prethodna
Apart Hotel Kraljevi Čardaci
Apart Hotel Kraljevi Čardaci
sledeća
Aparthotel Kraljevi Čardaci - dnevne cene
Aparthotel Kraljevi Čardaci - dnevne cene

Aparthotel Kraljevi Čardaci

Aparthotel Kraljevi Čardaci
Cena putovanja po osobi / studiu po noći u evrima, na bazi najma

Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan plaćanja

17.12- 24.12.207 / 11.03 - 08.04.2018 akcija 5=7 za najam apartmana 5 noci dobijate 2 noci gratis

Kraći boravak od navedenog po smenama samo na upit uz uvećanje cene po danu od 20%
Kopaonik je najveći skijaški centar u Srbiji i nesumnjivo jedan od najlepših centara u ovom delu Evrope. Pored toga što predstavlja jednu od najlepših planina u Srbiji, Kopaonik poseduje i neverovatan prirodni potencijal od oko 200 sunčanih i oko 160 dana pod snežnim pokrivačem tokom godine. Vrhunski uređeni tereni skijaškog centra Kopaonik pružaju neizmerno uživanje svim kategorijama skijaša, od početnika do skijaša vrhunskih sposobnosti i čine boravak na Kopaoniku nezaboravnim. Skijaški centar Kopaonik poseduje oko 55 km staza uređenih za alpsko skijanje i 12 km staza za nordijsko skijanje. Za ljubitelje noćnog skijanja tu je i osvetljena staza Malo Jezer”.Osim toga, za najmlađe skijaše i sve druge početnike, koji prave svoje prve skijaške korake, postoji obezbeđen prostor ski vrtića sa pokretnom trakom i karusel koja olakšava da se ovlada osnovnim skijaškim veštinama. Pored staza za alpsko i nordijsko skijanje, skijaški centar Kopaonik poseduje i uređen snow-board park, na kome se organizuju mnoga takmičenja domaćeg i međunarodnog karaktera.

Apart Hotel Kraljevi Čardaci
Lokacija: Kraljevi Čardaci se nalaze 5 km od centra Kopaonika, u vikend naselju na glavnom putu.
Ski staza: Hotel se nalazi na 2, 5 km od prve žičare.
Hotelski sadržaj: Recepcija, restoran, a la cart restoran, pivnica, lobby bar, bar pored bazena, wireless internet, SPA i Wellness sadržaji, konferencijske sale, rentiranje lap-top računara, igraonica za decu, skijašnica i ski servis 30m od ski staze, parking (ograničenog kapaciteta)
Sobe: Kraljevi Čardaci na raspolaganju imaju hotelski i apartmanski deo. Opis hotelskog dela: Sobe (jedna prostorija, može da sadrži garnituru na rasklapanje); Apartmani za 4 osobe (dnevna soba sa ugaonom garniturom koja se razvlači i spavaća soba sa francuskim ležajem); Apartmani za 5 osoba (dnevna soba sa garniturom na razvlačenje i spavaćom sobom sa francuskim i jednim odvojenim ležajem). Sve sobe imaju: kupatilo/tuš, bademantil, fen, mini-bar, sef, telefon, LCD TV (u apatmanima po 2), električni bokal i wi-fi. Opis apatmanskog dela: Studio 2 osobe- (jedna prostorija sa garniturom za razvlačenje); Studio 3 osobe - (jedna prostorija sa garniturom na razvlačenje i jednan singl ležaj); Apartman 4 osobe - (dnevna soba sa garniturom na razvlačenje i spavaćoa sobom sa francuskim ležajem); Apartman 6 osoba - (dnevna soba sa garniturom na razvlačenje i dve spavaće soba, jedna sa francuskim ležajem a druga sa dva singl ležaja). Sve sobe imaju: kupatilo/tuš, fen, kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižider, pribor za jelo, posuđe, sto za ručavanje, LCD TV, wi-fi.
Opis studia / apartmana:
Studio (2 i 3 osobe) - jedna prostorija sa garniturom na razvlačenje za dve osobe, jedan single na razvlačenje
(studio 3 osobe), kupatilo (tuš, fen), kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, posuđem, pribotom za jelo, sto za ručavanje, kablovska televizija i LCD televizor, bežični internet.
Apartman (4 osobe) - Dnevna soba sa garniturom na razvlačenje za dve osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem, ili dva sing ležaja, kupatilo (tuš, fen), kompletno opremljena kuhinja sa elktričnim šporetom, frižiderom, posuđem, priborom za jelo, sto za ručavanje, kablovska televizija sa LCD televizorom, bežični internet.
Apartman (6 osoba) - Dnevna soba sa garniturom na razvlačenje za dve osobe (neki apartmani imaju i kamin u dnevnoj sobi), dve spavaće sobe, jedna sa francuskim ležajem, a druga sa dva single ležaja, kupatilo (tuš i fen), kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom, posuđem, priborom za jelo, sto za ručavanje, kablovska televizija sa LCD televizorom, bežični internet.
Usluga: Polupansion
Besplatne usluge:
- Fitness centar
- Klub za decu
- Parking
Kontakt:
www.kraljevicardaci.com
Napomena:
Hotel spada u jedan od najboljih Spa I Wellness hotela na Kopaoniku.

Program putovanja:
Prvi dan
Putovanje sopstvenim prevozom do Kopaonika. Dolazak u Apart Hotel Kraljevi Čardaci. Smeštaj u sobe posle 14h. Noćenje.
Drugi - Pretposlednji dan
Boravak u hotelu, na bazi najma. Slobodno vreme za individualna razgledanja. Noćenje.
Poslednji dan
Napuštanje soba do 10h. Povratak sa Kopaonika sopstvenim prevozom.

U cenu je aranžmana je uračunato:
- najam izabranog apartmana;
- završno čišćenje,
- struju,
- vodu,
- grejanje,
- posteljinu,
- peškire;
- prevoz do skijališta minimum 5 puta dnevno za vreme rada žičare i dva puta dnevno u večernjim satima do centra Kopaonika;
- korišćenje skijašnice sa ski servisom na 30 metara udaljenosti od skijaške staze Malo jezero;

U cenu aranžmana nije uračunato:
- Boravišna taksa od 0, 90eur po osobi po noći za odrasle, 0.50 eur po osobi po noći za decu od 7 do 15 godina (deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu)
- osiguranje u iznosu od 0, 20eur po osobi po noći bez obzira na uzrast. (plaća se na recepciji).

Doplate:
- polupansion (švedski sto): 15 eur po osobi po danu za odrasle, za decu od 2 ¬ 12 godina 9 eur po osobi po danu (pansionski obroci su organizovani po principu sšvedskog stola. U slučaju da u hotelu boravi manje od 30 gostiju, pansionski obroci se služe po principu set menija uz izbor više jela).

Uslovi plaćanja:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Erste banke za efektivu na dan uplate. Za rezervaciju je neophodna uplata avansa od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

Načini plaćanja:
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečne rate
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina)
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata
- kreditnim karticama izdatim od strane EFG banke, moguće je plaćeni iznos podeliti na 3, 6, 9, 12 mesečnih rata (koje kupac aranžmana direktno ugovara sa bankom)
- Travel & Smile karticom Piraeus Banke na 6 ili 9 jednakih mesečnih rata
- preko računa
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa Big Blue Group).

Spa & Wellness centar: Uz najam apartmana dobija se voucher sa 15% popusta na cenu dnevne karte za korišćenje sadržaja Spa & Wellness centra koji se prostire na 900m2 i sadrži: zatvoreni bazen dimenzija 14x6m sa džakuzijem, otvoreni bazen dimenzija 10x5m, džakuzi na otvorenom, finsku saunu, bio saunu (ruska banja), aroma parno kupatilo, hamam, slanu pećinu, kneipp bazen, tepidarijum klupe (svi gosti Spa & Wellness centra dobijaju bade mantil, peškir i papuče).

Dečije nedelje (08.01 -22.01; 12.02 - 19.02) - posebne pogodnosti za decu
- Besplatan boravak za dvoje dece uzrasta do 15 godina, u pratnji dve odrasle osobe, na posebnom ležaju u hotelskoj sobi ili apartmanu (obračun cene iz kolone sobe/ apartman);
- Dvoje odraslih i troje dece, dvoje dece gratis, treće dete plaća 50%
- Popust na cenu boravka u iznosu od 50% za dete uzrasta od 3 do 15 godina u pratnji jedne odrasle osobe;
- Popust na cenu zakupa skijaške opreme za decu u iznosu od 30%
- Popust na cenu nastave u skoli skijanja za decu u iznosu od 30% (akcija se odnosi isključivo na grupnu nastavu)

Nedelja sa Ski Pass-om: - Besplatan šestodnevni Ski Pass za odrasle (akcija se odnosi isključivo na sedmodnevne aranžmane u terminu 22.01. - 29.01.2016.)
- Popust na cenu zakupa skijaške opreme za odrasle u iznosu od 30% za komplet, (akcija se odnosi isključivo na zakup kompletne opreme)

Doplate:
Kraći boravak od navedenog po smenama samo na upit uz uvećanje cene po danu od 20%
Uslovi za decu:
- Dete 0 -7 godina u pratnji dve odrasle osobe na zajedničkom ležaju u sobi 1/2 besplatno
- Dete 0 -15 godina u pratnji jedne odrasle osobe u sobi 1/2 popust 50%
- Dete 0-15 godina u pratnji dve odrasle osobe na zasebnom ležaju u sobi 1/2+1 popust 50% , drugo dete 0 - 7 godina na zajedničkom ležaju besplatno
- Deca 0-15 godina u pratnji dve odrasle osobe na zasebnom ležaju u apartmanu popust 50%
- Treća odrasla osoba u sobi 1/2+1 popust 30%
- Četvrta odrasla osoba u apartmanu 1/2+2 popust 50%
- Četvrta i peta odrasla osoba u apartmanu 1/2+3 popust 50%.

Prevoz:
Minibus prevoz sa kućne adrese: (subotom i nedeljom), posalci iz Beograda oko 08:00h, povratak sa Kopaonika oko 14:00h
- Povratna karta 40 eur po osobi / deca do 10 god 40 eur
- Jedan pravac 20 eur po osobi / deca do 10 god 20 eur
- Autobuski prevoz vozilima turističke klase sa minimum 15 sedišta
- Polazak iz Novog Sada 06:15h kod Lokomotive, povratak sa Kopaonika u 14:00h (subotom i nedeljom)
- Povratna karta 26 eur po osobi / deca do 10 god 16 eur
- Jedan pravac 19 eur po osobi / deca do 10god 12 eur
Polazak iz Beograda 08:00h sa parking preko puta Buvljaka (Blok 42), povratak sa Kopaonika u 14:00h (subotom i nedeljom).
- Povratna karta 25 eur po osobi / deca do 10god 15 eur
- Jedan pravac 18 eur po osobi / deca do 10god 11 eur

Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora. Polisa osiguranja br. 7769030, od 01.06.2015. godine, osiguravajuće kompanije Generali Osiguranje Srbija a.d.o. iz Beograda, ul. Milentija Popovića 7b
Big Blue Group D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana. Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue Group D.O.O.

Big Blue

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 41 41 411
 • Adresa:
 • Kolarčeva 3, Beograd

  Poslovnice:
  YUBC Mihaila Pupina 10A, lokal 20, Beograd
  tel: +381 11 2131 743

  Beogradska 45, Beograd
  tel: +381 11 41 41 411

  Sredačka 5a (Kod Depoa), Beograd
  tel/fax:+381 11 243 0 399

  Bulevar Mihajla Pupina 2 (TC Nork), Novi Sad
  tel: +381 21 310 00 00
  +381 21310 00 31

  Bulevar Oslobođenja 94, Novi Sad
  tel: +381 21 45 17 15
  +381 21310 18 12

  Kralja Aleksandra I Karađorđevića 37, Kragujevac
  tel/fax: +381 34 305 965
  +381 34 305 966
 • Website:
 • www.bigblue.rs

Hit ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
8. mart

8. mart

Romantična putovanja
Nezaboravni trenuci

First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije