prethodna
Hotel Adam and Eve
Hotel Adam and Eve
sledeća
Hotel Alva Donna Exclusive & Spa
Hotel Alva Donna Exclusive & Spa

Hotel Adam and Eve

Hotel Adam and Eve
Hotel Adam and Eve
Hotel Adam and Eve
Hotel Adam and Eve
Hotel Adam and Eve
Hotel Adam and Eve
Hotel Adam and Eve
Hotel Adam and Eve
Hotel Adam and Eve
Hotel Adam and Eve
Hotel Adam and Eve
Cene su izražene u EUR po osobi sa uračunatim popustom od 30% za rezervacije napravljene do 29/02/2020 sa minimalnom uplatom od 50% od ukupnog iznosa.

Dinarski deo aranžmana u iznosu od 3.000,00 dinara po osobi koji važi uz cenovnik (plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine)
Belek je turističko naselje koje se nalazi u okrugu Antalija na oko 30 km udaljenosti od gradaAntalija i ima oko 7 000 stanovnika. Predstavlja jedan od najsavremenijih turističkih centara u Turskoj. Ministarstvo turizmaTurske je proglasilo Belek letovanje za model budućeg razvoja turizma na turskom delu Mediteranske obale, a neki od razloga koji su tome doprineli su svakako topla mediteranska, tirkizna voda i 300 sunčanih dana u toku godine.

Hotel Adam and Eve 5*
www.adamevehotel.com
Hotel Adam and Eve je otvoren 2006. godine, a renoviran 2014. godine. Prostire se na 100.000 m2. Ima 478 soba (444 Design soba od 64m2, 10 Design soba sea view, 6 soba za osobe sa posebnim potrebama, 4 family sobe od 120 m2 i 2 kraljevska apartmana).
Hotel Adam and Eve ima glavni restoran, poslastičarnicu, bistro i Snack bar, 7 à la carte restorana (Mezes, International, Eros, Şark-I, Arigato, Blind (večera u potpunom mraku) i Basilico), 7 barova (Cheer, Sunset, Regular, Beach, Atrium, Show center, Lab Disco).
Za decu: tu je 635m2 veliki mini klub za decu od 4-12 godina, animacija i časovi crtanja, mini biblioteka, intelektualne igre, ručni rad, dečiji bazen, igre na bazenu, aqua park, igralište.
Plaća se: čuvanje dece.
Plaža
Hotel Adam & Eve ima svoju 300m dugu peščanu plažu sa jednim dokom. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.
Plaća se: iznajmljivanje posebnih paviljona na plaži.
Hrana i piće
Samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina, dijetalni meni, poslastičarnica od 16 do 19h, Food Corners: užina, sladoled, kolači, topli i hladni napici tokom dana na raznim lokacijama u hotelu, lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.
Plaća se: flaširana vina i pića, premium pića, degustacija vina, A la carte restorani i ostalo van koncepta.
Design soba
Sobe su opremljene: Balkonom, sofom na balkonu, garderobom, parnim kupatilom za 2 osobe, plazma TV-om, satelitskom TV i radio kanalima, mini barom, sefom (ne plaća se), jacuzziem, papučama i bademantilom (na zahtev), barrisol plafonom, wireless internetom, zidom u ogledalima, direktnim telefonom. Većina soba ima bočni pogled na more. Za sobe specijalne kategorije kontaktirajte agenciju. Jacuzzi nije dostupan u sobama za osobe sa posebnim potrebama. Sve sobe su za nepušače.
Plaća se: maxi bar, room service.
Ostali sadržaji
Spa & Wellness: Health & Wellness centar se prostire na 5.500m2. U okviru njega besplatno može da se koristi: fitness centar, aromaterapija, parno kupatilo, zona za inhalaciju, finska sauna, šok bazen, zatvoreni dečiji bazen, ruska sauna, jacuzzi sa hidro terapijama, tursko kupatilo.
Plaća se: specijalna turska kupatila, masaže i terapije, nega lica i tela, manikir, pedikir.
Sport i zabava: 5 otvorenih bazena i bazen za decu, tobogani, zatvoreni bazen sa toplom vodom (zatvoreni od 01. aprila) i dečiji zatvoreni bazen. Dnevna animacija: gimnastika u vodi, časovi plesa, step aerobik, stoni tenis, boćanje, odbojka na plaži, mini fudbal, aerobik u vodi, pilates, joga, skvoš (oprema i teren). Večernja animacija: specijalne muzičke predstave i gostovanja, živa muzika, disco lab, DJ gostovanja.
Plaća se: časovi tenisa, teniski teren sa osvetljenjem (uz rezevaciju), svi vodeni sportovi, bilijar, kuglanje.
Ostali sadržaji: Lekar, pranje veša i hemijsko čišćenje, prodavnice, frizer, rent-a-car, igraonica, internet cafe.

Program putovanja
1. dan
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera agencije dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.
2. - 7./10./11./14 dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.
8./11./12./15. dan
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima najkasnije do 12h (vreme napuštanja hotela zavisi i od vremena leta aviona).

U cenu putovanja je uključeno:
- Čarter let na relaciji Beograd - Antalija - Beograd
- Grupni transferi autobusom od aerodroma u Antaliji do izabranog hotela, u odlasku i povratku
- Aerodromske takse za čarter let (sve takse se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 15 dana pred put, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS,
podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama). Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.). Plaćanje se vrši u agenciji;
Konačan iznos avio-taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
- Doplata za gorivo YQ taksa, deca do 2 godine starosti ne plaćaju taksu. Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do polaska na put.
- Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila
(u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00h)
ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu).
Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske
obroke uobicajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta.
- Usluge vodiča i organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
- Međunarodno zdravstveno osiguranje, fakultativni izleti, lični troškovi i ostale nepomenute usluge.

Način plaćanja:
Avansno u gotovini, platnim karticama, čekovima ili preko računa. 50% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pred put.
Čekovıma građana sa mogućnošću odloženog plaćanja na 6 meseci, bez uvećanja cene aranžmana u našim poslovnicama.
Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama svakog 10, 20 i 30-og u mesecu.
Platnım kartıcama (Visa, Dina, Master, Maestro)
Plaćanje na rate bez kamate kreditnim karticama Banke Intesa (do 4 rate). Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak na rate.
Putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima agencija ima potpisan ugovor.

Dream Land

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 630 55 01
  +381 11 3232 386
 • Adresa:
 • Kralja Milana 15, Beograd
 • Website:
 • https://www.dreamland.travel

Hit ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja