prethodna
Hotel Stara Planina
Hotel Stara Planina
sledeća
Stara Planina Hotel Spa
Stara Planina Hotel Spa

Hotel Stara Planina Spa

Hotel Stara Planina Spa
Cena aranžmana po osobi po noći u evrima
(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate)

Rani buking za period: 01.12 - 22.12.2017, 23.12 - 29.12.2017, 19.02.2018 - 04.03.2018, 05.03.2018 - 09.04.2018, 10% popusta za uplate do 31.10.2017

Minimalni boravak je 7 noći, doplata za kraći boravak je 10%.
Ski centar Stara planina iz godine u godinu dobija nove sadržaje i postaje sve primamljivija destinacija za ljubitelje zimskih sportova. Skijalište Babin zub poseduje žičaru četvorosed Konjarnik sa pokretnom trakom za ukrcavanje skijaša, kapaciteta 1.400 skijaša na sat i ski lift - sidro Sunčana dolina kapaciteta 1.200 skijaša na sat, kao i dečiji ski vrtić, kod Hotela Stara planina i spa. Na lokaciji Jabučko ravnište nalazi se prva gondola u Srbiji. Gondola, sa kabinama za osam osoba, prevozi skijaše od hotela u dalji sistem žičara i staza. U okviru ovog dela skijališta izgrađena je i žičara četvorosed „Rudine“, i ski lift tako da je povezan sa delom skijališta na Babinom zubu. Više od 13 kilometara odlično uređenih staza, različitih težina, pripremljene su za skijaše svih kategorija. Za ljubitelje ekstremnijih sportova, obezbeđena je staza za slobodnu vožnju. Pored toga, u ski centru Stara planina je izgrađen sistem za veštačko osnežavanje, kako bi, i u slučaju nedostatka prirodnog snega, posetioci centra mogli da uživaju u zimskim sportovima. Stara planina će veoma brzo postati jedan od najvećih i najznačajnijih skijaških centara u Srbiji, posebno namenjen ljubiteljima skijaških sportova i kvalitetnog skijanja u okruženju neizmerne lepote i netaknute prirode.

Stara Planina Hotel Spa 4*
Hotel Stara Planina, www.hotelstaraplanina.com
Lokacija: Hotel se nalazi na jednom od najlepših mesta Stare planine - Jabučkom ravništu, na 1.350m nadmorske visine okružen bujnom vegetacijom. Hotel je kapaciteta 380 kreveta u 146 smeštajnih jedinica - dvokrevetne sobe, apartmani i predsednički apartman. Gostima su na raspolaganju tri konferencijske sale, restoran, picerija, bar, dečija igraonica, klizalište, wellness & spa centar (zatvoren bazen, hidromasažna kada, sauna i hamam, relax zona sa ležaljkama, fitness sala), frizerski salon, bankomat, menjačnica, prodavnica, brendirana prodavnica garderobe, parfimerija, apoteka, usluga recepcije 24h i podzemna garaža sa 147 parking mesta.
Pravu atrakciju predstavlja prva ski gondola u Srbiji koja ce skijaše prevoziti od hotela do vrha Babin zub, odake polaze ski staze ukupne dužine 13km. U okviru hotela gosti mogu da uživaju u internacionalnoj kuhinji i tradicionalnim specijalitetima staroplaninskog kraja, po principu švedskog stola za doručak i večeru, kao i A La Cart meniju za ručak. Ljubitelji italijanske kuhinje naći će svoje mesto u piceriji Gondola, a lobi bar je pravo mesto za uživanje u toplim napicima. Hotel u svojoj ponudi ima 3 multimedijalne konferencijske sale, jednu od 100m koja može da primi 80 osoba i deljiva je sistemom pokretnih zidova, kao i dve manje sale od po 40m2 Sale su opremljene svim neophodnim sadržajima za održavanje seminara, team buildinga, poslovnih sastanaka, radionica i sl. Sve sobe i apartmani su opremljeni LCD televizorom, bežičnim Internetom (Wi-Fi), električnim sefom, radnim stolom, mini barom na zahtev gostiju po dolasku, telefonom, fenom za kosu i kupatilom, a većina njih ima i balkon.
Usluge uz doplatu:
- Frizerski salon
- Centar za masažu
- Room service
- Perionica veša
Besplatne usluge:
- Fitness centar
- Prodavnica
- Sauna
- Klub za decu
- Parking

Napomene za smeštaj:
- Kasnije odjavljivanje: do 14h - 35€ po osobi, posle 14h plaća se puna cena jedne noći prema cenovniku
- Početak usluge je večera, ručak je kraj usluge. Nije dozvoljeno dovodjenje kucnih ljubimaca.

Program putovanja:
1.dan Stara Planina
Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 16:00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
2.dan do pretposlednji dan Stara Planina
Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.
Poslednji dan Stara Planina
Napuštanje soba do 10:00h.

U cenu je aranžmana je uračunato:
- Boravak na bazi usluge all inclusive light u izabranoj sobi (all inclusive light obuhvata doručak, ručak i večeru, uključeno piće uz obroke (lokalno stono vino, pivo, voda, bezalkoholna gazirana i negazirana pića),
- WiFi internet,
- wellness & Spa centar (unutrašnji bazen, fitness centar, finska sauna, tursko kupatilo, hidromasažna kada, spoljašnji bazen, ležljke i suncobrani u toku letnjeg perioda.
- Animaciju za decu od 3-12 godina, atraktivni dečiji svet sa igralištem, sportsku zabavu, mini bioskop i show program, besplatno korišćenje skijašnice za odlaganje skija, opremu za bebe (krevetac i posteljinu, grejač za flašice, grejač za vodu, baby fon, stolicu...).

U cenu aranžmana nije uračunato:
Boravišna taksa i osiguranje - 1€ po osobi dnevno, deca od 7-15 godina - 0, 5€, individualni troškovi.

Popusti:
- Deca od 0-3 godine u pratnji dve odrasle osobe - gratis smeštaj
- Deca od 3-6 godina u pratnji dve odrasle osobe - 70%
- Deca od 6-15 godina u pratnji dve odrasle osobe - 50%
- Treća odrasla osoba - 10%.
- Dete od 0-3 godine u pratnji jedne odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi - gratis smeštaj, odrasla osoba plaća cenu jednokrevetne sobe.
Specijalno za decu od 4 do 9, 99 god za boravak minimalno od 7 nocenja
- Celodnevni ski pas
- Grupna skola skijanja i ski oprema u periodu od 09-12h
- skola skijanja i oprema i ski pas ne vaze na dan dolaska (vaze na dan odlaska)
- Rad ski staza i zicara zavisi direktno od Skijalista Srbije (cime je uslovljeno izdavanje ski pasa i rad skole skijanja)

Doplate:
- Doplata za jednokrevetnu sobu - 30€ po danu
- Doplata za kraći boravak od minimalnog - 10%
- Parking mesto po sobi - 7€ po danu

Uslovi plaćanja:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Načini plaćanja:
- gotovinski-avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa Big Blue Group).

Važne napomene:
Program je individualan, rezervacija se vrši na upit. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 3 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije. Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2016 od 25.01.2016. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300050665, od 25.01.2016.godine, Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.

Aranžman je moguće realizovati bez obzira na broj prijavljenih putnika u zavisnosti od raspoloživosti soba u hotelu. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta. Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane Big Blue Group D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja. Big Blue Group D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.

Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue Group D.O.O.

Big Blue

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 41 41 411
 • Adresa:
 • Kolarčeva 3, Beograd

  Poslovnice:
  YUBC Mihaila Pupina 10A, lokal 20, Beograd
  tel: +381 11 2131 743

  Beogradska 45, Beograd
  tel: +381 11 41 41 411

  Sredačka 5a (Kod Depoa), Beograd
  tel/fax:+381 11 243 0 399

  Bulevar Mihajla Pupina 2 (TC Nork), Novi Sad
  tel: +381 21 310 00 00
  +381 21310 00 31

  Bulevar Oslobođenja 94, Novi Sad
  tel: +381 21 45 17 15
  +381 21310 18 12

  Kralja Aleksandra I Karađorđevića 37, Kragujevac
  tel/fax: +381 34 305 965
  +381 34 305 966
 • Website:
 • www.bigblue.rs

Hit ponude
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
8. mart

8. mart

Romantična putovanja
Nezaboravni trenuci

Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije