Bangkok, 5 dana

Bangkok, 5 dana
Bangkok, 5 dana
Bangkok, 5 dana
Bangkok, 5 dana
Bangkok, 5 dana
Polasci: svakodnevni
Broj dana: 5 (3 noćenja na destinaciji)
Transport: avio prevoz iz Beograda

Vreme za rezervaciju: do popune slobodnih mesta
Minimalni broj putnika: 2
Bangkok Glavni grad Tajlanda, verskog, političkog i finansijskog centra koji kombinuje tradiciju i savremeni život bolje nego bilo koji drugi grad. S jedne strane - moderan poslovni deo grada, moderni tržni centrovi i dobre infrastrukture, s druge strane, hramovi, plutajući marketi - zbog ovog udruženja sa vodom, Bangkok nazivaju Veneciju na istoku.
Ponuđeni program je predlog aranžmana, unutar kog možemo korigovati broj dana, smeštaj i ostale usluge na destinaciji u zavisnosti od Vaših želja. Ovo je samo jedan deo iz naše bogate ponude, nazovite nas i proverite.

Smeštaj:
Siam@siam Design Hotel and Spa 4* www.siamatsiam.com
Za šoping entuzijaste i sve one koji vole moderan enterijer. Bolje lokacije nećete naći - nalazi se u srcu grada. Odlična lokacija - još bolja cena!
Dvokrevetna soba, noćenje sa doručkom od 810 eur po osobi

Lebua at State Tower 5* www.lebua.com
Predivan pogled ka glavnom gradu Tajlanda, opčiniće goste ovog luksuznog hotela. Obavezno posetite Skybar na vrhu zgrade. Centralna lokacija, udobne sobe, odlični restorani su pogodni za business i leisure putnike.
Dvokrevetna soba, noćenje sa doručkom od 850 eur po osobi

Shangri La Bangkok 6* www.shangri-la.com
Shangri-La Hotel Bangkok izdvaja se sa svojim elegantnim enterijerom, kao i svojim položajem uz reku Cao Praja. Naš savet: Rezevišite sebi krunghtep deluxe sobu.
Dvokrevetna soba, noćenje sa doručkom od 890 eur po osobi

Siam Kempinski Hotel Bangkok 6* www.kempinski.com
Odlično smešten za šoping i noćni život Siam Kempinski Hotel Bangkok najpogodnije je mesto za vaš odmor od posla.
Dvokrevetna soba, noćenje sa doručkom od 990 eur po osobi

Mandarin Oriental 6* www.mandarinoriental.com
vetski poznati Mandarin Oriental Bangkok nalazi se uz reku Cao Praja. Izgrađen je 1876 godine i zbog svoje lokacije i odličnom uslugom izuzetno je popularan među gostima.
Dvokrevetna soba, noćenje sa doručkom od 1.060 eur po osobi

Aranžman obuhvata:
- Povratni avio prevoz
- Aerodromske takse
- Smeštaj na bazi odabrane usluge
- Troškove rezervacije

Aranžman ne obuhvata:
- Tajlandsku vizu 30 eur
- Napojnice
- Individualne troškove putnika

Opisi fakultativnih izleta:
Postoji veliki broj hramova od kojih su tri najpoznatija i najposećenija: " Uat Suthat" , " Vat Po" i " Uat Benjabophit". Poseta ovim hramovima je jedinstven i neponovljiv doživljaj. Važno je obratiti pažnju prilikom ovih poseta na kodeks oblačenja i ponašanja koji se zahteva u okviru hramova. - cena od 35 usd
”Boje Bangkoka” je turneja na biciklima koja traje 4-5 sati i tokom koje je moguće kroz vožnju upoznati prestonicu Tajlanda. Odlična atrakcija za ljubitelje sporta. - cena od 10 usd
Za ljubitelje vožnje brodom, pravo je uživanje krstariti rekom Čao Praja. Na luksuznom brodu, uz prijatnu večeru i tradicionalnu muziku, uživaćete u jedinstvenom pogledu na egzotični Bangkok. - cena od 20 usd
Za one koji vole umetnost, poseta Narodnom muzeju, najvećem u jugoistočnoj Aziji, pravi je izbor. Kroz postavke sa stotinama eksponata provešće vas iskusni kustosi koji će odgovoriti na svako vaše pitanje vezano za umetnine. - cena od 25 usd
Moguće je posetiti i nacionalni park “Khao Yai” koji je utočiste velikog broja slonova, tigrova, jelena i preko 300 vrsta ptica. - cena od 30 usd
Poseta čuvenom mostu preko reke Kvaj je nešto što nikako ne bi trebalo zaobići. - cena od 20 usd

Uslovi plaćanja:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa Beograd banke na dan uplate.
- gotovinski - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
- čekovima građana na ratebez kamate do 01. Novembra 2017.
- kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Dina card, Master card, American Express i Maestro) do 6 meseci bez kamate
- uplatom preko računa
- kreditiranje preko banke Addiko banke na višegodišnje rate

Uslovi otkaza ugovora o putovanju:
- Avio karte bez povraćaja (non refundable)
- Hotelski smeštaj: do 30 dana pre polaska 25% iznosa, 29 - 22. Dana 30% iznosa, 21 - 15.dana 40% iznosa, 14 - 10 dana pre poslaska 55% iznosa, 9 - 3 dana pre polaska 80% iznosa, 2 dana pre polaska 85% iznosa.

Važne napomene:
- Molimo putnike da obrate pažnju na cene i doplate, kao i na informacije šta je uključeno I šta nije uključeno u cenu.
- Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu www.sab.travel i sastavni su deo ovog cenovnika
- Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.
- Na putovanje mogu da idu putnici državljani Republike Srbije koji poseduju crveni biometrijski pasoš (osim za Crnu Goru, Republiku Srpsku i Makedoniju gde putnici mogu ići i sa ličnom kartom). O uslovima ulaska u EU kao i onim zemljama koje to nisu (dokumenta, potrebna novčana sredstva, zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju i sl.) potrebno je informisati se na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u Ambasadi, Konzulatu zemlje u koju se putuje ili zemlje kroz koju se prolazi.
- Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU
- Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze
- Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.
- Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrbna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja, moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.
- U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja u visini 300.000.- Eura kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0110/2017 od 25.01.2017.god. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055474 od 25.01.2017. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad”
(Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravnosnanžne i izvršne sudske presude,odnosno odluke arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.)
Potpisivanjem Ugovora Putnik potvrdjuje da su mu uručeni opšti uslovi osiguranja i-ili garancija i da iste u celosti prihvata
- Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
- Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.
Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije

Tipo Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2401 413
  +381 11 3442 218
 • Adresa:
 • Mileševska 51, Beograd

  Poslovnice:
  Doktora Pantića 114, Valjevo
  +381 14 244 713
  +381 14 246 146
 • Website:
 • www.tipotravel.com

Tipo Travel
Hit ponude
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%