupatilo), restoran, pab, konferencijska sala. Doručak je na bazi švedskog stola.

Važna napomena:
Mole se putnici da provere datum isteka pasoša. Od 01. januara 2015. godine strani državljani koji ulaze u Republiku Tursku potrebno je da poseduju pasoš čiji je rok važenja najmanje 60 dana duži od dana isteka vize ili dozvole boravka, odnosno dozvoljenog boravka bez vize (bezvizni boravak za naše građane je 90 dana u periodu od 6 meseci), što znači da rok važenja putne isprave mora biti najmanje 180 dana, tj. 6 meseci od dana ulaska u Republiku Tursku. Više informacija na sledećem linku: www.mfa.gov.rs/sr/index.php/konzularni-poslovi/putovanja-u-inostranstvo/vize-za-inostranstvo-i-informacije-odrzavama/100-spisak-zemalja-za-putovanje-u-inostranstvo/10569-turska?lang=lat

Napomena:
Prtljag putnika sme da sadrži isključivo poklone i stvari za ličnu upotrebu. Svaki putnik ima pravo na jedan komad prtljaga maksimalne težine do 30 kg i jedan komad ručnog prtljaga manjih dimenzija koji može uneti u autobus. Svaka dodatna torba/kofer se naplaćuje 35 € po osobi na licu mesta. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informcije o programu putovanja Agencija zadržava pravo korekcije cena u služaju promena na deviznom tržištu za neuplaćeni iznos

Međunarodno putno zdravstveno osiguranje:
Putnicim se preporučuje da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Moguće je uz fotokopiju prve strane pasoša pribaviti polisu osiguravača UNIQA

Opšte napomene:
- Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji, www.europa.rs ili u ambasadi, odnosno konzulatu zemlje u koju putuju.
- Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. U slučaju nedobijanja ili nerealizacije Šengen vize (državljanima zemalja kojima je potrebna), smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema članu 12.
- Opštih uslova putovanja organizatora (skraćeno OUP). Broj telefona pratioca grupe ili predstavnika će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja. Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu. U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Organizatora nisu predviđene posete enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.
- Treba uzeti u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja... ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera ili hotelijera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti predmet žalbe.
- Usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta organizator putovanja ne može imati uticaja. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja

Napomena:
U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena. Uz ovajcenovnik važe Opšti uslovi putovanja Supernova travel-a, licenca OTP 343/2010. Garancija putovanja u visini 300.000.- Eura za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0011/2016 od 25.01.2016. aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs Organizator poseduje polisu za osiguranje garancije putovanja broj 300049881 ADO DDOR Novi Sad (25.01.2018-25.0 1.2019 god.)

Supernova Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 73 183
  +381 11 32 34 106
  +381 65 8874 782
  +381 63 8874 782
 • Adresa:
 • Majke Jevrosime 29, Beograd
 • Website:
 • www.supernovatravel.rs

Hit ponude
Zimovanje

Zimovanje

Skijaški aranžmani
Najbolji zimski centri
Hoteli i apartmani
Egzotične destinacije

Egzotične...

Putovanja iz snova
Egzotične zemlje
Daleke destinacije
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Jesen / Zima na moru

Jesen / Zima na moru

Jesenje letovanje
Topla zima na moru