Hotel Ayvalik Beach

Hotel Ayvalik Beach
Hotel Ayvalik Beach
Hotel Ayvalik Beach
Hotel Ayvalik Beach
Hotel Ayvalik Beach
Hotel Ayvalik Beach
Hotel Ayvalik Beach
Hotel Ayvalik Beach
Hotel Ayvalik Beach
Hotel Ayvalik Beach
Hotel Ayvalik Beach
Hotel Ayvalik Beach
Hotel Ayvalik Beach

Cene ovog smeštaja su dostupne na upit.

Regija Ajvalik, koja je pod zaštitom države, locirana je naspram grčkog ostrva Lezbos i predstavlja zaliv i arhipelag sa okoRegija Ajvalik, koja je pod zaštitom države, locirana je naspram grčkog ostrva Lezbos i predstavlja zaliv i arhipelag sa oko 30 prelepih ostrva. Zbog izuzetnih klimatskih karakteristika, Ajvalik je prvi u Evropi i drugi u svetu po preporukama Svetske organizacije za zdravstvo u pogledu lečenja disajnih organa kod dece i odraslih sa procentom vlažnosti vazduha od svega 0,5% pa samim tim predstavlja i pravu vazdušnu banju. 30 prelepih ostrva. Zbog izuzetnih klimatskih karakteristika, Ajvalik je prvi u Evropi i drugi u svetu po preporukama Svetske organizacije za zdravstvo u pogledu lečenja disajnih organa kod dece i odraslih sa procentom vlažnosti vazduha od svega 0,5% pa samim tim predstavlja i pravu vazdušnu banju.

Hotel Ayvalik Beach 4* www.ayvalikbeach.com
Hotel Ayvalik Beach se nalazi se na 1,5 km od Sarimsaklija i 7 km od Ayvalika. Hotel Ayvalik Beach je sastavljen od 22 kuće sa po 4 - 8 soba. Nalazi se u vrtu obraslim zimzelenim drvećem, rastinjem i predstavlja pravu oazu mira i tišine. Ovaj hotel poseduje sopstvenu plažu, ležaljke, bazen sa barom, kafe terasu u prirodnoj hladovini, restoran, lobi bar, deo za rekreaciju, mogućnost ronjenja…Ispred hotela nalazi se igralište sa ljuljaškama, klackalicama za najmlađe…
Komforne sobe (površine 20 m²) moderno su uređene sa dva ili tri ležaja. U okviru hotela su i prostrani apartmani, površine 35 m². Sve sobe poseduju klimu, kupatilo, fen za kosu, telefon, SAT TV. Za goste hotela na plaži su ležaljke i suncobrani uključeni u cenu.
Usluga je all inclusive po principu “švedskog stola“.

Rezervacija i načini plaćanja:

Rezervacija:
Ukoliko je Ayvalik Beach Vaš izbor i želite da se raspitate o dostupnosti smeštaja, možete to uraditi u svega nekoliko koraka, klikom na link holiday.rs/destinacija/hotel-ayvalik-beach-ayvalik-turska/ na dugme Provera dostupnosti i dobićete odgovor u roku od jednog radnog dana.

Načini plaćanja:
Gotovina, čekovi, administrativne zabrane, kreditne kartice (Dina, Visa, Maestro, MasterCard, American Express)

Holiday

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 34 335 220
  +381 34 335 344
  +381 34 304 976
 • Adresa:
 • Nikole Pašića 4, Kragujevac
 • Website:
 • https://holiday.rs

Hit ponude
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Uskrs

Uskrs

Ponuda najlepših putovanja
Preporučujemo za praznike

1. maj

1. maj

Popularne prolećne ture
Atraktivne destinacije
Autobusom ili avionom
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje