prethodna
Hotel Dream of Zanzibar
Hotel Dream of Zanzibar
sledeća
Hotel Serena Zanzibar
Hotel Serena Zanzibar

Hotel Royal Zanzibar Beach Resort

Hotel Royal Zanzibar Beach Resort
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi8 danasobaall inclusivebez prevozadetaljnije
Individualni polasci
Cene su izražene u evrima po osobi po noći

Organizovan avio prevoz, koji nije uključen u cenu
Cena avio karte od 679 evra po osobi sa svim taksama.

Dinarski deo aranžmana 1.790 dinara po rezervaciji
Program putovanja:
Prvi dan Beograd-Zanzibar (sa jednim ili više presedanja)
Dolazak na aerodrom Nikola Tesla dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let (čekiranje). Po sletanju na Zanzibar individualni transfer do izabranog hotela. Noćenje.
Od drugog dana
Zanzibar - Boravak u izabranom hotelu, na bazi izabranih usluga. Slobodno vreme za odmor i individualne posete. Noćenja.
Poslednji dan
Napuštanje soba do 10:00h- lokalno vreme. Individualni transfer do aerodroma Zanzibar. Dolazak na aerodrom minimum 2 sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let i predaja prtljaga (čekiranje). Poletanje aviona za Beograd sa presedanjem u gradu navedenom na karti. Obroci tokom leta. Dolazak u Beograd.

Royal Zanzibar Beach Resort 4*
Lokacija: Resort je postavljen na skoro 20 hektara površine, na severnoj obali egzotičnog ostrva Zanzibar, blizu grada Nungwi, u oblasti koja skoro tokom cele godine uživa u toplim i sunčanim danima. Nalazi se na oko 70 minuta vožnje od aerodroma.
Plaža:Hotel se nalazi na prelepoj peščanoj plaži.
Hotelski sadržaji: Gostima su na raspolaganju sledeći sadržaji: recepcija, glavni restoran, a la cart restoran, četiri bara od kojih je jedan swim up, više otvorenih bazena, jacuzzi, bilijar, stoni tenis, fitnes centar, spa centar, vodeni aerobik, odbojka na pesku, Wi-Fi, prostorija za odlaganje prtljaga, menjačnica, turistički desk, doctor na poziv, centar za ronjenje, suvenirnica, usluga pranja i peglanja veša, mini klub.
Sobe: Hotel raspolaže sa 80 superior soba (80m²), 16 apartmana (100m²) koji imaju terasu ili balkon sa pogledom na Indijski okean.
Sve sobe imaju: aparat za pravljenje čaja i kafe, SAT TV, DVD, balkon sa garniturom za sedenje, direktnu telefonsku liniju, sef, mini frižider, kupatilo (kada i tuš), fen za sušenje kose, klima uređaj.
Usluga: Usluga all inclusive.
Usluge uz doplatu:
- Ronjenje
- Table tennis
- Water Sport
- Perionica veša
Besplatne usluge:
- Fitness centar
- Bazen za decu
Kontakt:
www.royalzanzibar.com/

Napomena:
Ovaj tropski raj je jedan od najromantičnijih hotela u Zanzibaru, idealan za medeni mesec i uživanje u spektakularnim zalascima sunca.

U cenu aranžmana je uračunato:
- Smeštaj u odabranom tipu sobe na bazi izabranog broja noćenja,
- izabrane usluge i izabranog hotela

U cenu aranžmana nije uračunato:
- Avio prevoz na relaciji Beograd-Zanzibar-Beograd,
- transfer na destinaciji do/ od odabranog hotela,
- troškovi izleta i poseta,
- troškovi putnog zdravstvenog osiguranja putnika.

Uslovi plaćanja:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Način plaćanja:
- gotovinski - uplata avansa od najmanje 50% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 25 dana pred početak putovanja
- čekovima građana na 6 mesečnih rata
- karticama Banca Intesa na 6 mesečnih rata bez kamate
-Travel & Smile karticom Piraeus Banke na 12 mesečnih rata bez kamate.
- ostalim platnim karticama
- preko računa
- kreditima poslovnih banaka

Posebni uslovi otkaza ugovora putovanja za individualni aranžman:
Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju - od momenta ugovaranja aranžmana do 31 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 50% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja. - od 30 dana do 22 dan pre početka putovanja, zadržava se iznos od 80% od ukupne cene aranžmana. - od 21 dana pre početka putovanja do početka putovanja, na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana.

Opšte napomene:
- Aranžman je individualan. Prevoz je sopstveni (avionom). Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka.
- Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije Big Blue Group, je 5 dana pre početka putovanja.
- Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija, po dolasku. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.
- Preporuka je da svi putnici obezbede putno zdravstveno osiguranje. Postoji mogućnost da granične službe tranzitnih i odredišnih zemalja zatraže polisu osiguranja na granici. Organizator putovanja ne može biti odgovoran u slučaju da putnik nema osiguiranje i to bude razlog da ga granične vlasti ne puste u zemlju ili zadrže na granici.
- Putnici koji nisu državljani Republike Srbije su u obavezi da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
- Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena u kursu razmene valuta ili promene tarifa prevoznika.
- Fakultativni izleti nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta- lokalnom agencijom.

Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu.
Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša.


Big Blue Group D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo da u slucaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana. Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turisticke agencije Big Blue Group D.O.O.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2017 od 26.01.2017. godine zakljucenog sa ugovaracem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turistickih agencija PU YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU YUTA, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300054956, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.

Big Blue

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 41 41 411
 • Adresa:
 • Kolarčeva 3, Beograd

  Poslovnice:
  YUBC Mihaila Pupina 10A, lokal 20, Beograd
  tel: +381 11 2131 743

  Beogradska 45, Beograd
  tel: +381 11 41 41 411

  Sredačka 5a (Kod Depoa), Beograd
  tel/fax:+381 11 243 0 399

  Bulevar Mihajla Pupina 2 (TC Nork), Novi Sad
  tel: +381 21 310 00 00
  +381 21310 00 31

  Bulevar Oslobođenja 94, Novi Sad
  tel: +381 21 45 17 15
  +381 21310 18 12

  Kralja Aleksandra I Karađorđevića 37, Kragujevac
  tel/fax: +381 34 305 965
  +381 34 305 966
 • Website:
 • www.bigblue.rs

Hit ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Uskrs

Uskrs

Ponuda najlepših putovanja
Preporučujemo za praznike

Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu