prethodna
Hotel Dizalya Palm Garden - Alanja
Hotel Dizalya Palm Garden - Alanja
sledeća
Hotel Eftalia Aqua
Hotel Eftalia Aqua

Hotel Drita Resort & Spa

Hotel Drita Resort & Spa

Cene ovog smeštaja su dostupne na upit.

U cilju bržeg i jednostavnog snalaženja i odabira hotela po kriterijumima, cene i svih zadatih parametara, implementirali smo najsavremeniji rezervacioni sistem. Sada možete dobiti trenutnu i tačnu informaciju o hotelima za koje ste zainteresovani.

Za informacije o cenama, popustima, uslovima putovanja, kao i načinu i uslovima plaćanja, molimo Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona +381 11 33 48 851, +381 11 33 49 532

www.omniturs.rs
Alanja se nalazi na 130 km od aerodroma u Antaliji. Grad je osnovan još u IV veku pre n.e.Simbol grada je svakako veličanstvena osmougaona Crvena kula (Kizi Kule) koja dominira gradom, čije zidine su duge oko 7 km i služile su kao odbrana od okrutnih gusara koji su harali Sredozemljem. Za ljubitelje peščanih plaža Alanja je pravi izbor. Dve najpoznatije su Kleopatrina plaža i Kejkubat, odnosno Alanjina plaža, a brojna okolna mesta Mahmutlar, Konakli, Avsalar imaju svoje pretežno peščane plaže. Prema legendi, Marko Antonije je ovaj deo sredozemne obale poklonio Kleopatri. Bulevar Ataturk je najlepša ulica u Alanji sa palmama, eukaliptusima, fikusima, a u poprečnim ulicam hladovinu prave drvoredi narandže i nara. Grad je prepun prodavnica, kafea, restorana, a bogati noćni provod je ono što privlači mnoge turiste mlađe populacije.

Hotel Drita Resort & Spa 5*
Lokacija: Hotel se nalazi oko 14 km od centra Alanje i 140 km od aerodroma u Antaliji. Hotelska plaža se nalazi preko puta ulice. Ležaljke i suncobrani su besplatni.
Sadržaj: Glavni restoran, 2 a la carte restorana, 4 bara, otvoreni bazen, dečiji bazen, tobogan, mini klub, mini disko, odbojka na plaži, step, jutarnja gimnastika, igre u bazenu, večernji programi, diskoteka.
Sobe: Kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, mini bar (plaća se), individualni klima uređaj, sef (2 eur dnevno), balkon.
Usluga: All inclusive - "sve uključeno" - doručak, kasni doručak, ručak, užine tokom dana, na plaži (12:00-16:00), večera, ponoćna supa i sendviči, sladoled u odrešen vreme, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim pravilima do ponoći (samoposluživanje - izbor više jela).
Usluge i aktivnosti uz doplatu: Sveže ceđeni sokovi, turska kafa i espresso, sva pića nakon ponoći, mini bar, sladoled van koncepta, sef, sva pića u diskoteci, sva uvozna pića i kokteli, sva hrana i piće posle ponoći, a la carte restoran.

Omniturs

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
  +381 11 7610 127
  +381 11 7614 131
 • Adresa:
 • Savski trg 7, Beograd

  Poslovnice:
  Dragoslava Jovanovića 3, Beograd
  tel: +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
 • Website:
 • https://www.omniturs.rs

Hit ponude
Uskrs

Uskrs

Ponuda najlepših putovanja
Preporučujemo za praznike

8. mart

8. mart

Romantična putovanja
Nezaboravni trenuci

Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja