Hotel El Mouradi Hammamet - Yasmine Hammamet

Hotel El Mouradi Hammamet - Yasmine Hammamet
Hotel El Mouradi Hammamet - Yasmine Hammamet
Hotel El Mouradi Hammamet - Yasmine Hammamet
Hotel El Mouradi Hammamet - Yasmine Hammamet
Hotel El Mouradi Hammamet - Yasmine Hammamet
Hotel El Mouradi Hammamet - Yasmine Hammamet
Hotel El Mouradi Hammamet - Yasmine Hammamet
Hotel El Mouradi Hammamet

Cene su date po osobi u eurima za 7, 14, 21 noćenje
Tunis je država u Severnoj Africi sa istoimenim glavnim gradom. Graniči se sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države je ograničen Sredozemnim morem. Njen geografski položaj je jako povoljan, sa izlazom na Sredozemno more i sa ne tako velikom površinom pustinje. Tunis je većinom planinska zemlja, sa ne baš raznovrsnom vegetacijom. Takođe, skoro da nema reka i jezera (ako se ne računaju slana jezera-šotovi). Glavni grad Tunisa je Tunis, a ostali veći gradovi su Sfax, Kairouan, Monastir, Sousse, Jafa. Tunis ima oko 10 miliona stanovnika, oko 2 miliona živi u gradu Tunisu.

Yasmine Hammamet
Moderno turističko mesto, koje se nalazi se na jugu Hammameta. Ime je dobilo po cvetu jasmin koji simbolizuje život i sreću, dok je buketić jasmina znak dobrodošlice i gostoljubivosti. Od centra Hammameta je udaljen 8 km. Ovo mesto je puno prelepih hotela, marina sa radnjama i restoranima a tu je i nezaobilazna Medina. Zamišljena i projektovana po uzoru na poznata evropska letovališta na Mediteranu. Smeštajni kapaciteti su upotpunjeni bogatim pratećim sadržajima, impresivnom turističkom marinom, jednom od najmodernijih i najvećih na Mediteranu, novom tvrđavom Medinom u kojoj su smešteni bazari-sukovi, butici, restorani i poslastičarnice, zabavni park Carthage Land, turistička promenada dužine 2 km pored obale sa brojnim kafeima, restoranima i prodavnicama, kazino-kockarnica, čak i prvo pokriveno klizalište u Tunisu. Yasmine Hammamet je moderan turističko hotelski grad koji nudi turistima kompletnu ponudu, smeštaj u udobnim i komfornim hotelima u neposrednoj blizini uređenih plaža i mora, upotpunjen atraktivnim i brojnim mogućnostima za zabavu, izlaske i kupovinu.

Hotel El Mouradi Hammamet 5*
Lokacija: Hotel se nalazi u samom centru Yasmine Hammameta, nedaleko od peščane plaže od koje ga deli ulica. Udaljen je 200 m od zabavnog parka Carthage Land, 1 km od pokrivenog turističkog klizališta i marine i 9 km od centra Hammameta. Dva golf terena su udaljena svega 6 km od hotela. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko sat vremena, od Enfide oko 35 minuta, a od Monastira oko sat i po vremena.
Sadržaj: Hotel sadrži thalasso centar, salon lepote, tursko kupatilo, saunu, teretanu, poslovni centar, suvenirnice, diskoteku, ambulantu, menjačnicu, prostoriju za prtljag. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju: 4 restorana, 3 bara, mavarski caffe. Wi-fi u predvorju i sobama bližim recepciji. Usluga pranja i peglanja veša (uz doplatu).
Sobe:Hotel ima 269 dvokrevetnih, 74 trokrevetne sobe, 33 manja apartmana i 1 predsednički apartman. Sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu, kupatilo, telefon, fen za kosu, SAT tv, sef, mini bar.
Usluga:Polupansion ili All inclusive je na bazi švedskog stola.
Sport i zabava:Otvoreni bazeni i zatvoreni bazen, dečiji bazen, teniski teren, mini golf, odbojka na pesku, vodeni sportovi, bilijar, pikado, stoni tenis. Dnevna i večernja animacija, mini klub za decu, mini disko.
Thalasso & Beauty Centar:Hotel ima i moderan Thalasso centar koji sadrži: fitness, hamam, masaže, hidromasaže, mlazne tuševe, saunu, pedikir, manikir, tretmane lica, tretmane algama i ostale wellness tretmane.

Program putovanja:
1.Prvi dan Beograd - Tunis
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona. Poletanje za Tunis. Sletanje na aerodrom. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
2. Drugi do pretposlednjeg dana Tunis
Boravak u hotelu i korišćenje odabrane usluge iz cenovnika.
3. Poslednji dan Tunis - Beograd
Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd. Dolazak na aerodrom u Beograd

U cenu putovanja je uračunato:
- Avio prevoz na relaciji Beograd - Tunis - Beograd,
- transfer na relaciji aerodrom - hotel - aerodrom,
- smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge AI (sve uključeno) ili HB (polupansion),
- usluge predstavnika agencije na destinaciji.

U cenu putovanja nije uračunato:
- Avio troskovi (sa svim doplatama) 89 eur
- međunarodno zdravstveno osiguranje, Agencija preporucuje Wienner osiguranje
- fakultativni izleti i posete,
- posebne usluge i individualni zahtevi

Uslovi i način plaćanja:
Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.
1. Uplata do polaska - Prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije (rani buking 50%) od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska, ukoliko cenovnikom nije drugačije definisano.
2. Platnim karticama - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.
3. Plaćanje na rate - Bez kamate, kreditnim karticama Visa i Master Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata). Kartica mora biti provučena kroz POS terminal u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije.
4.Uplata čekovima građana u više rata - Uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa Rate dospevaju svakog 10./20./30. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
5.Preko računa - Uplata na račun Agencije
6. Administrativnom zabranom - Sa firmama sa kojima agencija ima ugovor na 6 mesečnih rata zaključno
7. Turističkim kreditom - Sa izdatim predračunom od strane agencije, klijent aplicira za kredit u banci. Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude (rani buking, first i last minute, specijalne ponude). Broj, vrsta, karakteristika i način posluživanja obroka dati su u detaljnim opisima AI i HB koncepta svakog hotela posebno.

Važne napomene:
- cene za decu (prvo i drugo dete): važe samo u slucaju kada deca dele sobu sa dve odrasle osobe,
- cena za treću odraslu osobu: važe za 3. i 4. odraslu osobu kada dele sobu sa još dve odrasle osobe, za dete kada deli sobu sa jednom odraslom osobom i kada dvoje dece koriste zasebnu sobu,
- popusti važe ze decu do 12 godina,
- dete do 2 godine plaća 20 eur,
- Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promena vezano za let od strane avio kompanije ili otkazivanja leta, obzirom da su vremena letova podložna promeni molimo putnike da tačan red letenja provere 24h pre polaska na put,
- usled promena na monetarnom tržištu Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena,
- uz ovaj program putovanja i cenovnik važe opšti uslovi putovanja Organizator putovanja od 25.01.2017. godine, koji su deo ugovora o putovanju,
- svi navedeni iznosi su u eur i plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnon kursu banke Intesa na dan plaćanja
- klijenti su dužni da se upoznaju sa programom i opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja i da svojim potpisom na prijavi - obračunu daju saglasnost sa istim.

Organizator putovanja Sunline Travel d.o.o Beograd, Vuka Karadžića 7a. Licenca br: OTP 13/2010. Agencija je posrednik u prodaji aranžmana. Garancija putovanja Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14

Tipo Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2401 413
  +381 11 3442 218
 • Adresa:
 • Mileševska 51, Beograd

  Poslovnice:
  Doktora Pantića 114, Valjevo
  +381 14 244 713
  +381 14 246 146
 • Website:
 • www.tipotravel.com

Hit ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Uskrs

Uskrs

Ponuda najlepših putovanja
Preporučujemo za praznike

Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja