prethodna
Blue Wave Suite Hotel
Blue Wave Suite Hotel
sledeća
Granada Luxury Okurcalar
Granada Luxury Okurcalar

Delphin Botanik

Delphin Botanik
 • Cena:
 • od 919 do 1639 € + din. deo
 • Kategorizacija smeštaja:
 • Destinacije:
 • Turska: Alanja
 • Vrste putovanja:
 • Letovanje
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi11 danasobaall inclusiveprevoz avionomdetaljnije
Cena aranžmana po osobi
Dinarski deo: 1.990 rsd (plaćaju odrasli i deca preko 2 g.) + cena paket aranžmana u tabeli u eur
Cena paket aranžmana uključuje hotelske popuste za rane rezervacije 30%


Dinarski deo aranžmana: plaćaju svi putnici bez obzira na izabranu vrstu usluge i prevoza do letovališta, iznos je naznačen u tabeli

Dodatni agencijski popusti: obračunavaju se i odnose na sve osobe (odrasle ili decu) koja podležu naplati smeštaja, avio prevoza i transfera. Popusti se ne odnose na osobe koje ne plaćaju smeštaj u hotelu, već samo plaćuju avio prevoz i transfer.
Odobravamo dodatni agencijski popust na paket aranžman od 5% za polaske 12.juna i 22.juna

Besplatno boravi dvoje dece – prvo dete do 12 godina i drugo dete do 2 godine.
Delphin Botanik 5* www.botanikhotel.com
Položaj hotela: hotel se nalazi u oblasti Okurčalar, udaljen od Alanje 32 km i 90 km od aerodroma u Antaliji. Sastoji se iz četiri zgrade.
Plaža: sopstvena šljunkovita plaža. Ležaljke i suncobrani, kao i peškiri za plažu su uključeni u cenu.
Sobe: hotel raspolaže sa ukupno 617 soba, od toga 584 standardnih, 30 family i 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama.
Standardne sobe su površine oko 27m2 (max 2 odrasle+2 dece ili 3 odrasle+1dete), imaju francuski i standardni krevet. Dodatni ležaj u standardnoj sobi je sofa ili krevet na rasklapanje.
Family sobe su površine oko 54 m2 (max 4 odrasle + dete ili pet odraslih osoba), imaju dve sobe odvojene vratima (u jednoj francuski i u drugoj dva odvojena ležaja), kupatilo i 2 LCD/TV.
Sve sobe imaju balkon, kupatilo (tuš, wc, lavabo), fen, ketler za čaj I kafu, LCD TV, Wi-fi (besplatan), mini bar (sokovi, voda, pivo besplatno, dnevna dopuna), telefon, centralnu klimu, krevetac za bebu (besplatan) na upit.
Hotelski sadržaji: glavni restoran, 6 a la carte restorana (turski, italijanski, japanski, suši, riblji i kineski – uz prethodnu rezervaciju besplatno 1x tokom boravka), 9 barova, poslastičarnica, 6 bazena (unutrašnjih i spoljašnjih), aqua park sa 8 tobogana, dečije igralište, mini club za decu od 4 do 12 god, mini disko, Spa centar (tursko kupatilo hamam, sauna, parno kupatilo), fitnes, diskoteka, animacije za decu, bežični internet, tereni za tenis (oprema uz doplatu), stoni tenis i odbojku, luna park, shuttle bus do Alanje i Sidea uz rezervaciju.
Uz doplatu: masaža, tretmani u wellness centru, dečija kolica (uz depozit), sportovi na vodi, uvozna alkoholna pića, igraonica sa igricama za decu većeg uzrasta, kuglanje, bilijar, doktor, usluge pranja veša.
Usluga: all inclusive- sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samposluživanje), topla i hladna užina, čaj, kafa, kolači, sladoledi, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: preporuka za sve tipove gostiju, posebno za porodice sa decom i ljubitelje raznovrsnih vrsta drveća i cveća. Po našem mišljenju, realna kategorija bi bila 4*+.

Avio prevoz (poseban čarter let) Beograd - Antalija - Beograd.

Program putovanja:
Dan polaska - poletanja aviona je datum iz tabele.
Prvi dan: sastanak putnika dva sata pre poletanja kod šaltera Belvi Travel na beogradskom aerodroma Nikola Tesla. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona.
2-10.dan: boravak u izabranom terminu, u objektu sa izabranim uslugama.
11.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, poletanje iz Antalije prema planu letenja. Sletanje u Beograd.

Cena avio aranžmana obuhvata:
- avio - čarter let na relaciji Beograd - Antalija - Beograd
- izabrane pansionske usluge (10 noćenja) u hotelu prema tabeli
- troškove transfera aerodrom - hotel - aerodrom na destinaciji
- servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

Cena avio aranžmana ne obuhvata:
- aerodromske takse u ukupnom iznosu od 32, 70€ (aerodrom Beograd - 16, 72€, aerodrom Antalija - 15€, RF taksa - 0.98€). YQ taksu - 10€ (doplata za gorivo). Takse ne plaćaju deca od 0-2 god. Takse se plaćaju u agenciji.
- Doplatu za privatni povratni transfer u iznosu od 50€ za odrasle po osobi, deca 2-12 godina plaćaju 50% (iznos doplate važi za Laru-Kundu, Belek i Kemer, doplata za Side i Alanju na upit).
- troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.

Doplata za dodatni prevoz do/od aerodroma, po osobi:
- Novi Sad i Zrenjanin - 2.600 rsd.
- Subotica - 3.600 rsd.

Popusti:
- Popust za decu od 2-12g. - 50%.
- Transferi započinju 3-4 sata pre poletanja aviona iz Beograda.
- I i II dete od 0-2g. besplatno

Način i uslovi plaćanja:
- Cene paket aranžmana su izražene u eur.
- Plaćanje je dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate.
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2018., administrativnom zabranom preduzeća, plaćanjem Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama.

Važne napomene:
- Svaka promena ili dopuna prvobitne rezervacije (ime, prezime, datum rođenja, promena tipa smeštaja…), a nakon isteka odeređenog hotelskog popusta za rane rezervacije, smatra se otkazom rezervacije od strane putnika i može biti odbijena od strane hotela. U tom slučaju primenjivaće se troškovi otkaza prema Opštim uslovima putovanja.
- Putnici, državljani Srbije, koji poseduju biometrijske (crvene) pasoše, u Tursku mogu putovati bez viza, ali pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečje pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

Opšte napomene:
- Navedeni popusti za treću i četvrtu osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku.
- Sobe se koriste prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.
- Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja i uobičajno je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.
- Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljno prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja, otkaza putovanja ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.
- Maloletna lica ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja naznačenu na punoletno lice sa kojim putuju.
- Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena i važeća je na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.
- Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe ili apartmana, sedište u avionu ili autobusu, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju.
- Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
- Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
- Pravila oblačanja u većini hotela za vreme večere u restoranima je za muškarce, nošenje dugih pantalona, a sve vrste kupaćih kostima su zabranjene.
- U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
- Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
- Broj telefona predstavnika će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja. Ukoliko putnik preuzme vaučer na kojem ne piše broj telefona predstavnika, dužan je pozvati agenciju pre putovanja.
- Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš).
- Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
- Minimum za realizaciju putovanja je 35 putnika (autobuski prevoz), 80 putnika (avionski prevoz).
- Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
- Molimo putnike da preuzmu i pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2017 od 04.01.2017., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055961 od 25.01.2017. godine Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.

Belvi Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 322 3300
  +381 11 3340 888
  +381 11 3224 198
  +381 11 4053 053
 • Adresa:
 • Kosovska 10, Beograd

  Poslovnica Vračar
  Beogradska 45, 11000 Beograd
  +381 11 414 66 44
  belvitravelcentar@belvi.rs

  Poslovnica Novi Beogrd - naselje Belville
  Jurija Gagarina 12b, 11070 Beograd
  +381 11 6302 066
  +381 11 6302 067
  belvitravelnbg@belvi.rs

  Poslovnica Novi Sad
  Železnička 10, 21000 Novi Sad
  +381 21 300 8453
  +381 21 300 8454
  belvitravelns@belvi.rs

  Poslovnica Vršac
  Ivana Milutinovića 46, 26300 Vršac
  +381 13 835 715
  belvitravelvrsac@belvi.rs

  Direkcija
  Kosovska 17, 11000 Beograd
  +381 11 334 1807
  +381 11 405 2855
  +381 11 334 1839
  belvitravel@belvi.rs

 • Website:
 • https://belvi.rs

Hit ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Uskrs

Uskrs

Ponuda najlepših putovanja
Preporučujemo za praznike

Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti