Hotel Izvor

Hotel Izvor
Cene putovanja po osobi i danu u evrima

Napomena: Cene su podložne promenama!
Luksuzan hotel “Izvor” je kongresno SPA & wellness resort hotelsko zdanje koje se prostire na preko 32.000 m2. Nalazi se u Aranđelovcu, u Bukovičkoj banji, a od Beograda je udaljen 75km. Ovaj prestižni hotelsko-turistički kompleks će svoje goste očarati skladnom arhitekturom, modernim enterijerom i najvišim nivoom usluge i sadržaja iz kog posebno ističemo wellness centar sa deset bazena sa preko 1000m2 vodenog ogledala sa prirodnom, lekovitom, mineralnom vodom, prečišćenom najsavremenijom tehnologijom. Posebnu celinu čini veliki aqua park sa tri bazena, dvanaest slajdova za odrasle, tri slajda za decu i mnoštvom atrakcija. Ukoliko Vam je potreban odmor od svakodnevnog stresa, mir i tišina, porodično druženje i relaksacija, lagane šetnje i izleti u prelepim izletištima, dani proslave i druženja, organizovani kongresi, sportske pripreme, opuštanje u mineralnoj vodi, SPA tretmani i masaže, treninzi i fitness, avantura u aqua parku – sve to ćete pronaći u hotelu “Izvor”! Ujedno ćete uživati u raznovrsnoj svetskoj kuhinji, kao i u domaćim gastronomskim specijalitetima, koje samo za Vas pripremaju najbolji internacionalni i domaći kuvari.

Hotel Izvor 5*
Luksuzan kompleks “Izvor” je pravi izbor za porodično druženje i relaksaciju, kongrese, sportske pripreme, opuštanje u mineralnoj vodi, SPA tretmane i masaže, kao i zabavu u aqua parku. Hotel raspolaže sa 165 smeštajnih jedinica, raspoređenih u jednokrevetne i dvokrevetne sobe, superior sobe (sa dnevnom i spavaćom sobom), 11 apartmana i 5 superior predsedničkih apartmana (površine od 70m² do 105m² sa velikim terasama), kao i 4 sobe za lica sa posebnim potrebama. Sve sobe su opremljene modernism nameštajem, poseduju centralnu klimatizaciju, mini - bar, sef, besplatan wireless internet, LCT TV i Voip telepone. Pored raznovrsnih oblika na bazi švedskog stola u pansionskom restoranu, gosti mogu probati i specijalitete italijanske, nacionalne i internacionalne kuhinje u prijatnom ambijentu dva “a la carte” restorana. Trenutke opuštanja možete upotpuniti ukusnim desertom i najfinijom kafom iz lobi bara ili na velikoj terasi koja gleda na park Bukovačke banje. U hotelu postoje još dva bara koja se nalaze na bazenu i u kuglani. Profesionalno opremljena kuglana sa 6 staza je mesto gde možete aktivno provesti vreme sa porodicom i prijateljima. U ponudi su stolovi za bilijar, stoni tenis, 3 teniska terena, multifunkcionalni teren (za mali fudbal, odbojku, rukomet i košarku). Hotel pruža i usluge animacijskog programa za decu i odrasle: Aqua aerobic, aperitiv igre, jutarnja gimnastika, animacija dece u dečijoj i PC igraonici, spoljašnje dečije igralište.
Spa & Wellness
Hotel “Izvor” poseduje najprestižniji SPA & Wellness centar u Srbiji. Obilje sadržaja i prijatan ambijent omogućavaju gostima da provedu nezaboravne trenutke uživajući u čarima Wellness centra. U ponudi se nalaze unutrašnji i spoljašnji bazen za decu i odrasle sa termalnom prirodnom mineralnom vodom i opuštajućom hidromasažom, turska banja, relaks soba, parno kupatilo, bio sauna, ruska banja, finska suva sauna i veseli tuševi sa zvučnim i svetlosnim efektima. U Spa centru možete uživati u velikom izboru masaža koje će vas opustiti, podmladiti i osvežiti, kao i u raznim tretmanima: Vichy tretman, ritualni, parcijalni i trend tretmani lica. Posebno izdvajamo Spa & Wellness pakete (kombinacija masaža i tretmana): antistres, detox, anti - aging, refresh, time out i gold paket. Korišćenje SPA & Wellness centra je dostupno isključivo gostima hotela. Fitness centar je opremljen najsavremenijom “Platinum Edition” opremom: multifunkcionalne sprave, kardio linije, slobodne težine i prateća oprema. Gostima je na raspolaganju stručno osoblje sa višegodišnjim iskustvom u oblasti fitnesa, redukcije telesne mase, rekreativnih i personalnih programa i pravilne ishrane. Aqua park U sklopu kompleksa “Izvor” nalazi se i aqua park, čije je korišćenje besplatno za goste hotela. Tri bazena sa termomineralnom vodom, 12 slajdova za odrasle, 3 slajda za decu i mnoštvo atrakcija zadovoljiće i najzahtevnije posetioce koji su imali priliku da posete slična mesta u svetu. Osim brojnih vodenih atrakcija, aqua park nudi i sledeće sadržaje: restoran, kafe - piceriju, poslastičarnicu sa sendvič barom, igrališta za decu, mnogobrojne sportske terene, amfiteatar kao i sopstveni parking.
www.a-hotel-izvor.com

Program putovanja:
1.dan Aranđelovac
Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14:00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
2. pretposlednji dan Aranđelovc
Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.
Poslednji dan Aranđelovac
Napuštanje soba do 10:00h. Kraj programa.

U cenu putovanja je uračunato:
Smeštaj u izabranom tipu sobe, usluga na bazi polupansiona (doručak i večera), neograničeno korišćenje aqua parka, Spa & Wellness centra, fitnes centar, Wi Fi internet.

U cenu putovanja nije uračunato:
Boravišna taksa od 0,8€ po osobi po noći, osiguranje 0,2€ po osobi po noći. Deca od 7 godina plaćaju samo osiguranje, deca od 7 do 15 godina plaćaju osiguranje i boravišnu taksu u iznosu od 0,4€ po noći (plaća se u agenciji), individualni troškovi.

Popusti:
- Dvoje dece do 6 godina ne plaćaju smeštaj, a svako naredno dete do 12 godina plaćaju 50% doplate za treću osobu, uz pranju dve odrasle osobe.
- Dete uzrasta od 6 do 12 godina placa 50% doplate za trecu osobu uz pratnju dve odrasle osobe. Roditelj je dužan da pokaže zdravstevnu knjižicu deteta.
- Deca preko 12 godina plaćaju punu cenu aranžmana.
- Treća odrasla osoba: 70€ po noći
- Korišcenje krevetaca za bebe, kao i stolica za hranjenje beba u restoranu je gratis.

Načini plaćanja:
Plaćanje u dinarima po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan plaćanja
- gotovinski - avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

Program je individualan, rezervacija se vrši na upit. Aranžman je moguće realizovati bez obzira na broj prijavljenih putnika u zavisnosti od raspoloživosti soba u hotelu. Rok za potvrdu rezervacije je 3 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

Opšte napomene:
- Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.
- KonTiki Travel& Service d.o.o. zadržava pravo izmene objavljenih cena i ostalih uslova prodaje
- Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.
- Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
- Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel& Service d.o.o.
- KonTiki Travel& Service d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055730, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Kon Tiki Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 20 98 000
  Avio karte:
  +381 11 20 98 029
  +381 11 20 98 074
 • Adresa:
 • Beogradska 71 , Beograd

  Poslovnice:
  Sremska 2, Beograd
  Tel: +381 11 20 98 000
  Fax: +381 11 33 45 857
  Avio-karte: +381 11 20 98 029, 20 98 074
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09:00 do 21:00 h
  Subota od 10:00 – 15:00 h

  Bulevar Arsenija Čarnojevića 54/a; Novi Beograd
  tel: +381 11 20 98 000
  Avio karte: +381 11 20 98 029, 20 98 074
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09.00 do 21:00 h
  Subota od 10:00 do 15:00 h

  Grčkoškolska 10, Novi Sad
  +381 21 421 457, 421 458
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09:00 do 21:00 h
  Subota od 10:00 - 15:00 h

  Kralja Aleksandra I Karađorđevića 37, Kragujevac
  +381 34 335 925, 335 544
  Avio karte: +381 62 272 687
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09:00 -21:00 h
  Subota od 10:00 – 15:00 h
 • Website:
 • www.kontiki.rs

Hit ponude
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti