prethodna
Hotel El Mouradi Palace - Port el Kantaoui
Hotel El Mouradi Palace - Port el Kantaoui

Hotel El Mouradi Palm Marina - Port el Kantaoui

Hotel El Mouradi Palm Marina - Port el Kantaoui
Hotel El Mouradi Palm Marina - Port el Kantaoui
Hotel El Mouradi Palm Marina - Port el Kantaoui
Hotel El Mouradi Palm Marina - Port el Kantaoui
Hotel El Mouradi Palm Marina - Port el Kantaoui
Hotel El Mouradi Palm Marina - Port el Kantaoui
Hotel El Mouradi Palm Marina - Port el Kantaoui
Hotel El Mouradi Palm Marina - Port el Kantaoui
Hotel El Mouradi Palm Marina

Cene su date po osobi u eurima za 7, 14, 21 noćenje
Tunis je država u Severnoj Africi sa istoimenim glavnim gradom. Graniči se sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države je ograničen Sredozemnim morem. Njen geografski položaj je jako povoljan, sa izlazom na Sredozemno more i sa ne tako velikom površinom pustinje. Tunis je većinom planinska zemlja, sa ne baš raznovrsnom vegetacijom. Takođe, skoro da nema reka i jezera (ako se ne računaju slana jezera-šotovi). Glavni grad Tunisa je Tunis, a ostali veći gradovi su Sfax, Kairouan, Monastir, Sousse, Jafa. Tunis ima oko 10 miliona stanovnika, oko 2 miliona živi u gradu Tunisu.

Port el Kantaoui
Nalazi se 10 km severno od Susa, u centralnom delu Tunisa. Izgradjen je 1979. godine, planski, kao turistički centar oko velike prelepe marine u kojoj istovremeno može da se ukotvi preko 300 jahti. Arhiktektura, iako moderna, oslanja se na tradicionalnu arhiktekturu Tunisa, sa belim kućama ukrašenim tirkizno plavim vratima i prozorima, uskim ulicama i lukovima. Hoteli su gradjeni u istom stilu, protežu se uz blistavo čisto more, na peščanim plažama sve do grada Susa. Tokom godina postao je omiljena destinacija kako za porodični odmor, tako i za odmor mladih - dugačke plaže, sadržajni hoteli ali i bogat noćni život.

Hotel El Mouradi Palm Marina 5*
Lokacija:Hotel je građen u špansko-mavarskom stilu, okružen je vrtovima koji vode do peščane plaže. Nalazi se u blizini marine u Port El Kantaouiu. Udaljen je oko 3 km od marine, 2 km od golf terena “El Kantaoui” i 8 km od centra Soussea. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 2 sata, od Enfide i Monastira oko 40 minuta.
Sadržaj:Hotel sadrži i salon lepote, spa i thalasso centar, tursko kupatilo, saunu, teretanu, poslovni centar, suvenirnice, diskoteku, ambulantu, menjačnicu, sef na recepciji, wi-fi u predvorju, prostoriju za prtljag. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju: 4 restorana, 3 bara, mavarski caffe, noćni klub. Usluga pranja i peglanja veša (uz doplatu).
Sobe:Sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu, kupatilo, telefon, SAT tv, fen, mini frižider, sef.
Usluga:All inclusive usluga je na bazi švedskog stola.
Sport i zabava:Otvoren bazen, zatvoren bazen, dečiji bazen, 2 teniska terena, fudbalski, košarkaški i odbojkaški teren, mini golf, stoni tenis, odbojka na pesku, bilijar, stoni fudbal. Animacija za decu, mini klub za decu, mini disko.

Program putovanja:
1.Prvi dan Beograd - Tunis
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona. Poletanje za Tunis. Sletanje na aerodrom. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
2. Drugi do pretposlednjeg dana Tunis
Boravak u hotelu i korišćenje odabrane usluge iz cenovnika.
3. Poslednji dan Tunis - Beograd
Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd. Dolazak na aerodrom u Beograd

U cenu putovanja je uračunato:
- Avio prevoz na relaciji Beograd - Tunis - Beograd,
- transfer na relaciji aerodrom - hotel - aerodrom,
- smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge AI (sve uključeno) ili HB (polupansion),
- usluge predstavnika agencije na destinaciji.

U cenu putovanja nije uračunato:
- Avio troskovi (sa svim doplatama) 89 eur
- međunarodno zdravstveno osiguranje, Agencija preporucuje Wienner osiguranje
- fakultativni izleti i posete,
- posebne usluge i individualni zahtevi

Uslovi i način plaćanja:
Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.
1. Uplata do polaska - Prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije (rani buking 50%) od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska, ukoliko cenovnikom nije drugačije definisano.
2. Platnim karticama - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.
3. Plaćanje na rate - Bez kamate, kreditnim karticama Visa i Master Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata). Kartica mora biti provučena kroz POS terminal u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije.
4.Uplata čekovima građana u više rata - Uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa Rate dospevaju svakog 10./20./30. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
5.Preko računa - Uplata na račun Agencije
6. Administrativnom zabranom - Sa firmama sa kojima agencija ima ugovor na 6 mesečnih rata zaključno
7. Turističkim kreditom - Sa izdatim predračunom od strane agencije, klijent aplicira za kredit u banci. Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude (rani buking, first i last minute, specijalne ponude). Broj, vrsta, karakteristika i način posluživanja obroka dati su u detaljnim opisima AI i HB koncepta svakog hotela posebno.

Važne napomene:
- cene za decu (prvo i drugo dete): važe samo u slucaju kada deca dele sobu sa dve odrasle osobe,
- cena za treću odraslu osobu: važe za 3. i 4. odraslu osobu kada dele sobu sa još dve odrasle osobe, za dete kada deli sobu sa jednom odraslom osobom i kada dvoje dece koriste zasebnu sobu,
- popusti važe ze decu do 12 godina,
- dete do 2 godine plaća 20 eur,
- Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promena vezano za let od strane avio kompanije ili otkazivanja leta, obzirom da su vremena letova podložna promeni molimo putnike da tačan red letenja provere 24h pre polaska na put,
- usled promena na monetarnom tržištu Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena,
- uz ovaj program putovanja i cenovnik važe opšti uslovi putovanja Organizator putovanja od 25.01.2017. godine, koji su deo ugovora o putovanju,
- svi navedeni iznosi su u eur i plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnon kursu banke Intesa na dan plaćanja
- klijenti su dužni da se upoznaju sa programom i opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja i da svojim potpisom na prijavi - obračunu daju saglasnost sa istim.

Organizator putovanja Sunline Travel d.o.o Beograd, Vuka Karadžića 7a. Licenca br: OTP 13/2010. Agencija je posrednik u prodaji aranžmana. Garancija putovanja Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14

Tipo Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2401 413
  +381 11 3442 218
 • Adresa:
 • Mileševska 51, Beograd

  Poslovnice:
  Doktora Pantića 114, Valjevo
  +381 14 244 713
  +381 14 246 146
 • Website:
 • www.tipotravel.com

Hit ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%