Hotel Radan

Hotel Radan
Hotel Radan
Hotel Radan
Hotel Radan
Hotel Radan
broj osoba cenasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobisobabolesnički danbez prevozadetaljnije
Za informacije o cenama, popustima, uslovima putovanja, kao i načinu i uslovima plaćanja, molimo Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona +381 11 33 48 851, +381 11 33 49 532

www.omniturs.rs

Cena po osobi, dnevno, izražene u dinarima
Prolom Banja se nalazi na jugu Srbije, na nadmorskoj visini od 550-668 m. Udaljena je od Kuršumlije 23 km, od Beograda 290 km, a od Niša 82 km. Do Prolom Banje se može doći auto-putem Beograd-Niš, a zatim magistralnim putem Niš-Rudare. Umereno-koninentalna klima i bujna vegetacija stimulativno deluju na čovečji organizam, jačajući njegovu otpornost, pa se Prolom Banja ubraja i u klimatska lečilišta.
Prolom Banja raspolaže velikim kapacitetima smeštaja i apartmana.
Prolom Banja cene zavise od mnogo drugih faktora, kako zbog aranžmana tako i zbog vrste smeštaja koji želite. Ispod možete pogledati Prolom banja privatni smeštaj cenovnik.
Prolom Banja ima više izvora termomineralne vode (temperatura od 26 do 31, 5°C), koje pripadaju niskomineralizovanim visokoalkalnim termama. S obzirom na sastav (veliki broj minerala u malim količinama) voda ima izraženo diuretičko i bakteriostatno dejstvo. „Prolom voda“ je prijatnog ukusa, bez mirisa, pa se preporučuje i zdravim osobama.
Terapijski blok u banji je kapaciteta 1500 pacijenata dnevno. Banjski tretman obuhvata pijenje lekovite vode, hidroterapiju, terapiju blatom, elektroterapiju, kineziterapiju i ručnu masažu. U okviru terapijskog bloka gostima je na raspolaganju ultrazvuk, radi preciznog utvrđivanja dijagnoze, kao i laseroterapija. Sve vrste terapije se obavljaju pod nadzorom medicinske službe.
U Prolom Banji se leče:
- oboljenja bubrega i mokraćnih puteva (hronične infekcije bubrega, mokraćnih puteva i prostate, kamen u bubregu, pesak u mokraćnim kanalima, stanja posle operacija na bubrežno-mokraćnom sistemu)
- oboljenja organa za varenje (hiperacidni gastritis, čir želuca i dvanaestopalačnog creva, katari creva, hronični zatvor, upala žuči i žučnih puteva, kamen u žuči, stanja posle operacija na organima za varenje)
- bolesti kože (ekcemi, psorijaza, varikozni ulus)
- bolesti perifernih krvnih sudova i vanzglobni reumatizam

Hotel Radan raspolaže sa 212 soba u 3 objekta, od kojih su dva vezana toplom vezom sa medicinskim i wellness centrom. Sve sobe su snabdevene Prolom vodom, pa se dve osnovne terapije: pijenje i kupanje, mogu obaviti još u hotelskoj sobi.
Sobe
Udobne sobe sa 2 klasična ležaja ili francuskim ležajem. Sve sobe su sa kupatilom, kablovskom TV, Wireless Internet konekcijom, telefonom, bade mantilima i fenovima za kosu.
Apartmani
Hotel raspolaže apartmanima, koji se sastoje od dnevnog boravka sa LCD televizorom, frižiderom i mini kuhinjom i spavaće sobe sa francuskim ležajem i kupatilom. Apartmani su sa pogledom na banjski park i imaju dve terase.

U cenu Osnovnog BO dana je uračunato:
- Zdravstvene usluge prevencije, lečenja i medicinske rehabilitacije, koje se sastoje u dijagnostikovanju ipotrebnoj terapiji;
- Lekarski pregledi kod dežurnih lekara u toku boravka;
- Konsultativni specijalistički pregled ȋu zavisnosti od indikacije, po potrebi i preporuci lekara: pregled fizijatra, dermatovenerologa, interniste), EKG po potrebi;
- Balneoterapija: pijenje lekovite Prolom vode sa izvora ili u sobi, kupanje u lekovitoj Prolom vodi u sobi (sve sobe su snabdevene lekovitom vodom), hidrokinezi terapija ȋgrupne vežbe u bazenu sa lekovitom vodom, 20l Prolom vode sa izvora za kućnu terapiju;
- Zdravstvena kontrola lekara: 24-časovna lekarska služba u hotelu, izrada otpusne liste;
- Svakodnevno korišćenje unutrašnjeg bazena ȋ16x9m) sa lekovitom vodom, temperature 30°C;
- Svakodnevno korišćenje fitnes sale i sportskih terena ȋdva asfaltna terena za male sportove: rukomet, odbojka, košarka; korišćenje sale za zabavu: stoni tenis, bilijar, pikado, društvene igre;
- Smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu Radan***: TV, mini bar, lekovita Prolom voda sprovedena u svim sobama, bade mantili, fenovi za kosu; ishrana na bazi punog pansiona: doručak po principu švedskog stola, ručak i večera po principu anketiranja (3 pansionska jela + dijeta); Animacijski program sa banjskim rekreatorom: grupne vežbe u fitnes sali i na otvorenom, šetnje; Besplatan Wireless Internet; Boravišna taksa

U cenu BO dana Plus su uračunate sve usluge Osnovnog BO dana + sledeće terapije:
- Fizikalna terapija - 3 tretmana dnevno (svakodnevno - i vikendom i praznikom): u zavisnosti od indikacije: elektroterapija (diadinamik, interferentne struje, TENS, galvanizacija, ultrazvuk, soluks lampa, hidromasaža u lekovitoj vodi (biserna kupka ili podvodna masaža), aplikovanje lekovitog blata (do dve aplikacije).

U cenu BO dana Extra su uračunate sve usluge Osnovnog BO dana + sledeće terapije:
- Fizikalna terapija - 4 tretmana dnevno (svakodnevno - i vikendom i praznikom): u zavisnosti od indikacije: elektroterapija (diadinamik, interferentne struje, TENS, galvanizacija, ultrazvuk, soluks lampa, hidromasaža u lekovitoj vodi (biserna kupka ili podvodna masaža), aplikovanje lekovitog blata (do dve aplikacije), manuelna i ručna masaža - segmentna, u trajanju od 10 minuta.

BO dan podrazumeva boravak na 3 i više dana

Uslovi za decu:
- Do 5 godina borave besplatno,
- Od 5-10 godina: 50% od navedenih cena

Doplate:
- Jednokrevetna soba: 1.300, 00 dinara dnevno.
- Boravak u komfort sobama (novi sprat): 300, 00 dinara po osobi dnevno.
- Boravak u apartmanu: 1.000, 00 dinara po osobi dnevno.

Cene se umanjuju za:
- Polupansion - bez ručka: 300, 00 dinara po osobi dnevno, ili
- Polupansion - bez večere: 250, 00 dinara po osobi dnevno.
- BO dan podrazumeva boravak na 3 i više dana. Za boravak kraći od 3 dana, cene se uvećavaju 20%.

Uslovi za decu (u pratnji dve odrasle osobe):
- Deca do 9 godina borave besplatno,
- Od 9-14 godina: 50% od navedenih cena,
- 14 i više godina: plaćaju punu cenu boravka.

Omniturs

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
  +381 11 7610 127
  +381 11 7614 131
 • Adresa:
 • Savski trg 7, Beograd

  Poslovnice:
  Dragoslava Jovanovića 3, Beograd
  tel: +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
 • Website:
 • https://www.omniturs.rs

Hit ponude
1. maj

1. maj

Popularne prolećne ture
Atraktivne destinacije
Autobusom ili avionom
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Uskrs

Uskrs

Ponuda najlepših putovanja
Preporučujemo za praznike