Hotel Radan

Hotel Radan
Cena putovanja je po osobi po noći
(Plaćanje u dinarima po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan plaćanja)

Napomena: Cene su podložne promenama!
Minimalni period boravka 3 noćenja. Za boravak kraći od 3 noćenja cena se uvećava za 20%
Prolom Banja - nalazi se na jugu Srbije, na padinama planine Radan (550-668m). Poznata je pre svega po svojoj prirodnoj Prolom vodi, koja pripada retkoj grupi voda visokih balneoloških vrednosti: visoko alkalna (pH 8, 8-9, 2) i niskomineralizovana (suvi ostatak 148 mg/l). U želji da Vam približimo ovaj jedinstveni dar prirode, omogućili smo da svuda u hotelu budete u kontaktu sa Prolom vodom, tako da je možete koristiti u sobama, medicinskom delu, bazenima, Wellness-u, restoranu... Kompleks hotela Radan je u sebi objedinio smeštaj u udobnom sobama, savremene medicinske i Wellness tretmane, sadržaje za rekreaciju, zabavu, izlete... Bilo da dolazite na odmor ili lečenje, poslovne susrete ili jednostavno na prijatan odmor u prirodi, svoj boravak možete upotpuniti Wellness tretmanima, opuštanjem u zatvorenom i otvorenim bazenima, ručkom u " Etno restoranu" , izletima do Đavolje Varoši, crkve Lazarice... Možete samo osmisliti svoj idealni boravak ili izabrati neki od naših paketa.

Radan Hotel 3*
Hotel Radan raspolaže sa 212 soba u 3 objekta, od kojih su dva vezana toplom vezom sa medicinskim i wellness centrom. Sve sobe su snabdevene Prolom vodom, pa se dve osnovne terapije: pijenje i kupanje, mogu obaviti još u hotelskoj sobi. Udobne sobe sa 2 klasična ležaja ili francuskim ležajem. Sve sobe su sa kupatilom, kablovskom TV, Wireless internet konekcijom, telefonom, bade mantilima i fenovima za kosu. Hotel raspolaže apartmanima, koji se sastoje od dnevnog boravka sa LCD televizorom, frižiderom i mini kuhinjom i spavaće sobe sa francuskim ležajem i kupatilom. Apartmani su sa pogledom na banjski park i imaju dve terase.
Kontakt: www.prolombanja.com

Program putovanja:
1. dan Prolom Banja
Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14:00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
2. do pretposlednji dan Prolom Banja
Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.
Poslednji dan Prolom Banja
Napuštanje soba do 10:00h.

U cenu je aranžmana je uračunato:
- BO dan osnovni: Smeštaj u izabranoj dvokrevetnoj sobi na bazi punog pansiona (doručak-švedski sto, ručak i večera po principu ankete-3 pansionska jela+dijetalni i posni obrok), lekarske preglede kod dežurnih lekara u toku boravka, konsultativne specijalističke preglede (u zavisnosti od indikacije, po potrebi i preporuci lekara (pregled fizijatra, dermatovenerologa, interniste), EKG po potrebi, balneoterapiju (pijenje lekovite Prolom vode sa izvora ili u sobi), kupanje u lekovitoj Prolom vodi, hidrokinezi terapiju (grupne vežbe u bazenu sa lekovitom vodom), svakodnevno korišćenje unutrašnjeg bazena sa lekovitom vodom, svakodnevno korišćenje spoljašnjih bazena sa lekovitom vodom (kad to vremenski uslovi dozvoljavaju), svakodnevno korišćenje sportskih terena (dva asfaltna terena za male sportove: rukomet, odbojka, košarka), animacijski program sa banjskim rekreatorom (grupne vežbe na otvorenom, šetnje), besplatan Wireless Internet, boravišnu taksu i osiguranje.
- BO dan plus: BO dan osnovni + 3 tretmana dnevno: elektroterapija (diadinamik, interferentne struje, TENS, galvanizacija, ultrazvuk, soluks lampa), hidromasaža u lekovitoj vodi (biserna kupka ili podvodna masaža), aplikovanje lekovitog blata (do dve aplikacije).
- BO dan extra: BO dan osnovni + 4 tretmana dnevno: elektroterapija (diadinamik, interferentne struje, TENS, galvanizacija, ultrazvuk, soluks lampa), hidromasaža u lekovitoj vodi (biserna kupka ili podvodna masaža), aplikovanje lekovitog blata (do dve aplikacije), manuelna (ručna) masaža - segmentna, u trajanju od 10 minuta.

U cenu aranžmana nije uračunato:
Individualni troškovi.

Popusti i doplate:
- dete do 9 godina u pratnji 2 odrasle osobe na zajedničkom ležaju - besplatno
- dete od 9 do 14 godina u pratnji 2 odrasle osobe na pomoćnom ležaju - 50% popusta
- umanjenje za polupansion (bez ručka) - 2, 5€ po osobi dnevno
- doplata za jednokrevetnu sobu - 11€ dnevno

Uslovi plaćanja:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Načini plaćanja:
- gotovinski - avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa Big Blue Group).

Važne napomene:
Program je individualan, rezervacija se vrši na upit. Aranžman je moguće realizovati bez obzira na broj prijavljenih putnika u zavisnosti od raspoloživosti soba u hotelu. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je 3 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300054956, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.

Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta. Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane Big Blue Group D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja.
Big Blue Group D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana. Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue Group D.O.O.

Big Blue

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 41 41 411
 • Adresa:
 • Kolarčeva 3, Beograd

  Poslovnice:
  YUBC Mihaila Pupina 10A, lokal 20, Beograd
  tel: +381 11 2131 743

  Beogradska 45, Beograd
  tel: +381 11 41 41 411

  Sredačka 5a (Kod Depoa), Beograd
  tel/fax:+381 11 243 0 399

  Bulevar Mihajla Pupina 2 (TC Nork), Novi Sad
  tel: +381 21 310 00 00
  +381 21310 00 31

  Bulevar Oslobođenja 94, Novi Sad
  tel: +381 21 45 17 15
  +381 21310 18 12

  Kralja Aleksandra I Karađorđevića 37, Kragujevac
  tel/fax: +381 34 305 965
  +381 34 305 966
 • Website:
 • www.bigblue.rs

Hit ponude
Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Egzotične destinacije

Egzotične...

Putovanja iz snova
Egzotične zemlje
Daleke destinacije
Jesen / Zima na moru

Jesen / Zima na moru

Jesenje letovanje
Topla zima na moru