Hotel Palisad

Hotel Palisad
Hotel Palisad
Hotel Palisad
Hotel Palisad
Hotel Palisad
Hotel Palisad
Hotel Palisad
Hotel Palisad
Hotel Palisad
Hotel Palisad
Hotel Palisad
Hotel Palisad
Cena aranžmana po osobi po noći u evrima
(Plaćanje u dinarima po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.)
Zlatibor jedna od najatraktivnijih planina u Srbiji, koja svake godine privlači sve veći broj posetilaca. Sva godišnja doba su izuzetno popularna, uz blaga i sunčana leta, snežne sunčane zime, prelepa proleća i tople jeseni su zaštitni znak ove planine i razlog su turističkim posetama tokom cele godine. Zlatibor je mesto svih dešavanja, to je lekovita banja, rekreativni centar, skijalište, centar kulturnih dešavanja i okupljanja ljudi sa svih strana. Zlatibor je dobro povezan sa oklnim turističkim destinacijama, a u okolini postoje brojna izletišta: Drvengrad, Šarganska osmica, Visegrad, Tara, Drinska regata, Tornik…Su ovo je više nego dovoljan razlog da se za boravak i odmor izabere upravo Zlatibor.

Palisad Hotel 4*
Lokacija: Hotel Palisad smešten je na 1000m nadmorske visine, i nalazi se u samom centru Zlatibora nadomak jezera i Kraljevog trga.
Hotelski sadržaj: Recepcija, restoran kamin & lounge, dve kongresne sale. U okviru hotela na raspolaganju gostima je jacuzzi kada, finska sauna, teretana sa modernim gym spravama za vežbanje. Za sport i rekreaciju hotel Palisad svojim gostima nudi na korišćenje fudbalski teren, četiri teniska i jedan dečiji teniski teren koji se nalaze pored zlatiborskog jezera. Podloga teniskih terena je šljaka, a dimenzije fudbalskog terena su 100x65m.
Sobe: Lux dvokrevetna soba (1/2) ukupne površine oko 40m?, sobe poseduju kupatila sa kadom ili tuš kabinom, sve sobe imaju telefonsku liniju, mini bar, TV, kablovski program i besplatni wireless i terasu sa pogledom na jezero; Superior dvokrevetna soba (1/2) ukupne površine oko 33m?, sobe poseduju kupatila sa kadom ili tuš kabinom, sve sobe imaju telefonsku liniju, mini bar, TV, kablovski program i besplatni wireless, standardna dvokrevetna soba (1/2) ukupne površine 23m?, sobe poseduju kupatila sa tuš kabinom, sve sobe imaju telefonsku liniju, TV, kablovski program i besplatni wireless, Klasik apartman, ukupna površina apartmana je oko 50m? (1/4) svi apartmani se sastoje od dve spavaće sobe, od kojih je jedna sa francuskim ležajem druga sa dva odvojena kreveta, Lux apartmani poseduju prostrani dnevni boravak, predsoblje i kupatilo sa kadom, sve sobe imaju mini bar, sef, telefonsku liniju, plazma TV, kablovski program i besplatni wirelles.
Usluga: Polupansion. Doručak i večera se služe po prinicipu švedskog stola.
Napomena:
U periodu rekonstrukcije hotela izgrađen je novi smeštajni A-blok, novi kongresni i wellnes centar, adaptiran je pansionski restoran, noćni klub, hol i smeštajni B-blok i Depandans.
Usluge uz doplatu:
- Biliard
- Table Tennis
Kontakt:
www.palisad.rs

Program putovanja:
1.dan Zlatibor
Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14:00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
2.dan do pretposlednji dan Zlatibor
Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.
Poslednji dan Zlatibor
Napuštanje soba do 10:00h.

U cenu je aranžmana je uračunato:
- Smeštaj u izabranom tipu sobe,
- Usluga na bazi polupansiona (dorucaki vecera - svedski sto - ukoliko u hotelu boravi manje od 10 gostiju dorucak i vecera se sluze sa izlozbenog stola).
- Koriscenje fitnes sale,
- Zatvoreni bazen,
- Finska sauna,
- Internet.

U cenu aranžmana nije uračunato:
Boravišna taksa i osiguranje - 1, 1€ po osobi po noći (plaća se u agenciji), deca od 7 do 15godina placaju bravisni taksu 0, 60eur po danu po detetu, deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu i osiguranje; individualni troškovi.

Doplate i popusti za 2017.godinu:
- Deca do 7 godina u pratnji 2 odrasle osobe na zajedničkom ležaju - besplatno
- Doplata za treću osobu preko 7 godina na pomoćnom ležaju u dvokrevetnoj sobi - 25€ po osobi po danu
- Doplata za jednu osobu u sobi - 20€ po danu
- Doplata za jednu osobu u apartmanu - 40€ po danu
- Ukoliko sobu/apartman koristi 1 odrasla osoba i 1 dete do 7 godina koje ne plaća boravak, primenjuje se cena jednokrevetne sobe/apartmana
- Popust za uslugu noćenje sa doručkom - 3€ po osobi po danu

Napomene:
- Ručak a-la-carte se služi u restoranu hotela Palisad
- Hotel zadržava pravo promene cena i uslova prodaje

Uslovi plaćanja:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Načini plaćanja:
- gotovinski-avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa Big Blue Group).

Važne napomene:
Program je individualan, rezervacija se vrši na upit. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 3 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije. Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2016 od 25.01.2016. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300050665, od 25.01.2016.godine, Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.

Aranžman je moguće realizovati bez obzira na broj prijavljenih putnika u zavisnosti od raspoloživosti soba u hotelu. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta. Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane Big Blue Group D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja. Big Blue Group D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.

Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue Group D.O.O.

Big Blue

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 41 41 411
 • Adresa:
 • Kolarčeva 3, Beograd

  Poslovnice:
  YUBC Mihaila Pupina 10A, lokal 20, Beograd
  tel: +381 11 2131 743

  Beogradska 45, Beograd
  tel: +381 11 41 41 411

  Sredačka 5a (Kod Depoa), Beograd
  tel/fax:+381 11 243 0 399

  Bulevar Mihajla Pupina 2 (TC Nork), Novi Sad
  tel: +381 21 310 00 00
  +381 21310 00 31

  Bulevar Oslobođenja 94, Novi Sad
  tel: +381 21 45 17 15
  +381 21310 18 12

  Kralja Aleksandra I Karađorđevića 37, Kragujevac
  tel/fax: +381 34 305 965
  +381 34 305 966
 • Website:
 • www.bigblue.rs

Hit ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava
Egzotične destinacije

Egzotične...

Putovanja iz snova
Egzotične zemlje
Daleke destinacije