prethodna
Hotel Palisad
Hotel Palisad
sledeća
Riznica duhovnosti i lepote (Žiča, Studenica, Uvac, Sirogojno)
Riznica duhovnosti i lepote (Žiča, Studenica, Uvac, Sirogojno)

Klub Satelit Zlatibor

Klub Satelit Zlatibor
 • Cena:
 • od 32 do 62 € / dan
 • 7=5 ili 4=3
 • Kategorizacija smeštaja:
 • Destinacije:
 • Srbija: Zlatibor
 • Vrste putovanja:
 • Zimovanje
Akcija 7=5 / 4=3 - za rezervacije smeštaja do 30 dana pred put.

Rani buking: popust 5% za uplate u celosti do 15.12.2017. - važi za period boravka 22.12.2017.-12.02.2018.

Cene su dnevno po osobi na bazi noćenja sa doručkom

Cene date u tabeli u eurima su informativnog karaktera.
Molimo Vas da pogledate tačne dinarske cene koje se nalaze u produžetku tabele.
Zlatibor nalazi se u jugozapadnom delu Srbije, na nadmorskoj visini od 700 do 1.500 m, 238 km od Beograda. Najviši planinski vrhovi su: Tornik (1.496 m) i Čigota (1.422 m). Zahvaljujući specifičnoj klimi i vazdušnim strujanjima - kontinentalnim i mediteranskim, koji se mogu naći samo ovde, nezagađenom vazduhu, zdravoj i čistoj vodi, velikom broju sunčanih dana u godini, prelepim skijaškim terenima, Zlatibor se razvio u čuveni letnji i zimski turistički centar, sa najdužom turističkom tradicijom među planinama u Srbiji.

Klub Satelit
Lokacija: Klub Satelit jedan je od najtraženijih objekata za smeštaj na Zlatiboru kako kod domaćih tako i kod inostranih gostiju. Tri najvažnije karakteristike objekta jesu luksuzna opremljenost, prijatan ambijent i ljubazno osoblje koje je do sada ugostilo više od 12000 zadovoljnih gostiju. Gosti hotela mogu uživati u bazenu sa slanom vodom u okviru Spa Centra. Još toplija voda (temperature oko 32, 33 stepena), zdravija i prijatnija za organizam, preporučljiva je za sve uzraste. Nema više hlora, bakterija, crvenih očiju za vreme kupanja a kožu čini mekanom i ne isušuje je. Opustite se u Klubu Satelit i spojite svež planinski vazduh sa efektima slane vode kao da ste na moru. Uživajte u novom đakuzijem na otvorenom! Neverovatan pogled uz specijalan koktel ili kaficu učiniće Vaš boravak u Satelitu nezaboravnim. Hotel posebnu pažnju posvećuje najmlađim posetiocima, jer je i njihovo zadovoljstvo jedan od naših prioriteta. Zbog toga smo osmislili i napravili veselu igraonicu u kojoj se, dok vi uživate, deca mogu prepustiti druženju i maštarijama. Hotel Klub Satelit je pet friendly.
Smeštajni kapacitet objekta čini deset soba i deset apartmana različitih stilova i toplih boja u kojima će vas, u znak dobrodošlice, sačekati flaša vina, voće i drugi pokloni. Luksuzno opremljeni, poseduju sve što je potrebno za potpuni komfor i apsolutno uživanje: LCD televizore, DVD plejere, room service koji je dostupan u bilo koje doba dana i noći, mini bar, sef, telefon, besplatan wifi internet i druge pogodnosti. Svi apartmani i sobe su unikatno uređeni tako da ispunjavaju očekivanja i zahtevnijih hedonista.
Apartman - VIP 1 - Apartman sadrži spavaću sobu sa bračnim ležajem i plazma TV. U dnevnom boravku se nalazi trosed koji se razvlači + garnitura za sedenje (trosed, dvosed, fotelja) i dva toaletna stočića. U njemu je TV plazma, DVD i telefon. Apartman poseduje komplet opremljenu kuhinju (električni šporet, frižider (kombinovani), sudopera sa pratećim delovima). Dva kupatila sa tuš kabinama. Nalazi se na prvom nivou - 5 stepenika od nivoa recepcije.
Apartman - VIP 2 - Apartman koji sadrži spavaću sobu sa bračnim ležajem. U dnevnom boravku se nalaze dve ugaone garniture koje se razvlače, plazma tv, dvd, mini bar, telefon. U kupatilu je manja klasična kada. Jedan od osvetljenijih apartmana, obzirom da su u dnevnom boravku celom dužinom zida prozori. Do njega takođe vodi 8 stepenika. Apartman ne poseduje kuhinju. Gleda na skijalište Obudovica.
Apartman - VIP 3 - Do ovog apartmana vodi 8 polukružnih stepenika (od recepcije do restorana) + 19 stepenika (iz restorana do apartmana). Apartman na prvom nivou ima dnevni boravak, u kome je ugaona garnitura koja se razvlači, plazma tv, dvd, komplet opremljenu kuhinju (električni šporet, frižider, sudopera).Dnevni boravak je šestougaonog oblika sa tri veća prozora.Od tog prvog nivoa do drugog vodi 8 polukružnih stepenika. U tom delu je spavaća soba sa francuskim ležajem kao i kupatilo sa kadom. Soba i kupatilo su pod kosinom i imaju po jedan manji prozor.
A-01 Lux apartman: Apartman sa galerijom i sa dva francuska ležaja, pa je iz tog razloga predviđen za veće porodice. Drugi je po kvadraturi {posle VIP-a}. Od nivoa recepcije do apartmana ima 8 stepenika. U dnevnom boravaku se nalazi dvosed (ne razvlači se), fotelja, plazma tv, dvd, mini bar, telefon, toaletni stočic, kao i komplet opremljena kuhinja (električni šporet, frižider (kombinovani), sudopera sa pratećim delovima). U spavaćoj sobi je jedan bračni ležaj, dok je drugi na galeriji + trosed na razvlacenje. U kupatilu je tuš kabina. Na galeriji nema prozora.Iz dnevnog boravka do galerije vodi 11 stepenika.
A-02 Lux apartman: Apartman Vip 2 ima dve spavaće sobe sa francuskim ležajem.Jedna soba je na prvom nivou, druga u nivou ispod (suteren). Do tog nivoa vodi 11 polukružnih stepenica. U dnevnom boravku je ležaj koji se razvlači. Apartman poseduje kupatilo sa tuš kabinom. Ko i svi drugi apartmani ima TV i mini bar.
A-06 Lux apartman: U dnevnom boravaku se nalazi trosed koji se razvlači, fotelja, plazma tv, dvd, mini bar, telefon, kao i komplet opremljena kuhinja (električni šporet, frižider, sudopera, mikrotalasna). U spavaćoj sobi je bračni ležaj i običan tv. Apartman okrenut ka ulici iznad hotela. Kupatilo bez prozora, tuš kabina.
A-07 Lux apartman: Apartman sa terasom sa pogledom na skijalište Obudovica. U dnevnom boravaku se nalazi trosed, koji se razvlači, dvosed (ne razvlači se) i fotelja, plazma tv, dvd, mini bar, telefon, toaletni stočić dok je u spavaćoj sobi francuski ležaj, a u kupatilu tuš kabina.
A-10 Lux apartman: Dnevni boravak sa trosedom, koji se razvlači, plazma tv, dvd, mini bar, telefon. U spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj, u kupatilu je tuš kabina. Gleda na baštu ispred hotela.
A-11 Lux apartman: U dnevnom boravaku se nalazi trosed, koji se razvlači, fotelja, plazma tv, dvd, mini bar, telefon, kao i komplet opremljena kuhinja (električni šporet, frižider, sudopera, mikrotalasna). U spavaćoj sobi je bračni ležaj i običan tv. Pod kosinom je spavaća soba. Spavaća soba i dnevni boravak imaju po jedan manji prozor.
A-13 Lux apartman: U dnevnom boravku se nalazi trosed, koji se razvlači, dvosed (ne razvlači se) i fotelja, plazma tv, dvd, mini bar, telefon, dok je u spavaćoj sobi francuski ležaj. U dnevnom boravku balkonska vrata (sa terasom), u sobi manji prozor. Manje kupatilo koje ima kosinu iznad tuš kabine.
Sobe standard 1/2: poseduju francuski ili odvojene ležajeve, LCD TV, dvd, mini bar, telefon, sef. Kupatilo je sa tuš kabinom.
* Promo room - odnosi se na sobe u potkrovlju br. 14, 15, 16.

Popusti:
- Deca do 12 godina u pratnji 2 odrasle osobe (u zajedničkom i na pomoćnom ležaju) - besplatno
- Deca do 18 godina u pratnji 2 odrasle osobe besplatno u periodu od 01.09.-22.12. i 12.02.-15.06.

Doplate:
- ručak ili večera - 790 din dnevno po osobi; deca do 18 god - 390 din
- all inclusive usluga 2.000 din dnevno po osobi; deca 2 - 7 god - 1.400 din
- kućni ljubimci 1.200 din dnevno.
- all inclusive u novogodišnjem paketu 12.000 din za odrasle; deca 2-7 god 7.200 din.

Cena uključuje:
- smeštaj na bazi noćenja sa doručkom
- novogodišnji paket - smeštaj na bazi polupansiona
- korišćenje spa centra
- igraonica za decu

Cena ne uključuje:
- boravišna taksa 120 din dnevno po osobi za odrasle
- boravišna taksa za decu 7-15 god 60 din
- hotelsko osiguranje 15din dnevno po osobi

Uslovi i način plaćanja:
- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate
- Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti minimum 40%, ostatak najkasnije do 15 dana pred put
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

Način plaćanja:
- gotovina, platnim karticama banke Intesa (master, visa, amex) - na rate - 40% prilikom rezervacije, ostatak 60% do 6 rata bez kamate
- čekovima građana - na rate - 40% prilikom rezervacije, ostatak 60% na rate do 30.03. Čekovi se ispisuju na datume 01./10./20. u mesecu, a poslednja rata može biti najkasnije do 30.03.2018.
- uplatom na račun agencije - kao fizičko ili pravno lice.

Način plaćanja iz inostranstva:
- uplatom na devizni račun Agencije uz izdavanje deviznog predračuna klijentu; Bankarski troškovi idu na teret uplatioca

Napomena
U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava
pravo na korekciju cena.
Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Supernova travel-a, licenca OTP 343/2010.

Garancija putovanja u visini 300.000.- Eura za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0011/2017 od 04.01.2017. aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs Organizator poseduje polisu za osiguranje garancije putovanja broj 300055565 ADO DDOR Novi Sad (25.01.2017-25.01.2018.god.)

Supernova Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 73 183
  +381 11 32 34 106
  +381 65 8874 782
  +381 63 8874 782
 • Adresa:
 • Majke Jevrosime 29, Beograd
 • Website:
 • www.supernovatravel.rs

Hit ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%