sledeća
Bangkok i Puket
Bangkok i Puket

Bangkok i Krabi

Bangkok i Krabi
Bangkok i Krabi
Bangkok i Krabi
Bangkok i Krabi
Bangkok i Krabi
Bangkok i Krabi - 12 dana / 9 noćenja
Polazak 01. mart 2018 / Povratak 12. mart 2018
3 noćenja - Bangkok / 6 noćenja - Krabi
Program putovanja:
01.03.2018. Polazak sa Aerodroma Nikola Tesla, Beograd u 11:35h, okupljanje grupe na aerodromu 2 sata ranije. Let preko Dohe do Bankoka.
02.03- Dolazak u Bangkok u 6:55h. Lokalni let za Krabi. Transfer do hotela. Prijavljivanje u hotel. Noćenje.
03.03- Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Hong island full day tour. Dan na divnim plažama Hong ostrva i obilazak lagune. Noćenje.
04.03- Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Four islands full day tour. Obilazak 4 najpoznatija ostrva u blizini Krabija, savršen izlet za stvaranje novih uspomena na Tajlandu. Noćenje.
05.03- Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Emerald pool tour. Obilazak Smaragdnog prirodnog bazena, Hram Tigrova pećina i jahanje slonova. Noćenje.
06.03- Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Phi Phi islands full day tour. Niste bili na Tajlandu ako niste prošetali plažom Maya Bay gde je Leonardo Dikaprio snimao scene iz filma “Plaža”, nešto što morate videti su Phi Phi ostrva. Noćenje.
07.03.- Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Noćenje.
08.03- Doručak. Odjavljivanje iz hotela, transfer do aerodroma, povratak u Bangkok. Prijavljivanje u hotel. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Bangkok city and temple tour. Obilazak glavnog grada Tajlanda i najvažnijih hramova + Dinner Cruise by Chaophraya cruise (Večera na brodu dok plovite rekom Chaophraya i uživate u pogledu na Bangkok.). Noćenje.
09.03.- Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Ayutthaya by coach and cruise. Obilazak drevnog grada Tajlanda, putovanje kroz istoriju. Noćenje.
10.03- Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Floating market tour. Obilazak najpoznatije plovece pijace i šoping. Noćenje.
11.03- Doručak. Odjavljivanje iz hotela. Transfer do aerodroma. Let u 20:40h preko Dohe za Srbiju.
12.03.2018. Dolazak u Beograd, 10:35h

U cenu aranžmana je uključeno:
- Avio karta Beograd - Bangkok - Beograd (Ručni prtljag 8kg, prtljag 23kg)
- Avio karta Bangkok - Krabi - Bangkok (Ručni prtljag 8kg, prtljag 20kg)
*napomena taksa lokalnog leta je ukljucena u cenu karte odnosno aranzmana
- Transferi aerodrome - hotel - aerodrom na Tajlandu (mini van sa ugradjenom klimom)
- Smeštaj na bazi doručka
- Viza
- Putno osiguranje
- Vodič na srpskom jeziku

U cenu aranžmana nije ukljuceno:
- Aerodromska taksa za internacionalni let Beograd - Bangkok - Beograd 70 eur
- Fakultativni izleti
- Personalni troskovi

Uslovi plaćanja:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intese, a.d., Beograd za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Način placanja:
Gotovinski - uplata avansa od najmanje 50% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, kada se rezervacija smatra potvrđenom, ostatak najkasnije 10 dana pre polaska (naknadnom promenom Programa putovanja može se izmeniti način placanja), uplatom preko računa, na rate bez kamate.

Važne napomene:
Dokumenta potrebna za vizu:
1. Original pasoš koji mora da važi još najmanje 6 meseci od datuma ulaska u Tajland (neophodno je da u pasošu budu najmanje dve prazne strane)
2. Fotokopija prednje strane pasoša
3. Fotokopija povratne avio karte
4. Popunjen visa formular - sve velikim slovima
5. Kolor fotografija 4 x 6 cm
- Preporučujemo da se putnici informišu o uslovima ulaska na Tajland (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje…) na web stranici ambasade Tajlanda ili lično u ambasadi. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja i izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja usled nepredviđenih okolnosti (zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, štrajk, gužve u saobraćaju...).
- Putnici su dužni da dva dana pred put provere tačno vreme leta. Nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija. Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…). Preporučuje se putnicima da sa sobom ponesu lekove za stomačne probleme kao i sredstva za dezinfekciju.
- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check - in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check - out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini - bar, TV, WiFi, klima uređaj...) Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja smeštajnog objekta.
- Za sve informacije dobijene usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
- Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
- Program putovanja je rađen na bazi od minimum 10 putnika a maksimum 20. Ovo putovanje je siguran polazak

Dream Land

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 630 55 00
  +381 11 630 55 01
 • Adresa:
 • Kralja Milana 15, Beograd
 • Website:
 • https://www.dreamland.travel

Hit ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude