prethodna
Hotel Izvor
Hotel Izvor
sledeća
Hotel Izvor
Hotel Izvor

Vila Vidikovac

Vila Vidikovac

Cene ovog smeštaja su dostupne na upit.

Dobrodošli u Vilu „Vidikovac“ Aranđelovac
Mesto dobrog ukusa


Vila Vidikovac je novoizgrađeni velelepan objekat hotelskog tipa, lociran u Aranđelovcu na obroncima šumovite Bukulje, u očuvanoj prirodi, u tišini listopadne i četinarske šume. Sagrđen je u modernom stilu, ali podseća na „Staro zdanje“ rezidenciju Dinastije Obrenovića.
Od centra grada i parka Bukovičke banje udaljen je 800 m, od Hotela Izvor, koji u svom sastavu ima najveći aqua park i najlepši wellness centar u Srbiji 600m, od Sportsko-rekreativnog centra Ivsport gde su na raspolaganju hala za sportove kao i teniski tereni 500m.

Vila „Vidikovac“ predstavlja idealno mesto za odmor, rekreaciju i relaksaciju, kao i za manje poslovne skupove, aktivan odmor i rehabilitaciju. Za aktivan odmor nameće se planinarenje ili šetnja označenim planinskim i trim stazama Bukulje, izlovljavanje divljači u lovištima, a blizina Garaškog jezera je pogodna za ribolov i kupanje.

Ukoliko želite da dišete punim plućima na 400 metara nadmorske visine, odmarate oči na nepreglednom zelenilu, divnoj panorami grada, uživate u komforu i sadržajima objekta, kao i vrhunskim kulinarskim specijalitetima i biranim pićima Vila „Vidikovac“ je pravo mesto za Vas.

Vlasnik i osoblje Vile „Vidikovac“ dočekaće Vas toplo, otvorenog srca sa tradicionalnim gostoprimstvom.

Vila „Vidikovac“ pruža usluge: noćenje sa doručkom, polupansion, pansion, dnevni odmor, meni a la kart, room service, usluge svečanih prijema i ketering.

Vila u svom sastavu sadrži:
- Recepciju
- Restoran sa letnjom baštom
- Hotelske apartmane
- Jednokrevetne i dvokrevetne sobe
- Aperitiv bar
- Vip salon-konferencijsku salu
- Parking
- Recepcija je opremljena sa potrebnom signalizacijom i tehnikom, a gostu je na raspolaganju 24h.

Restoran nudi sve vrste restoranskih usluga u terminu od 7-23h. Sa terasom može da ugosti 80 osoba, a na meniju su specijaliteti domaće i internacionalne kuhinje, kao i neka etno jela. Iz restoran sale i otvorene bašte pruža se nezaboravan pogled na zelenilo i panoramu Aranđelovca i Bukovičke banje.

Smeštajni deo Vile „Vidikovac“ je moderno opremljen i sastoji se od dva hotelska apartmana u kome su fizički odvojene dnevna i spavaća soba i šest jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, ukupnog kapaciteta 20 ležaja.

Apartmani su sa balkonima i lođama i pogledom na grad, a sadrže: mini bar, telefon, Lcd tv, dvd, wireless internet vezu, klimu, fen, kupatilo sa hidromasažerom.

Sobe su sa pogledom na grad i Bukulju, a sadrže: klimu, telefon, Lcd tv, wireless internet vezu, fen, kupatilo sa hidromasažerom.
Aperitiv bar je lociran u holu na drugom spratu i biće gostima na raspolaganju do 23h.

Vip salon-konferencijska sala je lepo uređen prostor na drugom spratu vile sa kapacitetom od 30 mesta, namenjen poslovnim ljudima i za svečane prijeme.

Vila „Vidikovac“ poseduje sopstveni parking.

Lokacija:
Aranđelovac se nalazi na 76km od Beograda, 51km od Kragujevca, 25km od Lazarevca i 25km od Mladenovca.
Vila Vidikovac nalazi se u Ulici Josifa Pančića 97. Od centra grada i parka Bukovičke banje udaljen je 800m, od Hotela Izvor, koji u svom sastavu ima najveći aqua park i najlepši wellness centar u Srbiji 600m, od Sportsko rekreativnog centra Ivsport gde su na raspolaganju teniski tereni 500m.

Arandjelovac
Nalazi se u samom srcu Šumadije na nadmorskoj visini od 240m pod zelenim okriljem Bukulje (696m) i u neposrednoj blizini Venčaca (658m). Od Beograda je udaljen oko 80km, od Kragujevca 55km, a znatno bliži su mu Topola, Mladenovac i Lazarevac. Ima oko 30.000 stanovnika i vrlo je poznat i zanimljiv turistički, privredni, istorijski, kulturni i sportski centar ovog dela Srbije.

Bukovička banja je smeštena u centru Aranđelovca i čini ga jednim od najlepših banjskih mesta u Srbiji. Na preko 40ha parka sa prekrasnim cvetnim alejama i brojnim vrstama retkog drveća i rastinja, kao i galerijom mermernih skulptura postavljenih u slobodnom prostoru zelenila, čine ovaj park i Bukovičku banju jedinstvenim. Njene mineralne vode se ubrajaju u najpoznatije alkalne ugljeno-kisele vode sa potvrđenim okrepljujućim i blagotvornim dejstvom na želudačno-crevna oboljenja, oboljenja jetre i žučnih puteva, šećerne bolesti i lakše oblike reumatskih oboljenja. Banjsko zdravstvo ima razvjenu opštu i specijalističku lekarsku službu i pruža usluge opšte i fizikalne medicine i rehabilitacije, hidroterapije (kupanje i podvodna masaža u mineralnoj vodi), termo, foto, elektro, mehano i kinezi terapije, kao i inhalacije.

Skoro dva veka je ovde duga turistička tradicija koju prožimaju izuzetne prirodne pogodnosti: lekovita mineralna voda i zdrav planinski vazduh, brojni kulturno istorijski spomenici i stalna briga o konforu i odmoru gostiju.

Ugostiteljsko turističku ponudu čine brojni hoteli, vile, etno sela, restorani sa nacionalnom kuhinjom, kafići, sportsko rekreativni centri, marketi, a između ostalih i Vila „Vidikovac“ pruža vrhunsku uslugu smeštaja, ishrane, rekreacije i odmora, a posredno servisira sve dostupne sportsko turističke sadržaje u gradu.

Okolina Aranđelovca je puna izvanrednih mesta za izlete, odmor u prirodi i rekreaciju. Pre svega tu je Bukulja sa bujnom vegetacijom i bistrim izvorima, potocima i jezerima, posebno je atraktivno Garaško jezero jer je bogato ribom, a za ljubitelje lova uređena su i organizovana lovišta.

U krugu od 10 km nalaze se mnogobrojni kulturno istorijski spomenici, kao što su pećina Risovača svojevrsni muzej Paleolita, Mauzolej dinastije Karađorđevića na Oplencu, Orašac - mesto gde je podignut Prvi srpski ustanak protiv Turaka i srednjovekovni manastiri i crkve: Blagoveštenje, Voljavča, Nikolje, Crkva u Brezovcu, Darosavi i Bukovička crkva iz XV veka.

Jedna od najuglenijih kulturno umetničkih manifestacija u Srbiji, a održava se u Aranđelovcu, je Smotra srpske umetnosti „Mermer i zvuci“, koja spada u najraznovrsniju i najdužu smotru umetnosti koja traje od 04.jula do 19.septembra svake godine, a obuhvata dramske, književne, filmske, muzičke, likovne i folklorne aktivnosti.

Napomena:
* Cene su date dnevno po osobi za svaku vrstu usluge, izuzev za dnevni odmor gde je cena fiksna za sobu
* Navedene cene PP i PA odnose se na boravak od 2 i više dana.
* Boravisna taksa iznosi 90,00 rsd dnevno po osobi, a osiguranje iznosi 10,00 rsd dnevno po osobi.
* Na boravak od 3 i vise dana odobravamo popust od 5%
* Na boravak od 7 i više dana odobravamo popust od 10%
* Na boravak duži od 3 dana odobravamo plaćanje na tri mesečne rate čekovima građana
* Za trecu osobu u apartmanu odobravamo popust 50% od cene
* Način plaćanja: gotovinom, virmanom i čekovima građana
* Agencijama odobravamo popust od 10% za avansnu uplatu.

Popusti za decu:
* Dete do 5 godina u zajedničkom ležaju ima gratis smeštaj.
* Dete do 10 godina u zasebnom ležaju ima popust 30%
* Deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.
* Deca od 7-15 godina plaćaju boravišnu taksu 50%.
* Cena turističkog ručka iznosi 800,00 rsd.

Vila Vidikovac

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 34 671 33 44
  +381 34 670 17 01
  +381 64 227 75 34
 • Adresa:
 • Josifa Pančića 97, Aranđelovac
 • Website:
 • www.vilavidikovac.rs

Hit ponude
Jesen / Zima na moru

Jesen / Zima na moru

Jesenje letovanje
Topla zima na moru

First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%