prethodna
Bangkok i Krabi
Bangkok i Krabi
sledeća
Bangkok i Puket - 11 dana / 9 noćenja
Bangkok i Puket - 11 dana / 9 noćenja

Bangkok i Puket

Bangkok i Puket
Bangkok i Puket
Bangkok i Puket
Bangkok i Puket
Bangkok i Puket
Tajland - Bangkok i Puket
11 dana (9 nodenja), avionom
Polazak: 09. mart 2018/ Povratak: 19. mart 2018.
Tajland je kraljevina u jugoistočnoj Aziji. Do 1949. u geografskim atlasima ova zemlja u Tajlandskom zalivu a na obalama Kineskog mora zvala se Sijam. Poznat je po bogatoj istoriji, uzburkanoj prošlosti s usponima i padovima u vreme ozvaničenja budizma (13. i 14. vek) kao zvanične religije i „carstvo“ svih umetnosti. Odlazak u ovu daleku i egzotičnu zemlju jeste i nešto što se može nazvati ostvarenjem lepog sna.
Puket nazivaju tropskim rajem. Pun je pogodak za ljubitelje peščanih plaža, toplog i čistog mora, čarobne prirode, izvrsnih restorana, burnog nodnog života, butika i prodavnica. Obiluje atrakcijama, ali su svakako bez sumnje na vrhu liste prelepe plaže.

Program putovanja:
1.dan (09.03.2018.) Beograd- Istanbul

Sastanak putnika na aerodromu " Nikola Tesla" kod šaltera Big Blue u 18:15 časova. Poletanje za Istanbul u 20:15 časova (Let TK1084).
2.dan (10.03.2018.) Istanbul- Bangkok
Sletanje u Istanbul u 00:15 časova- lokalno vreme. Nastavak putovanja za Bangkok u 01:55 časova (Let TK68). Obrok u avionu. Sletanje u Bangkok u 14:30 časova- lokalno vreme. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme za individualna razgledanja ili fakultativni izlet. Nocenje.
3.dan (11.03.2018.) Bangkok
Doručak. Razgledanje jednog od najinteresantnijih i najposedenijih gradova jugoistočne Azije. Prestonica zemlje je od 1782. Godinama je nosio epitet Venecije istoka zbog mnogobrojnih kanala reke Čao Praja na kojima se nalazi. Bangkok danas predstavlja jednu od najmodernijih metropola regiona. Celodnevni obilazak grada uključuje razgledanje Velike kraljevske palate, u čijem kompleksu se nalazi Hram Smaragdnog Bude, kao i razgledanje hramova Vat Trimitr, sa zlatnom statuom Bude teške 5, 5 tona, Vat Po, koji je najvedi i jedan od najstarijih hramova u Bangkoku. Ručak u lokalnom restoranu. Uveče je mogude fakultativno organizovati „tai" klasične igre sa večerom. Nocenje.
4.dan (12.03.2018.) Bangkok
Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativni izlet za plovedu pijacu. Nocenje.
5.dan (13.03.2018.) Bangkok- Puket
Doručak. Transfer na aerodrom. Poletanje za Puket u toku dana. Dolazak. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme. Nocenje.
6 - 10.dan (14.03- 18.03.2018.) Puket
Doručak. Slobodni dani za odmor, kupanje, kupovinu i razne druge aktivnosti. Mogudnost organizovanja fakultativnih izleta. Nocenja.
11.dan (19.03.2018.) Puket- Istanbul- Beograd
Doručak. Rani jutarnji transfer do aerodroma. Poletanje za Istanbul u 05.30 (Let TK173). Obroci u avionu. Sletanje u 12:35 časova. Čekanje na vezu. Nastavak putovanja za Beograd u 19.35 časova (Let TK1083). Sletanje u 19:20 časova.

Cena aranžmana po osobi u evrima (Placanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate)

Dvokrevetne sobe sa pomocnim ležajem na upit.


Važna napomena:
Dozvoljena težina prtljaga na lokalnim letovima je do 20kg, a za ručni do 7kg. Za svaki kg prekoračenja placa se na licu mesta.

U cenu aranžmana je uračunato:
- avionski prevoz na navedenim relacijama,
- smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama na bazi 9 nocenja sa doručkom u hotelima iz tabele,
- sve transfere prema programu (aerodrom-hotel-aerodrom),
- usluge predstavnika na destinaciji,
- troškovi organizovanja i pripreme putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
- avio-takse 362.18 evra (koje se sastoje od slededih nerefundabilnih: eur 308.00 YR i refundabilnih taksi: eur 16.94 RS, 0.98 RF, 4.48 LG, 10.00 TR, 0.96 E7, 0.41 G8, 0.96 E7, 0.41 G8, 19.04 TS) (placaju se u agenciji, po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate),
- dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 dinara koji se placa po rezervaciji,
- troškovi fakultativnih izleta i poseta,
- troškovi pribavljanja vize za Tajland 30 evra,
- usluga viziranja 10 evra,
- troškovi obaveznog putnog zdravstvenog osiguranja putnika,
- lični troškovi i ostali nepomenuti troškovi.

Opisi hotela:
Hotel u Bangkoku: Century Park 4* www.centuryparkhotel.com ili sličan
Hotel je dobro lociran u blizini centralne gradske zone. Smeštaj je u prostranim i komfornim superior sobama. Klimatizovane sobe sa satelitskom TV i mini-barom opremljene su tako da zadovolje potrebe modernog turiste. Gostima je na raspolaganju fitnes centar i krovni bazen kao pravo mesto za odmor i relaksaciju. Pored glavnog restorana, u sklopu hotela je još nekoliko restorana sa internacionalnom i italijanskom kuhinjom, kao i kafe i poslastičarnica.
Hotel na ostrvu Puket: Deevana Patong Phuket 3* www.deevanapatong.com ili sličan
Hotel je udaljen na oko 500 m od plaže Patong, a 1 km od Bangla Rouda. Okružen je tropskim vrtom, a sobe su sa pogledom na vrt ili bazen. U ponudi su otvoreni bazen i spa centar. Besplatan bežični internet dostupan je u celom hotelu. Klimatizovane sobe u odmaralištu Deevana Patong imaju popločani pod, TV sa ravnim ekranom i internacionalnim kanalima, mini-bar i pribor za pripremu kafe/čaja. Kupatilo sadrži tuš, papuče i besplatan toaletni pribor.
Hotel na Puketu: Kata Palm Resort& Spa 4* www.katapalmresort.com ili sličan
Odmaralište je okruženo zelenilom, na samo par minuta udaljenosti od poznate Kata peščane plaže, a 200m od šoping zone. Ovaj hotel kombinuje najbolje od tradicionalnog i modernog. Odmaralište ima 2 velika bazena i 2 mala bazena za decu, 3 restorana i 2 bara. Svaka soba ima: kupatilo, terasu, klima uređaj, fen, telefon, mini-bar, TV sa satelitskim programom i sef.

Uslovi plaćanja:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Placanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Načini plaćanja:
- gotovinski - avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguce je placati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguce je placati do 12 mesečnih rata.
- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa agencijom).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 00 0 od.0. 0. godine zaključeno sa u ovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih a encija PU YU A eo rad ul. Kondina br. koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA 0 3 8 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 3000 od.0. 0.godine Akcionarsko drustva a osiguranje DDOR Novi Sad.

Za realizaciju programa je potrebno minimum 15 putnika. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta. Krajnji rok za obavestavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane agencije je dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržistu promeni cenu aranžmana. Uz ovaj program i cenovnik važe Opsti uslovi putovanja turističke agencije

Dream Land

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 630 55 00
  +381 11 630 55 01
 • Adresa:
 • Kralja Milana 15, Beograd
 • Website:
 • https://www.dreamland.travel

Dream Land
Hit ponude
Uskrs

Uskrs

Ponuda najlepših putovanja
Preporučujemo za praznike

Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%