sledeća
Prenoćište Zone
Prenoćište Zone

Vila Ema

Vila Ema
Za boravak preko 5 dana popust uz dogovor
Niška Banja je prijatno i zdravo mesto za odmor, letovanje, izlete, lečenje i oporavak, sa izvorima lekovite vode, prijatnom klimom i vrhunskim medicinskim tretmanom, samo na 10 kilometara od Niša, u podnožju Suve planine. Pominje se još 448.godine i sa ostacima i tragovima iz antičkog (terme II vek) i ranovizantijskog doba, čuva svoju tradiciju i osobenost.

Gajen je ovde i pirinač, a kupatilo na Otvorenom je piše 1768.godine Sen-Prust, kao u Budimu. Tridesetih godina minulog veka, Banja počinje da se, planski i intenzivno razvija. Sijalice su zasjale 1925.godine, mnogi viđeni ljudi podižu vile, uređuju se šetališta i parkovi, grade se udobni hoteli, a tramvaj je od Niša došetao 1929. godine.

Niška Banja leči koronarne bolesti, bolesti krvnih sudova, povećani krvni pritisak, reumatske poremećaje, ortopedske povrede, uključujući i tretmane skidanja telesne težine, anticelulit programe i postoperativnu rehabilitaciju. Institut Niška Banja je kompletno, moderno opremljen i raspolaže vrhunskim kadrom za savremene medicinske usluge.

Vila Ema
Vila Ema Vam nudi na izbor 5 apartmana.

Svaka soba ima tuš kabinu. Pored toga, gostima u apartmanima je na raspolaganju zajednička kuhinja i zasebni dnevni boravak sa TV-om i garniturom za sedenje.

Vila Ema

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 18 454 80 36
  +381 11 288 60 34
  +381 63 133 82 36
  +381 63 72 64 415
 • Adresa:
 • Vidoja Jovanovića 79, Niška Banja
 • Website:
 • www.vilaema-apartmani-niskabanja.net

Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje