Premier Aqua Hotel

Premier Aqua Hotel
Cena aranžmana po osobi po noći u evrima
(Plaćanje u dinarima po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.)

paket fruškogorski vikend

Napomena: Cene su podložne promenama!
Premier Aqua Hotel 5*
Lokacija:
Smešten na idealnoj poziciji između Beograda i Novog Sada, na izvoru tople termalne vode u Banji Vrdnik, sa modernim spa centrom, otvorenim i zatvorenim bazenom, kongresnom salom, restoranom i bogato opremljenim sobama i apartmanima. Hotel Premier Aqua čini idealan spoj prirodnih lepota i mira Fruške Gore sa najsavremenijom tehnologijom i komforom hotela visoke kategorije koji bogatstvom svojih sadržaja može zadovoljiti i najprobirljivijeg gosta.
Sadržaj hotela:
U sklopu hotela se nalaze restoran, 4 aperitiv bara (Lobby bar, Executive bar, Wellness bar i Pool caffe), konferencijska sala, Aqua Medica (ekskluzivni medical/wellness & spa centar, sa saunama i fitness salom), bazeni (zatvoreni i otvoreni, rent-a-car service u okviru hotela (sa perionicom automobila), VIP garažeSve sobe su klimatizovane i opremljene po visokim standardima sa prostranim i moderno opremljenim kupatilima sa hidromasažnim tuševima. Svaka soba ima mini-bar, 3D LCD LED TV, bezicni pristup internetu, telefon, sef, bademantil, fen, balkon.Aqua Medica - medicinski centarAqua Medica, sa svojim odvojenim fizio-terapeutskim prostorijama koje se nalaze u prizemlju hotela, spada u najmodernije opremljene medicinske centre u regionu sa najsavremenijom opremom za fizikalnu medicinu i akcentom na revitalizaciji i prevenciji zdravlja, te programima za regeneraciju organizma od nagomilanog stresa, kao i za prevenciju razvoja hroničnih oboljenja modernog doba. Lekovito dejstvo termalne vode Banje Vrdnik, u harmoniji sa fizijatrijskim terapijama, hidro-masažama, aromatičnim kupkama i relaks masažama medicinskog-spa centra, učiniće vaš život lepšim i lakšim.Katarsys wellness & spa centarKatarsyscentar hotela nudi veliki izbor luksuznih tretmana i sadržaja namenjenih vašem duhovnom opuštanju i regeneraciji vašeg organizma, umirujući ambijent sauna i relax zone učiniće Vaše uživanje potpunim. U sklopu wellness & spa centra se nalaze slana soba, relax zona, tuševi doživljaja, parna sauna, infra red sauna, bio sauna i finska suva sauna. Hotel raspolaže sa unutrašnjim i spoljnim bazenom. Unutrašnji bazen sadrži niz interesantnih bazenskih atrakcija: slapove koji Vam omogućavaju dodatnu masažu lekovitom termalnom vodom za Vaša ramena i leđa, kao i delove sa hidro-masažnim efektima koje možete sami pokretati pritiskom na dugme neposredno pored njih samih.
Usluge uz doplatu:
- Prodavnica poklona
- Perionica veša
- Centar za masažu
Besplatne usluge:
- Fitness centar
- Parking
- Sauna

Program putovanja:
1. dan Vrdnik
Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14:00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
2. do pretposlednji dan Vrdnik
Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.
Poslednji dan Vrdnik
Napuštanje soba do 10:00h.

U cenu je aranžmana je uračunato:
- Boravak na bazi polupansiona (doručak i večera) u lux sobi,
- voće dobrodošlice u sobi,
- neograničeno korišćenje rekreativnih sadržaja hotela: katarsys: slana soba, finska-bio-infrared sauna, parno kupatilo, veseli tuševi, relax zona, bazeni sa termalnom vodom, konsultacije sa doktorom u Aqua Medica centru, spa ritual u saunama, korišćenje sportskih terena (2 teniska terena, teren za košarku i odbojku).

U cenu aranžmana nije uračunato:
Boravišna taksa i osiguranje - 0, 8€ po osobi po noći (plaćanje u agenciji), individualni troškovi.

Popusti:
- dete do 12 godina u pratnji 2 odrasle osobe na pomoćnom ležaju - besplatno,
- drugo dete do 4 godine na pomoćnom ležaju - besplatno,
- drugo dete od 4 do 12 godina na pomoćnom ležaju - 50% popusta.

Uslovi plaćanja:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Načini plaćanja:
- gotovinski - avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa Big Blue Group).

Važne napomene:
Program je individualan, rezervacija se vrši na upit. Aranžman je moguće realizovati bez obzira na broj prijavljenih putnika u zavisnosti od raspoloživosti soba u hotelu. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je 3 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300054956, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.

Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta. Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane Big Blue Group D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja.
Big Blue Group D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana. Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue Group D.O.O.

Big Blue

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 41 41 411
 • Adresa:
 • Kolarčeva 3, Beograd

  Poslovnice:
  YUBC Mihaila Pupina 10A, lokal 20, Beograd
  tel: +381 11 2131 743

  Beogradska 45, Beograd
  tel: +381 11 41 41 411

  Sredačka 5a (Kod Depoa), Beograd
  tel/fax:+381 11 243 0 399

  Bulevar Mihajla Pupina 2 (TC Nork), Novi Sad
  tel: +381 21 310 00 00
  +381 21310 00 31

  Bulevar Oslobođenja 94, Novi Sad
  tel: +381 21 45 17 15
  +381 21310 18 12

  Kralja Aleksandra I Karađorđevića 37, Kragujevac
  tel/fax: +381 34 305 965
  +381 34 305 966
 • Website:
 • www.bigblue.rs

Hit ponude
Jesen / Zima na moru

Jesen / Zima na moru

Jesenje letovanje
Topla zima na moru

Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje