Hotel Vujan

Hotel Vujan
Hotel Vujan
Hotel Vujan
Hotel Vujan
Hotel Vujan
Hotel Vujan
Hotel Vujan
Hotel Vujan
Za informacije o cenama, popustima, uslovima putovanja, kao i načinu i uslovima plaćanja, molimo Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona +381 11 33 48 851, +381 11 33 49 532

www.omniturs.rs

Cena po osobi, dnevno, izražene u dinarima
Banja Gornja Trepča poznata je i kao Atomska Banja i nalazi se u naselju Gornja Trepča, u jugozapadnom delu Šumadije, pored Ibarske magistrale. Udaljena je 18 km od Čačka i 150 km od Beograda. Smeštena je na šumovitim obroncima planina Vujan i Bukovik, na nadmorskoj visini od 460 m. Klima banje je umereno-kontinentalna, sa malim kolebanjima godišnje temperature, usled veoma bogatog biljnog pokrivača.
Blago radioaktivne termomineralne vode (temperature 30°C) sadrže obilje mikroelemenata, kao to su rubidijum, cezijum, selen, srebro, stroncijum i drugi, koji imaju aktivna biološka dejstva na čovečji organizam.
Atomska banja Gornja Trepča ima razvijen privatni smeštaj i cenovnik varira od usluge, lečenja i aranžmana. Ponuda hotela u banji Gornja Trepča je vrlo raznolika a cene možete videti u ponudi ispod.
Lečenje se odvija pod stalnom kontrolom lekara specijalista. Kao terapija se koristi kompletan balneo-fizikalni tretman. Fizikalni tretman podrazumeva elektroterapiju, kineziterapiju i manuelnu masažu, a balneoterapija obuhvata kupanje u bazenima i kadama, kao i hidromasažu. Obloge od lekovitog blata se stavljaju u zagrejanom stanju, u trajanju od 30 minuta.

U Banji Gornja Trepča se leče:
- reumatske bolesti (hronični inflamatorni reumatizam, Behterevljeva bolest, reumatoidni artritis)
- degenerativni reumatizam (artroze zglobova, spondiloze i spondilatroze, diskopatije)
- ekstra-artikularni reumatizam (miofibrozitis, fibrozitis, panikulitis tendinitis, burzitis i psihogeni reumatizam)
- neuropsihijatrijske bolesti (multiple skleroza, stanja posle preležanog mijelitisa i encefalomijelitisa, adhezivni spinalni aranhitis, postreumatske mijelopatije, cerebralna paraliza, neuroze, neurastenije, distonije i depresivna stanja)
- bolesti gastrointestinalnog trakta (hronični gastritis i duodenitisi, ulkusna bolest želuca i duodenuma bez komplikacija)
- oboljenja perifernih krvnih sudova (hronična oboljenja arterijskog perifernog krvotoka, hronični edemi venskog porekla)

Specijalna bolnica za rehabilitaciju " Gornja Trepča" raspolaže sledećim smeštajnim kapacitetima:
Stacionar sa 104 postelja u jednokrevetnim, dvokrevetnim, visekrevetnim sobama i apartmanima, bungalovi sa 45 postelja, wellness blok sa apartmanima i kompletnim wellness programom.

Omniturs

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
  +381 11 7610 127
  +381 11 7614 131
 • Adresa:
 • Savski trg 7, Beograd

  Poslovnice:
  Dragoslava Jovanovića 3, Beograd
  tel: +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
 • Website:
 • https://www.omniturs.rs

Hit ponude
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije