sledeća
Hotel Royal Spa
Hotel Royal Spa

Hotel Royal Spa

Hotel Royal Spa
Cena aranžmana po osobi po noći u evrima
(Plaćanje u dinarima po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.)

Napomena: Cene su podložne promenama! Cene ne važe u dane praznika!
Banja Koviljača - jedna od naših najlepših banja, nalazi se u zapadnoj Srbiji u zagrljaju planine Gučevo i reke Drine, jedne od najdužih i vodom najbogatijih reka Balkana. Bogati izvori sumporovite vode, povoljni klimatski uslovi, kao i brojni kulturno-istorijski spomenici, neodoljiv su izazov za razvoj svih vidova turizma.

Royal Spa Hotel 4*
Lokacija: Hotel se nalazi u centru Banje Koviljače na samom ulazu u najlepši banjski park u Srbiji. Idealno je mesto za odmor-oaza mira, tišine i luksuza. Svojom lokacijom, elegancijom i ponudom različitih sadržaja predstavlja savršen izbor za goste kojima je potreban odmor od svakodnevnog stresa.
Sobe: Hotel raspolaže sa luksuzno uređenim apartmanima, lux sobama i standardnim sobama. Sve sobe imaju kablovsku i SAT TV (LCD TV), telefon, bespalatan bežični internet, protivpožarnu zaštitu, elektronsku bravu, alarm u kupatilu, mini bar, klima uređaj, sef, fen, bade mantil. Apartmani i studia poseduju kuhinje i trpezarije.
Hotelski sadržaji: U sklopu hotela nalazi se restoran koji pruža veliki izbor specijaliteta nacionalne kuhinje i bogat izbor balkanskih vina. Royal caffe je mesto za predah i opuštanje uz savršeno ukusnu kafu, maditeransku kuhinju i rafinirane poslastice najfinijih sastojaka. Royal wellness je idealan za podmlađivanje kože i tela, regeneraciju kože, poboljšanje imuniteta i povečanje energije. Royal Wellness obuhvata sledeće sadržaje: zatvoren bazen sa mineralnom vodom 29°C (hidro masaža, aero masaža, hidro jet), finska herbal sauna, ruska aroma sаuna, hamam-tursko kupatilo, relax zona sa tepidarijumom, letnja terasa sa đakuzijem 35°C, Royal masaže, tretmani lica i tela, estetski tretmani. Hotel raspolaže i sa dve sale za kongresе i proslave: Drina-190 mesta, Jadar-100 mesta uz mogućnost spajanja u jedinstven prostor sa 290 mesta. Za najmlađe tu je igraonica „Bombonica” i besplatna animacija dece. Besplatan parking pod video nadzorom za goste hotela. Tokom boravka u hotelu Royal Spa možete posetiti značajne kulturno-istorijske i prirodne lokalitete, kao što su Tršič, manastir Tronoša, planina Gučevo…
Usluga: Polupansion na bazi švedskog stola (doručak i večera - švedski sto).
Usluge uz doplatu:
- Biliard
- Perionica veša
- Bicikli za iznajmljivanje
- Prodavnica poklona
- Centar za masažu
-Table tennis
Besplatne usluge:
- Fitness centar
- Parking
- Sauna
Kontakti: www.royalspa.rs

Program putovanja:
1. dan Banja Koviljača
Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14:00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
2. do pretposlednji dan Banja Koviljača
Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.
Poslednji dan Banja Koviljača
Napuštanje soba do 10:00h.

U cenu je aranžmana je uračunato:
- Boravak na bazi polupansiona (doručak i večera) u izabranoj sobi,
- neograničeno korišćenje Royal wellness-a (bazen 29°C, tursko kupatilo, ruska sauna, finska sauna, fitnes sala, spoljašnji đakuzi 35°C)

U cenu aranžmana nije uračunato:
Boravišna taksa - 0, 5€ po osobi dnevno, deca 7-15 godina - 0, 25€ po osobi dnevno (plaća se u agenciji), individualni troškovi.

Popusti:
- dete do 6 godina u pratnji 2 odrasle osobe na zajedničkom ležaju - besplatno
- dete od 6 do 12 godina u pratnji 2 odrasle osobe na pomoćnom ležaju - 50% popusta
- umanjenje za uslugu noćenje sa doručkom - 3€ po osobi dnevno
- gosti hotela imaju 10% popusta na ručak u a la card jelovnika restorana hotela Royal & Spa.
- kućni ljubimac (do 5kg) - 17€
- cena bez upotrebe Royal Wellness usluge se umanjuje za 6€ po osobi dnevno

Uslovi plaćanja:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Načini plaćanja:
- gotovinski - avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa Big Blue Group).

Važne napomene:
Program je individualan, rezervacija se vrši na upit. Aranžman je moguće realizovati bez obzira na broj prijavljenih putnika u zavisnosti od raspoloživosti soba u hotelu. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je 3 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300054956, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.

Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta. Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane Big Blue Group D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja.
Big Blue Group D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana. Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue Group D.O.O.

Big Blue

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 41 41 411
 • Adresa:
 • Kolarčeva 3, Beograd

  Poslovnice:
  YUBC Mihaila Pupina 10A, lokal 20, Beograd
  tel: +381 11 2131 743

  Beogradska 45, Beograd
  tel: +381 11 41 41 411

  Sredačka 5a (Kod Depoa), Beograd
  tel/fax:+381 11 243 0 399

  Bulevar Mihajla Pupina 2 (TC Nork), Novi Sad
  tel: +381 21 310 00 00
  +381 21310 00 31

  Bulevar Oslobođenja 94, Novi Sad
  tel: +381 21 45 17 15
  +381 21310 18 12

  Kralja Aleksandra I Karađorđevića 37, Kragujevac
  tel/fax: +381 34 305 965
  +381 34 305 966
 • Website:
 • www.bigblue.rs

Big Blue
Hit ponude
Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje