prethodna
Hotel Botanic Platinum
Hotel Botanic Platinum
sledeća
Hotel Delphin Botanik Platinum
Hotel Delphin Botanik Platinum

Hotel Delphin Botanik

Hotel Delphin Botanik

Cene ovog smeštaja su dostupne na upit.

U cilju bržeg i jednostavnog snalaženja i odabira hotela po kriterijumima, cene i svih zadatih parametara, implementirali smo najsavremeniji rezervacioni sistem. Sada možete dobiti trenutnu i tačnu informaciju o hotelima za koje ste zainteresovani.

Za informacije o cenama, popustima, uslovima putovanja, kao i načinu i uslovima plaćanja, molimo Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona +381 11 33 48 851, +381 11 33 49 532

www.omniturs.rs
Alanja se nalazi na 130 km od aerodroma u Antaliji. Grad je osnovan još u IV veku pre n.e.Simbol grada je svakako veličanstvena osmougaona Crvena kula (Kizi Kule) koja dominira gradom, čije zidine su duge oko 7 km i služile su kao odbrana od okrutnih gusara koji su harali Sredozemljem. Za ljubitelje peščanih plaža Alanja je pravi izbor. Dve najpoznatije su Kleopatrina plaža i Kejkubat, odnosno Alanjina plaža, a brojna okolna mesta Mahmutlar, Konakli, Avsalar imaju svoje pretežno peščane plaže. Prema legendi, Marko Antonije je ovaj deo sredozemne obale poklonio Kleopatri. Bulevar Ataturk je najlepša ulica u Alanji sa palmama, eukaliptusima, fikusima, a u poprečnim ulicam hladovinu prave drvoredi narandže i nara. Grad je prepun prodavnica, kafea, restorana, a bogati noćni provod je ono što privlači mnoge turiste mlađe populacije.

Hotel Delphin Botanik 5*
Lokacija: Ovaj hotelski kompleks se prostire na preko 90.000 m2 i zasluženo nosi svoje ime. Okružen je prelepom botaničkom baštom sa preko 1.800 različitih vrsta biljaka i drveća koja čini da boravak u ovom hotelu bude zaista jedinstveno iskustvo. Udaljen je 90 km od aerodroma, 30 km od Sidea i 32 km od Alanje.
Sadržaj: Hotel se sastoji od glavne zgrade i 5 anex zgrada između kojih su u bujnom zelenilu, raspoređeni bazeni, bazeni sa toboganima (ukupno 8 tobogana) i dečiji bazeni. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, 6 a la carte restorana (turski, kineski, japanski, italijanski i morski i suši), 8 barova u kojima se služe pića, lagani obroci, sladoled, sveži sokovi i užine, odbojka na plaži, stoni tenis, tenis, fitness, sportovi na vodi, mini klub, dečiji bioskop, igralište luna park, a tu su i timovi animatora za decu i odrasle. Gosti hotela mogu da koriste neke sadržaje hotela Delphin Botanik Platinum. Gosti hotela mogu da koriste neke sadržaje hotela Delphin Botanik Platinum.
Sobe: Standardne sobe su površine 27 m2 i sadrže klima uređaj, mini bar, TV, digitalni sef, kupatilo, set za čaj i kafu i balkon; na podu je laminat. Porodične sobe su opremljene isto kao i standardne, površine 54 m2 i imaju dve odvojene prostorije za spavanje.
Usluga: All inclusive - sve uključeno - doručak, kasni doručak, ručak, večera po hotelskim pravilima (samoposluživanje - izbor više jela), nedeljom brunch buffet, lokalna pića, sveže ceđeni sokovi u Vitamin baru, jednom nedeljno obrok u jednom od a la carte restorana, večera u restoranu na plaži (grilovano meso i riba), mini bar koji se dnevno dopunjuje (voda, sokovi, pivo), madraci i suncobrani oko bazena i na plaži; peškiri uz depozit, dnevna animacija, noćni show programi, živa muzika i diskoteka, dečija animacija, luna park, hotelski shuttle bus do Alanje, Sidea i Manavgata uz rezervaciju.
Usluge i aktivnosti uz doplatu: Uvozna pića, a la carte restorani (češće od jednom nedeljno), internet cafe, sportovi na vodi, masaže, tretmani lica i tela, usluge frizera i lekara, pranje i peglanje veša, bilijar, igrice.

Omniturs

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
  +381 11 7610 127
  +381 11 7614 131
 • Adresa:
 • Savski trg 7, Beograd

  Poslovnice:
  Dragoslava Jovanovića 3, Beograd
  tel: +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
 • Website:
 • https://www.omniturs.rs

Hit ponude
Zimovanje

Zimovanje

Skijaški aranžmani
Najbolji zimski centri
Hoteli i apartmani
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude