prethodna
Hotel Gardenia
Hotel Gardenia
sledeća
Hotel Granada Luxury Resort and Spa
Hotel Granada Luxury Resort and Spa

Hotel Gardenia Beach

Hotel Gardenia Beach
Hotel Gardenia Beach
Hotel Gardenia Beach
Hotel Gardenia Beach
Hotel Gardenia Beach

Cene ovog smeštaja su dostupne na upit.

U cilju bržeg i jednostavnog snalaženja i odabira hotela po kriterijumima, cene i svih zadatih parametara, implementirali smo najsavremeniji rezervacioni sistem. Sada možete dobiti trenutnu i tačnu informaciju o hotelima za koje ste zainteresovani.

Za informacije o cenama, popustima, uslovima putovanja, kao i načinu i uslovima plaćanja, molimo Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona +381 11 33 48 851, +381 11 33 49 532

www.omniturs.rs
Alanja se nalazi na 130 km od aerodroma u Antaliji. Grad je osnovan još u IV veku pre n.e.Simbol grada je svakako veličanstvena osmougaona Crvena kula (Kizi Kule) koja dominira gradom, čije zidine su duge oko 7 km i služile su kao odbrana od okrutnih gusara koji su harali Sredozemljem. Za ljubitelje peščanih plaža Alanja je pravi izbor. Dve najpoznatije su Kleopatrina plaža i Kejkubat, odnosno Alanjina plaža, a brojna okolna mesta Mahmutlar, Konakli, Avsalar imaju svoje pretežno peščane plaže. Prema legendi, Marko Antonije je ovaj deo sredozemne obale poklonio Kleopatri. Bulevar Ataturk je najlepša ulica u Alanji sa palmama, eukaliptusima, fikusima, a u poprečnim ulicam hladovinu prave drvoredi narandže i nara. Grad je prepun prodavnica, kafea, restorana, a bogati noćni provod je ono što privlači mnoge turiste mlađe populacije.

Hotel Gardenia Beach 5*
Lokacija: Hotel se nalazi na sopstvenoj plaži u zalivu Justiniano, 30 km od Alanje, 35 km od Sidea i 96 km od aerodroma u Antaliji.
Sadržaj: Glavni restoran, a la carte restoran, 3 bara, 3 bazena, bazen sa toboganima, stoni tenis, mini golf, bilijar, odbojka na plaži, fitnes, mini klub, animacija tokom dana i večernji zabavni program.
Sobe: Kompleks se sastoji iz 7 zgrada sa ukupno 272 standardne i porodične sobe. Sve sobe poseduju kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, mini bar (dnevno se obnavlja vodom), sef (doplaćuje se), SAT TV sa muzičkim kanalima, telefon, balkon.
Usluga: All inclusive - sve uključeno - doručak, ručak, kafa i kolači, večera, užine, ponoćna supa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim pravilima (samoposluživanje - izbor više jela).
Usluge i aktivnosti uz doplatu: Uvozna pića, specijalna vina i kokteli, sokovi od sveže ceženog voća, masaže i tretmani, bilijar, mini golf, sportovi na vodi. Peškiri za plažu mogu da se dobiju uz depozit od 10 eur.

Omniturs

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
  +381 11 7610 127
  +381 11 7614 131
 • Adresa:
 • Savski trg 7, Beograd

  Poslovnice:
  Dragoslava Jovanovića 3, Beograd
  tel: +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
 • Website:
 • https://www.omniturs.rs

Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
8. mart

8. mart

Romantična putovanja
Nezaboravni trenuci

1. maj

1. maj

Popularne prolećne ture
Atraktivne destinacije
Autobusom ili avionom
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja