prethodna
Hotel IC Green Palace
Hotel IC Green Palace
sledeća
Hotel Limak Lara
Hotel Limak Lara

Hotel Kervansaray Kundu

Hotel Kervansaray Kundu
Hotel Kervansaray Kundu
Hotel Kervansaray Kundu
Hotel Kervansaray Kundu
Hotel Kervansaray Kundu
Hotel Kervansaray Kundu
Hotel Kervansaray Kundu
Hotel Kervansaray Kundu
Hotel Kervansaray Kundu
Hotel Kervansaray Kundu
Hotel Kervansaray Kundu

Cene su izražene u eur po osobi sa uračunatim popustom od 10% za rezervacije napravljene do 25/04/2019 sa minimalnom uplatom od 50% od ukupnog iznosa.

Leto 2019 - Najveći popusti za rane uplate. Paket aranžmani na 7, 10,14
Hotel Kervansaray Kundu 5* - Antalija / Turska
www.kervansarayhotels.com
Opšti podaci:

Glavna zgrada ima 8 spratova, a do soba vozi 6 liftova. Ukupno ima 400 soba, 896 kreveta (260 standardnih, 96 family, 40 spojenih). Postoje 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama. Skoro sve sobe imaju direktan ili bočni pogled na more, osim porodičnih soba.
Hotel ima glavni restoran, 4 à la carte restorana (Türk, Balık, Prusa, Okeanous), Türk Evi (turske palačinke), Beach Snack i Pool Snack restorane, 3 bara (Havana, Beach, Pool i Piano Bar), Disko.
Za decu tu je mini klub, igralište, Game Room, dečiji bife, bašta, mini disko.
Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.
Hrana i piće
Samoposluživanje - izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina i supa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, turske palačinke, pica, fast food.
Plaća se: À la carte restorani (obavezna rezervacija dan ranije), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana vina, sokovi od svežeg voća.
Standardna soba
Sobe su opremljene: kupatilom sa kadom, fenom, ogledalom za šminku, telefonom u sobi i kupatilu, satelitskom TV i radiom, mini barom (dopunjava se dnevno), klimom, sefom, balkonom ili terasom.
Plaća se: room service.
Ostali sadržaji
Spa & Wellness: Tursko kupatilo (hamam), sauna, jacuzzi.
Plaća se: masaže, Tai masaža, Spa i tretmani nege lica i tela.
Sport i zabava: otvoreni i unutrašnji bazen, bazen sa talasima, otvoreni i zatvoreni bazen za decu, aqua park, košarka, mini fudbal, fitness, internet café, 2 teniska terena, odbojka na plaži, badminton, mini golf, stoni tenis.
Plaća se: tenis uveče, oprema za tenis, časovi tenisa, bilijar, wireless internet, motorizovani sportovi na vodi, surf i katamaran (uz licencu), ronjenje.
Ostali sadržaji: lekar, frizer, prodavnice, foto radnja, market, rent-a-car, menjačnica, sale za sastanke.
Antalija-Lara se nalazi na zapadnom delu mediteranske obale Turske. Oblast Antalije naziva se turskom rivijerom koju krasi bogato istorijsko nasleđe i prirodne lepote. Antalija Turska leto - Prema proceni u ovom turskom vilajetu je živelo oko 948 000 stanovnika. Antalija letovanje je jedan od turistički najrazvijenijih delova Turske. Sa preko 10, 5 miliona turista godišnje Antalija spada u 5 najposećenijih evropskih destinacija.

Program putovanja:
Paket aranžman od 19.05.2019.

Polasci: sreda, četvrtak, subota i nedelja
1. dan: Beograd - Antalija
Sastanak putnika na aerodromu «NikolaTesla», dva sata pre leta. Transfer do hotela. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Večera. Noćenje.
2.- 15. dan: Antalija, Alanja, Belek, Side, Kemer
Doručak. Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete. Noćenje.
7.-16. dan: Antalija - Beograd
Doručak ili lanč paket (u slučaju ranijeg leta).Transfer do aerodroma. Kraj programa.

Program uključuje:
- Avio prevoz čarter letom na relaciji Beograd-Antalija-Beograd
- Transfer aerodrom Antalija-hotel-aerodrom Antalija
- 6-15 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu, prema uplaćenom aranžmanu
- Usluge predstavnika u Turskoj
- Troškove organizacije putovanja

Program ne uključuje:
- Avio takse trenutno 58€ (23€ taksa aerodroma Nikola Tesla, 15€ taksa aerodroma u Antaliji i YQ taksa je trenutno 20€. YQ taksa je promenljiva i povećava se u slučaju povećanja cene goriva pred realizaciju leta).
- Sve takse se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 15 dana pred put (plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama). Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.
- Dinarski deo aranžmana u iznosu od 3.000, 00 dinara po osobi koji važi uz cenovnik (plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine)
- Deca do 2 godine plaćaju 30€, nemaju mesto u avionu, ni sopstveni ležaj u hotelu
- Putno zdravstveno osiguranje
- Fakultativne izlete
- Individualne troškove
- Ostale nepomenute usluge

Uslovi plaćanja:
Sve cene su izražene u eurima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.
Za rezervaciju je neophodna uplata avansa od najmanje 50% prilikom prijave (u slučaju da rezervacija nije potvrđena u roku od 48h ovaj iznos se vraća). Preostali iznos se plaća najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
Ove odredbe predviđene su Opštim uslovima putovanja organizatora. Usled promena na monetarnom tržištu agencija organizator zadržava pravo korekcije cena na neplaćeni deo aranžmana.

Način plaćanja:
- Avansno u gotovini, platnim karticama, čekovima ili preko računa. 50% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pred put.
- Čekovıma građana sa mogućnošću odloženog plaćanja na 6 meseci, uz uvećanje 0, 5% na meseom nivou. Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama svakog 10, 20 i 30-og u mesecu.
- Platnım kartıcama (Visa, Dina, Master, Maestro)
- Plaćanje na rate bez kamate kreditnim karticama Banke Intesa (do 4 rate). Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak na rate.

Dream Land

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 630 55 01
  +381 11 3232 386
 • Adresa:
 • Kralja Milana 15, Beograd
 • Website:
 • https://www.dreamland.travel

Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti