Hotel Radan

Hotel Radan
Hotel Radan
Hotel Radan
Hotel Radan
Hotel Radan
broj osoba cenasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobisobabolesnički danbez prevozadetaljnije
Za informacije o cenama, popustima, uslovima putovanja, kao i načinu i uslovima plaćanja, molimo Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona +381 11 344 22 18, +381 11 240 14 13, SMS i Viber +381 63 44 33 11

info@tipotravel.com
www.tipotravel.com

Cena po osobi, dnevno, izražene u dinarima
Prolom Banja se nalazi na jugu Srbije, na nadmorskoj visini od 550-668 m. Udaljena je od Kuršumlije 23 km, od Beograda 290 km, a od Niša 82 km. Do Prolom Banje se može doći auto-putem Beograd-Niš, a zatim magistralnim putem Niš-Rudare. Umereno-koninentalna klima i bujna vegetacija stimulativno deluju na čovečji organizam, jačajući njegovu otpornost, pa se Prolom Banja ubraja i u klimatska lečilišta.
Prolom Banja raspolaže velikim kapacitetima smeštaja i apartmana. U ponudi Tipo Travela možete naži ponudu za privatan smeštaj a tako i Prolom banja hoteli.
Prolom Banja cene zavise od mnogo drugih faktora, kako zbog aranžmana tako i zbog vrste smeštaja koji želite. Ispod možete pogledati Prolom banja privatni smeštaj cenovnik.
Prolom Banja ima više izvora termomineralne vode (temperatura od 26 do 31, 5°C), koje pripadaju niskomineralizovanim visokoalkalnim termama. S obzirom na sastav (veliki broj minerala u malim količinama) voda ima izraženo diuretičko i bakteriostatno dejstvo. „Prolom voda“ je prijatnog ukusa, bez mirisa, pa se preporučuje i zdravim osobama.
Terapijski blok u banji je kapaciteta 1500 pacijenata dnevno. Banjski tretman obuhvata pijenje lekovite vode, hidroterapiju, terapiju blatom, elektroterapiju, kineziterapiju i ručnu masažu. U okviru terapijskog bloka gostima je na raspolaganju ultrazvuk, radi preciznog utvrđivanja dijagnoze, kao i laseroterapija. Sve vrste terapije se obavljaju pod nadzorom medicinske službe.
U Prolom Banji se leče:
- oboljenja bubrega i mokraćnih puteva (hronične infekcije bubrega, mokraćnih puteva i prostate, kamen u bubregu, pesak u mokraćnim kanalima, stanja posle operacija na bubrežno-mokraćnom sistemu)
- oboljenja organa za varenje (hiperacidni gastritis, čir želuca i dvanaestopalačnog creva, katari creva, hronični zatvor, upala žuči i žučnih puteva, kamen u žuči, stanja posle operacija na organima za varenje)
- bolesti kože (ekcemi, psorijaza, varikozni ulus)
- bolesti perifernih krvnih sudova i vanzglobni reumatizam

Hotel Radan raspolaže sa 212 soba u 3 objekta, od kojih su dva vezana toplom vezom sa medicinskim i wellness centrom. Sve sobe su snabdevene Prolom vodom, pa se dve osnovne terapije: pijenje i kupanje, mogu obaviti još u hotelskoj sobi.
Sobe
Udobne sobe sa 2 klasična ležaja ili francuskim ležajem. Sve sobe su sa kupatilom, kablovskom TV, Wireless Internet konekcijom, telefonom, bade mantilima i fenovima za kosu.
Apartmani
Hotel raspolaže apartmanima, koji se sastoje od dnevnog boravka sa LCD televizorom, frižiderom i mini kuhinjom i spavaće sobe sa francuskim ležajem i kupatilom. Apartmani su sa pogledom na banjski park i imaju dve terase.

U cenu Osnovnog BO dana je uračunato:
- Zdravstvene usluge prevencije, lečenja i medicinske rehabilitacije, koje se sastoje u dijagnostikovanju ipotrebnoj terapiji;
- Lekarski pregledi kod dežurnih lekara u toku boravka;
- Konsultativni specijalistički pregled ȋu zavisnosti od indikacije, po potrebi i preporuci lekara: pregled fizijatra, dermatovenerologa, interniste), EKG po potrebi;
- Balneoterapija: pijenje lekovite Prolom vode sa izvora ili u sobi, kupanje u lekovitoj Prolom vodi u sobi (sve sobe su snabdevene lekovitom vodom), hidrokinezi terapija ȋgrupne vežbe u bazenu sa lekovitom vodom, 20l Prolom vode sa izvora za kućnu terapiju;
- Zdravstvena kontrola lekara: 24-časovna lekarska služba u hotelu, izrada otpusne liste;
- Svakodnevno korišćenje unutrašnjeg bazena ȋ16x9m) sa lekovitom vodom, temperature 30°C;
- Svakodnevno korišćenje fitnes sale i sportskih terena ȋdva asfaltna terena za male sportove: rukomet, odbojka, košarka; korišćenje sale za zabavu: stoni tenis, bilijar, pikado, društvene igre;
- Smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu Radan***: TV, mini bar, lekovita Prolom voda sprovedena u svim sobama, bade mantili, fenovi za kosu; ishrana na bazi punog pansiona: doručak po principu švedskog stola, ručak i večera po principu anketiranja (3 pansionska jela + dijeta); Animacijski program sa banjskim rekreatorom: grupne vežbe u fitnes sali i na otvorenom, šetnje; Besplatan Wireless Internet; Boravišna taksa

U cenu BO dana Plus su uračunate sve usluge Osnovnog BO dana + sledeće terapije:
- Fizikalna terapija - 3 tretmana dnevno (svakodnevno - i vikendom i praznikom): u zavisnosti od indikacije: elektroterapija (diadinamik, interferentne struje, TENS, galvanizacija, ultrazvuk, soluks lampa, hidromasaža u lekovitoj vodi (biserna kupka ili podvodna masaža), aplikovanje lekovitog blata (do dve aplikacije).

U cenu BO dana Extra su uračunate sve usluge Osnovnog BO dana + sledeće terapije:
- Fizikalna terapija - 4 tretmana dnevno (svakodnevno - i vikendom i praznikom): u zavisnosti od indikacije: elektroterapija (diadinamik, interferentne struje, TENS, galvanizacija, ultrazvuk, soluks lampa, hidromasaža u lekovitoj vodi (biserna kupka ili podvodna masaža), aplikovanje lekovitog blata (do dve aplikacije), manuelna i ručna masaža - segmentna, u trajanju od 10 minuta.

BO dan podrazumeva boravak na 3 i više dana

Uslovi za decu:
- Do 5 godina borave besplatno,
- Od 5-10 godina: 50% od navedenih cena

Doplate:
- Jednokrevetna soba: 1.300, 00 dinara dnevno.
- Boravak u komfort sobama (novi sprat): 300, 00 dinara po osobi dnevno.
- Boravak u apartmanu: 1.000, 00 dinara po osobi dnevno.

Cene se umanjuju za:
- Polupansion - bez ručka: 300, 00 dinara po osobi dnevno, ili
- Polupansion - bez večere: 250, 00 dinara po osobi dnevno.
- BO dan podrazumeva boravak na 3 i više dana. Za boravak kraći od 3 dana, cene se uvećavaju 20%.

Uslovi za decu (u pratnji dve odrasle osobe):
- Deca do 9 godina borave besplatno,
- Od 9-14 godina: 50% od navedenih cena,
- 14 i više godina: plaćaju punu cenu boravka.

Tipo Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2401 413
  +381 11 3442 218
 • Adresa:
 • Mileševska 51, Beograd

  Poslovnice:
  Doktora Pantića 114, Valjevo
  +381 14 244 713
  +381 14 246 146
 • Website:
 • https://www.tipotravel.com

Hit ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
8. mart

8. mart

Romantična putovanja
Nezaboravni trenuci

1. maj

1. maj

Popularne prolećne ture
Atraktivne destinacije
Autobusom ili avionom