Vila Ema

Vila Ema
Za boravak preko 5 dana popust uz dogovor
Niška Banja je prijatno i zdravo mesto za odmor, letovanje, izlete, lečenje i oporavak, sa izvorima lekovite vode, prijatnom klimom i vrhunskim medicinskim tretmanom, samo na 10 kilometara od Niša, u podnožju Suve planine. Pominje se još 448.godine i sa ostacima i tragovima iz antičkog (terme II vek) i ranovizantijskog doba, čuva svoju tradiciju i osobenost.

Gajen je ovde i pirinač, a kupatilo na Otvorenom je piše 1768.godine Sen-Prust, kao u Budimu. Tridesetih godina minulog veka, Banja počinje da se, planski i intenzivno razvija. Sijalice su zasjale 1925.godine, mnogi viđeni ljudi podižu vile, uređuju se šetališta i parkovi, grade se udobni hoteli, a tramvaj je od Niša došetao 1929. godine.

Niška Banja leči koronarne bolesti, bolesti krvnih sudova, povećani krvni pritisak, reumatske poremećaje, ortopedske povrede, uključujući i tretmane skidanja telesne težine, anticelulit programe i postoperativnu rehabilitaciju. Institut Niška Banja je kompletno, moderno opremljen i raspolaže vrhunskim kadrom za savremene medicinske usluge.

Vila Ema
Vila Ema Vam nudi na izbor 5 apartmana.

Svaka soba ima tuš kabinu. Pored toga, gostima u apartmanima je na raspolaganju zajednička kuhinja i zasebni dnevni boravak sa TV-om i garniturom za sedenje.

Vila Ema

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 18 454 80 36
  +381 11 288 60 34
  +381 63 133 82 36
  +381 63 72 64 415
 • Adresa:
 • Vidoja Jovanovića 79, Niška Banja
 • Website:
 • www.vilaema-apartmani-niskabanja.net

Hit ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
1. maj

1. maj

Popularne prolećne ture
Atraktivne destinacije
Autobusom ili avionom
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti