prethodna
Hotel Rixos Downtown Antalya
Hotel Rixos Downtown Antalya

Hotel Trendy Lara

Hotel Trendy Lara
Antalija je dvomilionska metropola na mediteranskoj obali Turske, i oko nje orbitira jedan od najlepših delova obale - Tirkizna rivijera. U centru Antalije nalazi se Kaleiči, stari istorijski centar grada sa fortifikacijom na kojoj se izdvaja velelepna Hadrijanova kapija. Antalija je i centar šopinga pa svakako treba obići i neki od velikih i modernih šoping centara, od kojih je svakako najpopularniji Migros Shopping Center. U neposrednoj blizini grada nalaze se Konjalti plaža (na zapadu) i Lara na istoku, svakako najpoznatija plaža u Turskoj. U blizini grada su i antičko nalazište Perge sa koga su artefakti mahom prenešeni u Antalijski muzej i Muzej Pergamona u Berlinu.

Hotel Trendy Lara 5*
Lokacija:
Antalija, Lara - 15 km od aerodroma u Antaliji, blizu reke, 25 km od centra Antalije.

Opšti podaci:
Trendy Lara je novi hotel koji je otvoren u junu 2016. godine i poseduje bogat sadržaj koji će sigurno zadovoljiti sve kategorije gostiju. Nalazi se pored reke Aksu. Zauzima površinu od 70.000 m2 u šumovitom predelu. Sastoji se od glavne zgrade koja ima 3 bloka i 10 vila. Ima ukupno 674 smeštajnih jedinica različitih tipova (standardna soba, family duplex, family suite, garden suite).
Hotel poseduje: glavni restoran, 5 à la carte restorana (World Cuisine, Italian Cuisine, Steakhouse, Greek Restaurant, Far East Restaurant), snack restoran i nekoliko barova (Beach, Pool, Lobby, Corner, Bistro, Vitamin Bar, Sports Bar).
Za decu tu su: mini klub, klub za tinejdžere, mini disko, bioskop, igraonica i dečiji bazen sa toboganima.

Plaža:
Hotel je udaljen oko 450 m od svoje peščane plaže koja se nalazi sa druge strane reke. Do plaže se dolazi brodićem za par minuta. Na plaži su dostupni ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu.

Hrana i piće:
Samoposluživanje - izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine, sladoled, kafa, peciva, voće. U koncept ulazi po jedna poseta svakom od a la carte restorana tokom boravka uz prethodnu rezervaciju.
Plaća se: premium pića, flaširana vina, sokovi od svežeg voća, a la carte restorani (osim jednom u toku boravka).

Sobe:
Sve standardne sobe imaju: parket, set za čaj i kafu, sef, papuče, mini bar (dopunjava se dnevno sokovima, vodom i pivom), stočić, telefon, klima uređaj, balkon, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, kupatilo sa tuš kadom, fen za kosu, radni sto.
Plaća se: room service.
Standardne sobe su veličine oko 36 m2, porodične dupleks (family duplex) sobe imaju oko 50 m2, dok porodične (family) sobe i Garden Suite zauzimaju površinu od oko 55 m2.

Spa & Wellness:
Tursko kupatilo (hamam), parno kupatilo, sauna.
Plaća se: masaže i tretmani u Spa centru.

Sport i zabava:
Nekoliko bazena, jedan bazen sa slanom vodom koji se greje u toku zime, zatvoreni bazen, aqua park koji je otvoren od 10h-12h i 14:30h-17:30h sa 5 tobogana namenjenih deci i 7 tobogana za odrasle, jutarnja gimnastika, aerobik, step aerobik, boćanje, odbojka na plaži, vaterpolo, mini fudbal, tenis, fitnes centar, animacije, stoni tenis, pikado, muzički program, večernji nastupi i animacije, mini klub, Wi-Fi internet u svim javnim prostorijama hotela sa ograničenom brzinom i brojem korisnika.
Plaća se: tenis u večernjim satima, bilijar, kuglanje, internet centar, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji:
Šoping centar, biznis centar, faks, lekar, frizer, pranje i peglanje veša, rent a car, doktor.

Napomena:
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Link:
www.trendy.com.tr

Iskazana cena je data na osnovu trenutne cene smeštaja, prevoza na redovnim linijama i transfera. Cena karte zavisi od raspoložive klase na letu određenog datuma.

Individualni polasci: sreda i subota
1.dan: Beograd - Istanbul - Antalija
Sastanak putnika u Beogradu, na aerodromu „Nikola Tesla“, dva (2) sata pre poletanja aviona. Sletanje na aerodromu u Istanbul. Let za Antaliju. Transfer autobusom sa antalijskog aerodroma do izabranog hotela. Smeštaj. Noćenje.
2.- 7., 10. i 14.dan Antalija, Belek, Kemer
Doručak. Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Vreme predviđeno za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.
8., 11. i 15. dan Antalija - Istanbul - Beograd
Doručak ili lanč paket (u slučaju ranijeg leta). Slobodno vreme do napuštanja soba (12 h) ili do dogovorenog polaska na transfer. Transfer do aerodroma. Let za Istanbul. Sletanje u Istanbulu. Let za Beograd. Dolazak u Beograd. Kraj programa.

Program uključuje:
- Avio prevoz redovnom linijom na relaciji Beograd-Istanbul-Antalija-Istanbul-Beograd, avio kompanijom Turkish Airlines/Pegasus Airlines
- Transfer aerodrom Antalija-hotel-aerodrom Antalija (minimum 2 odrasle osobe), u slučaju jedne odrasle osobe transfer se doplaćuje 60 €
- 7, 10, i 14 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu, prema uplaćenom aranžmanu
- Troškove organizacije putovanja.

Program ne uključuje:
- Avio takse trenutno oko 170 €. Sve takse i troškovi izdavanja avio karte se plaćaju u agenciji uz aranžman (plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama). Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.
- Dinarski deo aranžmana u iznosu od 3.000, 00 dinara po osobi koji važi uz cenovnik (plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine)
- Deca do 2 godine plaćaju 59 €, nemaju mesto u avionu, ni sopstveni ležaj u hotelu
- Putno zdravstveno osiguranje
- Individualne troškove
- Ostale nepomenute usluge
- Doplatu za Božićnu i Novogodišnju večeru (cene u tabeli ispod izražena je po osobi).

Uslovi plaćanja:
- Sve cene su izražene u eurima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.Za rezervaciju je prilikom prijave neophodna uplata avansa od najmanje 100% za avio karte i 50% za ostale usluge (u slučaju da rezervacija nije potvrđena u roku od 48h ovaj iznos se vraća). Preostali iznos se plaća najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
Ove odredbe predviđene su Opštim uslovima putovanja 1 A Travel d.o.o. Usled promena na monetarnom tržištu agencija 1 A Travel d.o.o. zadržava pravo korekcije cena na neplaćeni deo aranžmana.

Način plaćanja:
- Avansno u gotovini, platnim karticama, preko računa, 100% za avio karte i 50% za ostale usluge prilikom rezervacije
- Platnım kartıcama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)
- Plaćanje na rate bez kamate kreditnim karticama Banke Intesa (do 6 rata) do makismalnog iznosa od 50% od ukupne cene aranžmana, a ostatak gotovinski.

Važne napomene:
- Popusti za decu važe u pratnji minimum dve odrasle osobe, osim ako je drugačije naznačeno u cenovniku.
- Pomoćni ležajevi u sobama u kojima je moguć smeštaj za više od dve osobe mogu biti i fotelja ili sofa na razvlačenje manjih dimenzija od standardnog ležaja.
- Oznaka kategorije hotela u programu zvanično je utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora i ino-pratnera. Eventualne naknadne promene koje nisu poznate organizatoru ne mogu biti relevantne. Broj zvezdica u našoj brošuri hoteli nose po zvaničnoj nacionalnoj turskoj kategorizaciji.
- Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku. Agencija 1 A Travel proslediće Vaše zahteve i želje, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste (spratnost, pogled, tip ležaja, tačno određena lokacija u okviru hotelskog kompleksa i slično, udaljenost od plaže, restorana itd., ukoliko u ponudi nije tačno i konkretno istaknuta vrsta i tip sobe). Slike soba u katalogu i na sajtu su date radi informacije. Većina hotela ima nekoliko vrsta soba, tako da smeštaj u hotelu ne mora biti u sobi sa slike. Smeštaj je u standardnim (dvokrevetnim) sobama, osim ako nije drugačije naglašeno.
- Sve sobe u svim hotelima u Turskoj u ponudi 1 A Travela su klimatizovane. Međutim, sistem klimatizacije je različit i zavisi od politike hotela i sezone. U pojedinim hotelima sobe nisu klimatizovane 24 časa dnevno. Hotelijeri zadržavaju pravo da u zavisnosti od vremenskih uslova klimatizaciju ograniče na određeni broj sati dnevno.
- Određeni broj hotela ima u ponudi sobe sa pogledom na more po posebnoj ceni ili uz odgovarajuću doplatu. Samo u tim hotelima 1 A Travel može garantovati smeštaj u sobi sa pogledom na more. U drugim hotelima takve sobe se dobijaju na upit i ne mogu se garantovati. Treba imati u vidu i činjenicu da su za hotele u Turskoj birana takva arhitektonska rešenja i oblici (lučni ili trouglasti) da što više soba bude okrenuto ka moru. Samim tim, sobe za koje je naglašeno da imaju pogled na more, u većini slučajeva imaju bočan pogled na more, ne direktan. Sobe sa francuskim ležajem postoje u određenom broju većine hotela i njihovo dobijanje se ne može garantovati. Određeni broj hotela u svom sastavu ima deo soba u okviru glavne zgrade, drugi deo u klubu ili aneksu. Ako je cenovnikom naglašena lokacija sobe, onda je ona garantovana, ako nije, onda se ona ne može garantovati i važi pravilo „Run of house“, odnosno recepcija određuje lokaciju sobe prema raspoloživosti u trenutku stizanja gostiju.
- Predviđen ulazak u hotelske sobe je posle 14h prvog dana, a napuštanje soba poslednjeg dana najkasnije do 12h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu nakon definisanog vremena iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela.
- U svim hotelima usluga je po principu samoposluživanja - izbor više jela po hotelskim terminima, osim ako nije drugačije navedeno i ugovoreno. Hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja putnika u nekim periodima servira meni, umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.
- U slučaju večernjih i noćnih letova, u zavisnosti od raspoloživosti i dozvola avio kompanije, obrok u avionu zamenjuje obrok u hotelu. U slučaju kasnog večernjeg leta i stizanja u hotel nakon završene večere, prvi obrok je u avionu i većina hotela u tom slučaju ne služi večeru i ne nadoknađuje obrok poslednjeg dana. Sadržaj All Inclusive usluge, različit je od hotela do hotela i gosti počinju sa korišćenjem usluge od momenta prijave u hotel, a završavaju sa uslugom All Inclusiva prilikom odjavljivanja iz hotela, pa samim tim nije određena usluga kojom počinju i završavaju boravak, jer se uključuju u All Inclusive koncept hotela.
- Dress code je obavezan za vreme obroka u svim hotelima (zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu, formalan način oblačenja).
- Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti.
- Vreme trajanja transfera od aerodroma Antalija do hotela, zavisi i od broja putnika koji imaju transfer do različitih hotela u istoj regiji.
- Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu i dužan je da prilikom prijave na putovanje u prodajnom mestu dostavi broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne ceni validnost putne isprave, ne snosi odgovornost za validnost iste i nije odgovorna u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku prelazak. U slučaju ne dobijanja vize smatra se da je putnik odustao od putovanja, a troškovi na ime odustanka se naplaćuju prema Opštim uslovima putovanja.
- Vremena leta su podložna izmenama u zavisnosti od uslova u saobraćaju (raspoloživost aviona kod avio-kompanije, opterećenost beogradskog i odredišnog aerodroma) koji tokom sezone mogu biti otežani. Vreme leta se potvrđuje dva dana pred put i o njemu se putnici potom i obaveštavaju. Molimo putnike da sva vremena provere u agenciji ili sa agencijskim predstavnikom. Cena putovanja se obračunava po broju ostvarenih noćenja. Kao početak aranžmana računa se trenutak poletanja iz Beograda, a kao kraj aranžmana poletanje iz Turske. Agencija je u obavezi da ova poletanja obavi u danima navedenim u programu. U broj dana naveden u programu su uračunati prvi (dan polaska) i poslednji dan (dan povratka). Svi datumi polaska i povratka su upisani u tabelama cenovnika. Nije moguće unapred rezervisati određeno sedište u avionu.
- Avio karte se dobijaju u Agenciji prilikom uplate kompetnog iznosa uz Ugovor o putovanju. Putnici sami obavljaju čekiranje, predaju prtljaga i pasošku kontrolu. Potrebno je na aerodromu biti dva sata pre poletanja aviona.
Putnici mogu nositi do 20 kg prtljaga koji se predaje prilikom čekiranja i jednu torbu kao ručni prtljag ukoliko avio kompanija nije propisala drugačije, o čemu će biti obavešteni u agenciji. U ručnom prtljagu nisu dozvoljene makazice, manikir setovi i drugi oštri metalni predmeti, kao ni bilo koja vrsta tečnosti, što je propisano pravilima reda i poslovanja svih avio kompanija. Organizator putovanja ne preuzima odgovornost za izgubljeni, oštećeni ili ukradeni prtljag. Sva svoja prava u vezi sa prtljagom koji je izgubljen ili oštećen, putnik ostvaruje obraćajući se direktno prevozniku ili pružaocu usluge smeštaja, prema međunarodnim ili domaćim propisima i važećim uzansama.
- Osoblje avio-kompanije ima pravo da po sopstvenoj proceni ne dozvoli ukrcavanje trudnici, osim ako ona ima potvrdu od lekara kojom se potvrđuje da je sposobna za let avionom. Te potvrde imaju rok važenja, pa na to treba obratiti pažnju kako prilikom polaska na put, tako i prilikom povratka.
- Transfer 1 A Travela čeka putnike na aerodromu u Turskoj i ima oznake agencije radi lakšeg prepoznavanja. Propisi ne dozvoljavaju okupljanje grupe u aerodromskoj zgradi, tako da se putnici čekaju neposredno po izlasku iz zgrade. U slučaju bilo kakvog problema mole se putnici da o tome obaveste agenciju putem telefona ili elektronskom poštom, da bi se na to moglo reagovati ukoliko je moguće. Reklamacije zbog problema za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane.
- Organizator putovanja u opravdanim slučajevima ima pravo prebacivanja putnika na drugi let ili preko drugih aerodroma.
- U opravdanim slučajevima agencija zadržava pravo otkaza putovanja o čemu je dužna da putnika obavesti minimum 5 dana pre polaska.
- Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena na monetarnom tržištu ili promene tarifa prevoznika.
- 1 A Travel d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
- 1 A Travel d.o.o. zadržava pravo promene redosleda sadržaja programa usled vanrednih okolnosti na koje nije mogla uticati.
- Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu www.1atravel.rs.
- Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije 1 A Travel d.o.o. usaglašene sa YUTA standardom koji su sastavni deo ovog programa.
- Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja aviona dva dana pre polaska na putovanje.
- Program putovanja važi uz Opšte uslove putovanja organizatora 1A Travel d.o.o., licenca broj OTP 278 /2010.

1 A Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • Call centar +381 11 655 78 00
 • Adresa:
 • Kondina 20, Beograd

  Poslovnice:
  Braće Ribnikar 8 Prizemlje, lokal 2, Novi Sad
  tel: +381 21 210 00 70, 210 00 71
  fax: +381 21 661 6363
  ns@1atravel.rs

  Bulevar Mihaila Pupina 10a, YUBC centar, lokal 22, Beograd
  tel: +381 11 655 78 08
  fax: +381 11 322 78 97
  yubc1@1atravel.rs
 • Website:
 • https://www.1atravel.rs

Hit ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje