Hotel El Mouradi Skanes - Monastir

Hotel El Mouradi Skanes - Monastir
Hotel El Mouradi Skanes - Monastir
Hotel El Mouradi Skanes - Monastir
Hotel El Mouradi Skanes - Monastir
Hotel El Mouradi Skanes - Monastir
Hotel El Mouradi Skanes - Monastir
Hotel El Mouradi Skanes

Cene su date po osobi u eurima za 7, 14, 21 noćenje
Tunis je država u Severnoj Africi sa istoimenim glavnim gradom. Graniči se sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države je ograničen Sredozemnim morem. Njen geografski položaj je jako povoljan, sa izlazom na Sredozemno more i sa ne tako velikom površinom pustinje. Tunis je većinom planinska zemlja, sa ne baš raznovrsnom vegetacijom. Takođe, skoro da nema reka i jezera (ako se ne računaju slana jezera-šotovi). Glavni grad Tunisa je Tunis, a ostali veći gradovi su Sfax, Kairouan, Monastir, Sousse, Jafa. Tunis ima oko 10 miliona stanovnika, oko 2 miliona živi u gradu Tunisu.

Skanes Monastir
Mirno letovalište smešteno nadomak dva grada, Monastira na jugu i Sousse-a na severu. Na obali Mediterana, niz odličnih hotela bogatog sadržaja izlaze na široke plaže sa najfinijim sitnim peskom. Skanes je pravo mesto za porodični odmor, i za sve one koji žele odmor u tihoj i prijatnoj atmosferi nadomak grandioznih maslinjaka koji ovom regijom dominiraju još od perioda Rimljana. Odmarališta u Skanes-u, sa svojim lepim i naizgled beskrajnim peščanim plažama, su posebno popularna kod britanskih turistia. Monastir, kao turistička Meka, sa modernom marinama i pretrpanim prodavnicama suvenira i restorana. Čak i njegova drevna Ribat (tvrđava) obnovljena je i koristila se kao okruženje za nekoliko filmova kao što su “Život Montija Pajtona”, kao i “Raiders of the Lost Ark” i “TV seriju o Isusu iz Nazareta”. Samo nekoliko milja od centra Monastira leži ekstravagantni potez velikih hotela koji su izgrađeni duž obale u naselju poznatom kao Skanes. Skanes hoteli su dobro povezani za Monastirom i drugim obližnjim letovalištima gradovima, kao što je Sus. Monastir ima prednost jer ima svoj međunarodni aerodrom. Kao i svuda u Tunisu mnogo zabave može biti i malo cenkanja na lokalnoj Medina. Skanes I Monastir su dobro snabdeveni modernim šoping centrima za ugostiteljstvo turističke potrebe. Ovde, restorani, kafići, pizzerije i snack barovi, obiluju. Većina ovih objekata su usmereni na evropske ukuse a i alkohol se služi. Ima onih koji žele da probaju prave lokalne specijalitete i mogu da probaju začinjena jela sa beskvasnim hlebom. Neki preporučuju " turističke" restorane “Le Luster” kralja I Kalipso, “El Hana” restoran - hrana je neverovatna, usluga odlična. Takođe vredi posetiti mauzolej Habiba Bourgibe, koji je bio prvi predsednik Tunisa

Hotel El Mouradi Skanes 4*
Lokacija:Hotel se nalazi na peščanoj plaži. Idealan je za porodični odmor. Prikladan je za ljubitelje golfa jer se nalazi u blizini dva golf terena “Palm Links” i “Flamingo”. Udaljen oko 8 km od centra Soussa i oko 12 km od centra Monastira. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko dva i po sata, od Enfide oko 1 sat, a od Monastira 15 minuta.
Sadržaj:Hotel sadrži salon lepote, spa centar, tursko kupatilo, saunu, teretanu, suvenirnice, diskoteku, ambulantu, menjačnicu, prostoriju za prtljag, sef na recepciji (uz doplatu). Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju: 3 restorana, 4 bara, mavarski caffe. Usluga pranja i peglanja veša (uz doplatu).
Sobe:Raspolaže sa 398 dvokrevetnih, 57 trokrevetnih soba i 50 apartmana. Sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu, kupatilo, telefon, SAT tv, fen, mini frižider.
Usluga:All inclusive usluga je na bazi švedskog stola.
Sport i zabava:Otvoren i zatvoren bazen, dečiji bazen, 2 teniska terena, mini golf, košarkaški teren, stoni tenis, bilijar, pikado, vodeni sportovi. Animacija za decu, mini klub za decu, mini disko

Program putovanja:
1.Prvi dan Beograd - Tunis
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona. Poletanje za Tunis. Sletanje na aerodrom. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
2. Drugi do pretposlednjeg dana Tunis
Boravak u hotelu i korišćenje odabrane usluge iz cenovnika.
3. Poslednji dan Tunis - Beograd
Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd. Dolazak na aerodrom u Beograd

U cenu putovanja je uračunato:
- Avio prevoz na relaciji Beograd - Tunis - Beograd,
- transfer na relaciji aerodrom - hotel - aerodrom,
- smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge AI (sve uključeno) ili HB (polupansion),
- usluge predstavnika agencije na destinaciji.

U cenu putovanja nije uračunato:
- Avio troskovi (sa svim doplatama) 89 eur
- međunarodno zdravstveno osiguranje, Agencija preporucuje Wienner osiguranje
- fakultativni izleti i posete,
- posebne usluge i individualni zahtevi

Uslovi i način plaćanja:
Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.
1. Uplata do polaska - Prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije (rani buking 50%) od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska, ukoliko cenovnikom nije drugačije definisano.
2. Platnim karticama - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.
3. Plaćanje na rate - Bez kamate, kreditnim karticama Visa i Master Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata). Kartica mora biti provučena kroz POS terminal u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije.
4.Uplata čekovima građana u više rata - Uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa Rate dospevaju svakog 10./20./30. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
5.Preko računa - Uplata na račun Agencije
6. Administrativnom zabranom - Sa firmama sa kojima agencija ima ugovor na 6 mesečnih rata zaključno
7. Turističkim kreditom - Sa izdatim predračunom od strane agencije, klijent aplicira za kredit u banci. Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude (rani buking, first i last minute, specijalne ponude). Broj, vrsta, karakteristika i način posluživanja obroka dati su u detaljnim opisima AI i HB koncepta svakog hotela posebno.

Važne napomene:
- cene za decu (prvo i drugo dete): važe samo u slucaju kada deca dele sobu sa dve odrasle osobe,
- cena za treću odraslu osobu: važe za 3. i 4. odraslu osobu kada dele sobu sa još dve odrasle osobe, za dete kada deli sobu sa jednom odraslom osobom i kada dvoje dece koriste zasebnu sobu,
- popusti važe ze decu do 12 godina,
- dete do 2 godine plaća 20 eur,
- Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promena vezano za let od strane avio kompanije ili otkazivanja leta, obzirom da su vremena letova podložna promeni molimo putnike da tačan red letenja provere 24h pre polaska na put,
- usled promena na monetarnom tržištu Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena,
- uz ovaj program putovanja i cenovnik važe opšti uslovi putovanja Organizator putovanja od 25.01.2017. godine, koji su deo ugovora o putovanju,
- svi navedeni iznosi su u eur i plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnon kursu banke Intesa na dan plaćanja
- klijenti su dužni da se upoznaju sa programom i opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja i da svojim potpisom na prijavi - obračunu daju saglasnost sa istim.

Organizator putovanja Sunline Travel d.o.o Beograd, Vuka Karadžića 7a. Licenca br: OTP 13/2010. Agencija je posrednik u prodaji aranžmana. Garancija putovanja Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14

Tipo Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2401 413
  +381 11 3442 218
 • Adresa:
 • Mileševska 51, Beograd

  Poslovnice:
  Doktora Pantića 114, Valjevo
  +381 14 244 713
  +381 14 246 146
 • Website:
 • www.tipotravel.com

Hit ponude
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
8. mart

8. mart

Romantična putovanja
Nezaboravni trenuci

Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
1. maj

1. maj

Popularne prolećne ture
Atraktivne destinacije
Autobusom ili avionom