Bangkok i Krabi

Bangkok i Krabi
Bangkok i Krabi - 11 dana / 9 noćenja

Polazak 18. oktobar 2018 / Povratak 29. oktobar 2018

6 noćenja – Krabi / 3 noćenja – Bangkok
Program putovanja:
18.10.2018. Polazak sa Aerodroma Nikola Tesla Beograd, u 12:00 h, okupljanje grupe na aerodromu 2 sata ranije. Let do Krabija sa presedanjem u Dohi. U Dohu se stiže u 18:00h. Polazak iz Dohe u 19:45h.
19.10- Dolazak u Krabi u 07:05h po lokalnom vremenu. Sastanak sa predstavnikom na destinaciji. Odlazak do Boat Lagoon na dorucak I mogucnost organizovanja Thai masaze (500baht). Nakon toga transfer do hotela, check in 14h. Slobodan ostatak dana. Nocenje.
20.10- Dorucak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet 2 u 1 full day tour na privatnom brodu. Vodimo vas na najlepsa ostrva i plaze u zalivu poznatijem pod imenom Phang Nga Bay, mozemo obici James Bond ostrvo i kayakom proci kroz najpoznatiju Tajlandsku pecinu Phraya Nakhon Cave. U povratku svracamo na Koh Yao Yai ostrvo jos uvek nedovoljno istrazeno i vredno svakog minuta, gde cemo se uz koktele i veceru opustiti i uzivati. Povratak u hotel sa osmehom na licu. Nocenje.
21.10- Dorucak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Four islands full day tour. Obilazak 4 najpoznatija ostrva u blizini Krabija, savrsen izlet za stvaranje novih uspomena na Tajlandu. Nocenje.
22.10- Dorucak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Emerald pool tour. Obilazak Smaragdnog prirodnog bazena,Hram Tigrova pecina i jahanje slonova. Nocenje.
23.10- Dorucak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Hong island full day tour. Dan na divnim plazama Hong ostrva i obilazak lagune. Nocenje.
24.10.- Dorucak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Nocenje.
25.10- Dorucak. Odjavljivanje iz hotela, transfer do aerodroma. Lokalni let iz Krabija za Bangkok. Transfer do hotela, check in. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Bangkok city and temple tour. Obilazak glavnog grada Tajlanda i najvaznijih hramova + Dinner Cruise by Chaophraya cruise (Vecera na brodu dok plovite rekom Chaophraya i uzivate u pogledu na Bangkok.). Nocenje.
26.10.- Dorucak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Ayutthaya by coac hand cruise. Obilazak drevnog grada Tajlanda, putovanje kroz istoriju. Nocenje
27.10- Dorucak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Floating market tour. Obilazak najpoznatije plovece pijace i soping.Povrtak u hotel,nocenje.
28.10-Slobodno vreme u gradu.Odjava iz hotela. Let iz Bangkoka za Srbiju u 19:30h, presedanje u Dohi
29.10-Dolazak u Beograd u 10:40 h

U cenu aranzmana je ukljuceno:
- Avio karta Beograd-Krabi-Bangkok-Beograd (Rucni prtljag 8kg, prtljag 23kg)
- Aerodromska taksa za internacionalni let
- Avio karta lokalni let Krabi-Bangkok( Rucni prtljag 8kg, prtljag 20kg)
*napomena taksa lokalnog leta je ukljucena u cenu karte odnosno aranzmana
- Transferi aerodrom-hotel-aerodrom na Tajlandu ( mini van sa ugradjenom klimom)
- Smestaj na bazi dorucka
- Viza
- Putno osiguranje
- SIM cad plus neogranicen internet svo vreme
- Predstavnik na destinaciji

U cenu aranzmana nije ukljuceno:

- Fakultativni izleti iz programa
- Personalni troskovi
Uslovi plaćanja:
Uslovi placanja: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intese, a.d., Beograd za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Način placanja:
Gotovinski - uplata avansa od najmanje 50% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, kada se rezervacija smatra potvrđenom, ostatak najkasnije 10 dana pre polaska (naknadnom promenom Programa putovanja može se izmeniti način placanja), ,uplatom preko računa, na rate bez kamate.

Vazne napomene:
Dokumenta potrebna za Vizu:
1. Original pasoš koji mora da važi još najmanje 6 meseci od datuma ulaska u Tajland (neophodno je da u pasošu
budu najmanje dve prazne strane)
2. Fotokopija prednje strane pasoša
3. Fotokopija povratne avio karte
4. Popunjen visa formular – sve velikim slovima
5. Kolor fotografija 4 x 6 cm
- Preporučujemo da se putnici informišu o uslovima ulaska na Tajland (potrebna novčana sredstva za boravak,zdravstveno osiguranje…) na web stranici ambasade Tajlanda ili lično u ambasadi. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja i izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja usled nepredviđenih okolnosti (zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, štrajk, gužve u saobraćaju...).
- Putnici su dužni da dva dana pred put provere tačno vreme leta. Nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija. Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…). Preporučuje se putnicima da sa sobom ponesu lekove za stomačne probleme kao i sredstva za dezinfekciju

Napomene u vezi smestaja:
- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check - in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check - out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata,organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini - bar, TV, WiFi, klima uređaj...) Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja smeštajnog objekta.
- Za sve informacije dobijene usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
- Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
- Program putovanja je rađen na bazi od minimum 10 putnika a maksimum 20. Ovo putovanje je siguran polazak i organizator putovanja je Agencija
- Agencija Dreamland nastupa u svojstu posrednika u prodaji - subagenta

Dream Land

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 630 55 01
  +381 11 3232 386
 • Adresa:
 • Kralja Milana 15, Beograd
 • Website:
 • https://www.dreamland.travel

Hit ponude
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%