sledeća
Hotel Izvor
Hotel Izvor

Vila Vidikovac

Vila Vidikovac

Cene ovog smeštaja su dostupne na upit.

Dobrodošli u Vilu „Vidikovac“ Aranđelovac
Mesto dobrog ukusa


Vila Vidikovac je novoizgrađeni velelepan objekat hotelskog tipa, lociran u Aranđelovcu na obroncima šumovite Bukulje, u očuvanoj prirodi, u tišini listopadne i četinarske šume. Sagrđen je u modernom stilu, ali podseća na „Staro zdanje“ rezidenciju Dinastije Obrenovića.
Od centra grada i parka Bukovičke banje udaljen je 800 m, od Hotela Izvor, koji u svom sastavu ima najveći aqua park i najlepši wellness centar u Srbiji 600m, od Sportsko-rekreativnog centra Ivsport gde su na raspolaganju hala za sportove kao i teniski tereni 500m.

Vila „Vidikovac“ predstavlja idealno mesto za odmor, rekreaciju i relaksaciju, kao i za manje poslovne skupove, aktivan odmor i rehabilitaciju. Za aktivan odmor nameće se planinarenje ili šetnja označenim planinskim i trim stazama Bukulje, izlovljavanje divljači u lovištima, a blizina Garaškog jezera je pogodna za ribolov i kupanje.

Ukoliko želite da dišete punim plućima na 400 metara nadmorske visine, odmarate oči na nepreglednom zelenilu, divnoj panorami grada, uživate u komforu i sadržajima objekta, kao i vrhunskim kulinarskim specijalitetima i biranim pićima Vila „Vidikovac“ je pravo mesto za Vas.

Vlasnik i osoblje Vile „Vidikovac“ dočekaće Vas toplo, otvorenog srca sa tradicionalnim gostoprimstvom.

Vila „Vidikovac“ pruža usluge: noćenje sa doručkom, polupansion, pansion, dnevni odmor, meni a la kart, room service, usluge svečanih prijema i ketering.

Vila u svom sastavu sadrži:
- Recepciju
- Restoran sa letnjom baštom
- Hotelske apartmane
- Jednokrevetne i dvokrevetne sobe
- Aperitiv bar
- Vip salon-konferencijsku salu
- Parking
- Recepcija je opremljena sa potrebnom signalizacijom i tehnikom, a gostu je na raspolaganju 24h.

Restoran nudi sve vrste restoranskih usluga u terminu od 7-23h. Sa terasom može da ugosti 80 osoba, a na meniju su specijaliteti domaće i internacionalne kuhinje, kao i neka etno jela. Iz restoran sale i otvorene bašte pruža se nezaboravan pogled na zelenilo i panoramu Aranđelovca i Bukovičke banje.

Smeštajni deo Vile „Vidikovac“ je moderno opremljen i sastoji se od dva hotelska apartmana u kome su fizički odvojene dnevna i spavaća soba i šest jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, ukupnog kapaciteta 20 ležaja.

Apartmani su sa balkonima i lođama i pogledom na grad, a sadrže: mini bar, telefon, Lcd tv, dvd, wireless internet vezu, klimu, fen, kupatilo sa hidromasažerom.

Sobe su sa pogledom na grad i Bukulju, a sadrže: klimu, telefon, Lcd tv, wireless internet vezu, fen, kupatilo sa hidromasažerom.
Aperitiv bar je lociran u holu na drugom spratu i biće gostima na raspolaganju do 23h.

Vip salon-konferencijska sala je lepo uređen prostor na drugom spratu vile sa kapacitetom od 30 mesta, namenjen poslovnim ljudima i za svečane prijeme.

Vila „Vidikovac“ poseduje sopstveni parking.

Lokacija:
Aranđelovac se nalazi na 76km od Beograda, 51km od Kragujevca, 25km od Lazarevca i 25km od Mladenovca.
Vila Vidikovac nalazi se u Ulici Josifa Pančića 97. Od centra grada i parka Bukovičke banje udaljen je 800m, od Hotela Izvor, koji u svom sastavu ima najveći aqua park i najlepši wellness centar u Srbiji 600m, od Sportsko rekreativnog centra Ivsport gde su na raspolaganju teniski tereni 500m.

Arandjelovac
Nalazi se u samom srcu Šumadije na nadmorskoj visini od 240m pod zelenim okriljem Bukulje (696m) i u neposrednoj blizini Venčaca (658m). Od Beograda je udaljen oko 80km, od Kragujevca 55km, a znatno bliži su mu Topola, Mladenovac i Lazarevac. Ima oko 30.000 stanovnika i vrlo je poznat i zanimljiv turistički, privredni, istorijski, kulturni i sportski centar ovog dela Srbije.

Bukovička banja je smeštena u centru Aranđelovca i čini ga jednim od najlepših banjskih mesta u Srbiji. Na preko 40ha parka sa prekrasnim cvetnim alejama i brojnim vrstama retkog drveća i rastinja, kao i galerijom mermernih skulptura postavljenih u slobodnom prostoru zelenila, čine ovaj park i Bukovičku banju jedinstvenim. Njene mineralne vode se ubrajaju u najpoznatije alkalne ugljeno-kisele vode sa potvrđenim okrepljujućim i blagotvornim dejstvom na želudačno-crevna oboljenja, oboljenja jetre i žučnih puteva, šećerne bolesti i lakše oblike reumatskih oboljenja. Banjsko zdravstvo ima razvjenu opštu i specijalističku lekarsku službu i pruža usluge opšte i fizikalne medicine i rehabilitacije, hidroterapije (kupanje i podvodna masaža u mineralnoj vodi), termo, foto, elektro, mehano i kinezi terapije, kao i inhalacije.

Skoro dva veka je ovde duga turistička tradicija koju prožimaju izuzetne prirodne pogodnosti: lekovita mineralna voda i zdrav planinski vazduh, brojni kulturno istorijski spomenici i stalna briga o konforu i odmoru gostiju.

Ugostiteljsko turističku ponudu čine brojni hoteli, vile, etno sela, restorani sa nacionalnom kuhinjom, kafići, sportsko rekreativni centri, marketi, a između ostalih i Vila „Vidikovac“ pruža vrhunsku uslugu smeštaja, ishrane, rekreacije i odmora, a posredno servisira sve dostupne sportsko turističke sadržaje u gradu.

Okolina Aranđelovca je puna izvanrednih mesta za izlete, odmor u prirodi i rekreaciju. Pre svega tu je Bukulja sa bujnom vegetacijom i bistrim izvorima, potocima i jezerima, posebno je atraktivno Garaško jezero jer je bogato ribom, a za ljubitelje lova uređena su i organizovana lovišta.

U krugu od 10 km nalaze se mnogobrojni kulturno istorijski spomenici, kao što su pećina Risovača svojevrsni muzej Paleolita, Mauzolej dinastije Karađorđevića na Oplencu, Orašac - mesto gde je podignut Prvi srpski ustanak protiv Turaka i srednjovekovni manastiri i crkve: Blagoveštenje, Voljavča, Nikolje, Crkva u Brezovcu, Darosavi i Bukovička crkva iz XV veka.

Jedna od najuglenijih kulturno umetničkih manifestacija u Srbiji, a održava se u Aranđelovcu, je Smotra srpske umetnosti „Mermer i zvuci“, koja spada u najraznovrsniju i najdužu smotru umetnosti koja traje od 04.jula do 19.septembra svake godine, a obuhvata dramske, književne, filmske, muzičke, likovne i folklorne aktivnosti.

Napomena:
* Cene su date dnevno po osobi za svaku vrstu usluge, izuzev za dnevni odmor gde je cena fiksna za sobu
* Navedene cene PP i PA odnose se na boravak od 2 i više dana.
* Boravisna taksa iznosi 90,00 rsd dnevno po osobi, a osiguranje iznosi 10,00 rsd dnevno po osobi.
* Na boravak od 3 i vise dana odobravamo popust od 5%
* Na boravak od 7 i više dana odobravamo popust od 10%
* Na boravak duži od 3 dana odobravamo plaćanje na tri mesečne rate čekovima građana
* Za trecu osobu u apartmanu odobravamo popust 50% od cene
* Način plaćanja: gotovinom, virmanom i čekovima građana
* Agencijama odobravamo popust od 10% za avansnu uplatu.

Popusti za decu:
* Dete do 5 godina u zajedničkom ležaju ima gratis smeštaj.
* Dete do 10 godina u zasebnom ležaju ima popust 30%
* Deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.
* Deca od 7-15 godina plaćaju boravišnu taksu 50%.
* Cena turističkog ručka iznosi 800,00 rsd.

Vila Vidikovac

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 34 671 33 44
  +381 34 670 17 01
  +381 64 227 75 34
 • Adresa:
 • Josifa Pančića 97, Aranđelovac
 • Website:
 • www.vilavidikovac.rs

Hit ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja