Nova godina 2018. - Istanbul, 5 dana/4 noći, avionom

Nova godina 2018. - Istanbul, 5 dana/4 noći, avionom
Nova godina 2018. - Istanbul, 5 dana/4 noći, avionom
Nova godina 2018. - Istanbul, 5 dana/4 noći, avionom
Nova godina 2018. - Istanbul, 5 dana/4 noći, avionom
Nova godina 2018. - Istanbul, 5 dana/4 noći, avionom
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2+1po osobi5 danasobanoćenje sa doručkomprevoz avionomdetaljnije
Novogodišnje putovanje u Istanbul

Avio aranžman 5 dana / 4 noći

Termin:
31.12.2017. - 04.01.2018.
Istanbul – jedini grad na svetu koji se prostire na dva kontinenta, nekadašnja prestonica 3 velika carstva: Rimskog, Vizantijskog i Otomanskog. Leži na Bosforu koji odvaja evropski deo Turske od njenog azijskog dela. Prvo je bio poznat kao Vizantion, kasnije kao Konstantinopolis i konačno kao Istanbul. Ne propustite da upoznate najslavniju građevinu Aja Sofiju koju je u 6 veku podigao imperator Justinijan i koja je služila kao najveći hrišćanski hram na svetu. Danas je najpoznatiji muzej u Turskoj.

Program putovanja:
1. dan 31.12.: Beograd - Istanbul

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 2h pre poletanja kod šaltera Plana Tours-a broj 712. Poletanje aviona u 09:10h (TK 1082). Dolazak u Istanbul u 13:00h. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Uveče individualni odlazak na Doček Nove 2018. godine ili fakultativni odlazak u nacionalni turski restoran. Noćenje.
2.dan 01.01.: Istanbul
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak u Vaseljensku patrijaršiju i na krstarenje Bosforom. Slobodno popodne. Noćenje.
3.dan 02.01.: Istanbul
Doručak. Fakultativni obilazak Dolmabahče palate. Slobodno popodne. Noćenje.
4.dan 03.01.: Istanbul
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni obilazak znamenitosti Istanbula u pratnji lokalnog vodiča – Plato Topkapi (Plava Džamija, Aja Sofija, Hipodrom, Dvorac Topkapi). Noćenje.
5.dan 04.01.: Istanbul - Beograd
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona u 19:45h (TK 1083). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“ u 19:25h. Kraj programa.

Cena: 255€ po osobi

Cena aranžmana obuhvata:
- Avio prevoz na relaciji Beograd – Istanbul – Beograd (prevoznik Turkish Airlines),
- Transfer aerodrom – hotel – aerodrom,
- Smeštaj u hotelu sa 4* na bazi 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto),
- Smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,
- Usluge lokalnih vodiča,
- Agencijske usluge.

Cena aranžmana ne obuhvata:
- Aerodromske takse: 108 € (podložno promeni),
- Fakultativne programe,
- Međunarodno zdravstveno osiguranje.

Popusti i doplate:
- Deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaji popust 20 €,
- Treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 5%,
- Doplata za 1/1 sobu 75 €

Uslovi i način plaćanja:
- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.
Gotovinski:
- Prilikom prijave putovanja vrši se uplata u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre putovanja.
Na rate:
- Uplata avansa od 50% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima;
- Uplata avansa od 50% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master, AMEX) na 6 rata bez kamate i Diners karticama na 3 rate bez kamate;
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.
Fakultativni izleti, cene su izražene po osobi:
- Aja Sofija + Plava Džamija + Hipodrom + Topkapi palata - Cena 50 € obuhvata: autobuski prevoz od hotela do Platoa Topkapi (individualan povratak u hotel), ulaznice (u Topkapi palati nije uključena ulaznica za harem), slušalice u Aja Sofiji, usluge lokalnog vodiča;
- Vaseljenska patrijaršija i Krstarenje Bosforom - Cena 25 € obuhvata: autobuski prevoz,obilazak Vaseljenske patrijaršije, vožnju brodom i usluge lokalnog vodiča);
- Dolmabahče palata - Cena 35 € obuhvata: ulaznicu za palatu (centralni deo - ulaznica za harem nije uključena) usluge lokalnog vodiča;
- Doček Nove godine u nacionalnom restoranu - Cena 95 €.
- Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). Prijavljivanje za izlete je priikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Istanbulu.

Opisi hotela:
Hotel Grand Hilarium 4*
Hotel se nalazi u starom evropskom delu istanbula, Yenikapii, na oko 1,3 km od velikog pokrivenog bazara Kapali Čaršije, 2,3 km od istorijskog dela Istanbula, trga Sultanahmet, na kojem se nalaze najznačajnije znamenitosti (Aja Sofija, Topkapi palata, Plava Džamija ). U blizini hotela su mnogobrojne prodavnice i restorani sa vrlo ukusnom turskom kuhinjom. Udaljen je 350 m od glavne ulice Ordu Cd, kojom saobraća moderan tramvaj linija T1, i 100 m od metroa, linija M2, sa kojim se stiže do trga Taksim – centra modernog evropskog dela Istanbula. Sadržaj: Hotel raspolaže sa ukupno 65 soba, restoranom, barom, besplatnim WiFi-om, liftom, saunom, turskim kupatilom, zatvorenim bazenom, malim fitness centrom sa uslugama masaže. Smeštaj: Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene kupatilom sa fenom za kosu, klimom, SAT TV-om, telefonom, WiFi internet konekcijom, mini barom, sefom (uz doplatu). Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja - švedski sto). Više informacija o hotelu na www.hilariumhotel.com.

Napomene:
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje: Putnicim se preporučuje da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Moguće je uz fotokopiju prve strane pasoša pribaviti polisu osiguravača UNIQA .
- Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.
- U okviru razgledanja gradova ili lokaliteta navedenih u programima putovanja organizatora, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.
- Za putovanje u inostranstvo putnik treba da poseduje važeći pasoš sa rokom važenja od najmanje šest meseci od dana završetka putovanja. Putnik je lično odgovoran za ispravnost i važenje svog pasoša.
- Organizator putovanja ima licencu OTP 196/2010 izdatu 10. februara 2010. godine od strane Min. turizma Republike Srbije. Organizator putovanja ima garanciju putovanja u visini 300.000.- EUR kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0094/2017 od 25.01.2017. godine, zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs, polisa broj 300055359 od 25.01.2017. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad”.

Supernova Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 73 183
  +381 11 32 34 106
  +381 65 8874 782
  +381 63 8874 782
 • Adresa:
 • Majke Jevrosime 29, Beograd
 • Website:
 • www.supernovatravel.rs

Hit ponude
Egzotične destinacije

Egzotične...

Putovanja iz snova
Egzotične zemlje
Daleke destinacije
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%