Can Pastilla - Hotel Hm Alma Beach

Can Pastilla - Hotel Hm Alma Beach
Can Pastilla - Hotel Hm Alma Beach
Can Pastilla - Hotel Hm Alma Beach
Can Pastilla - Hotel Hm Alma Beach
Can Pastilla - Hotel Hm Alma Beach
Can Pastilla - Hotel Hm Alma Beach
Can Pastilla - Hotel Hm Alma Beach
Can Pastilla - Hotel Hm Alma Beach
Can Pastilla - Hotel Hm Alma Beach

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
Paket aranžman: avion (direktan čarter let) + transfer + smeštaj

Majorka - 10 ili 11 noći

Troškovi rezervacije 300,00 din.

First minute važi do 31.01.2016.


Način plaćanja First Minute programa
Za hotele iz programa First Minute navedeni procentualni iznos cene aranžmana mora se izmiriti do predviđenog datuma (15.01. , 28.02, 31.03. ili 15.05. 2016. ), u suprotnom prijava se automatski prebacuje na redovan program sa zaduženjem i uslovima prema važećem cenovniku.
Način plaćanja First Minute programa, koji prati važeći cenovnik čini sastavni deo programa putovanja.
150 € po osobi prilikom rezervacije, preostali iznos do navedenog procentualnog iznosa aranžmana do predviđenog datuma kako sledi:

Obavezna uplata do 31.03.2016.
Uplata 75% od ukupne cene aranžmana za hotel Hm Alma Beach
Can Pastilla
Letovalište Can Pastlla se nalazi 10 km istočno od grada Palma i u neposrednoj je blizini aerodroma. Povezana je dugom promenadom sa susednim letovalištima Playa de Palma i El Arenal. Brojni kafici i restorani, prelepa plaža sa malom marinom, čine ovo mesto omiljenim i među mladima i među porodicama s decom.

Hotel Hm Alma Beach 4*(ex Whala Balmes)
Nalazi se u centru, na oko 200 metara od mora.
U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen.
Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, TV-om, telefonom, sefom (posebno se plaća), klima uredjajem.
Hotel poseduje sobe sa i bez balkona.
Usluga: noćenje sa doručkom /doručak- švedski sto-samoposluživanje/.
www.hmhotels.net/hoteles/HMalmabeach

Program putovanja:
1.dan: Beograd – Palma de Mallorca. Sastanak putnika na aerodromu «Nikola Tesla» kod šaltera broj 713, dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje za Palmu letom JU 6630 oko 15.00 h. Posluženje u avionu. Predviđeno sletanje na aerodrom na Palmi (po lokalnom vremenu) predviđeno oko 17.40h. Transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.
2.-10./11. dan: Palma de Mallorca - Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge.
11/12. dan - putovanje Palma de Mallorca – Beograd. Doručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Transfer do aerodroma. Čarter let za Beograd. Predviđeno poletanje za Beograd letom JU 6631 je oko 18.30 h. Let za Beograd. Posluženje u avionu. Sletanje u Beograd je predviđeno oko 20.55 h. Kraj programa. Satnice poletanja aviona su važeće u momentu objavljivanja programa sa mogućnošću promene vremena poletanja na šta organizator putovanja ne može imati uticaj.

Aranžman obuhvata:
- Avio prevoz - čarter let, avionom B737, na relaciji Beograd – Palma de MallorcaBeograd
- Grupne autobuske transfere: aerodrom – hotel – aerodrom
- Smeštaj u standardnim dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem
- Boravak od 10 noći za termine 11.06. 21.06. 12.07. 02.08, 23.08, 02,09, 11 noći za termine 01.07, 22.07, 12.08, u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge
- Usluge predstavnika agencije ili inopartnera, za vreme boravka na destinaciji
- Troškove organizacije putovanja.

Aranžman ne obuhvata:
- Avio takse, trenutno oko 31.28€ (15.3 € taksa aerodroma Nikola Tesla i oko 15 € taksa aerodroma u Palma de Mallorca-i, RF 0.98 € naknada za unapređenje vazdušnog saobraćaja republike Srbije) i YQ taksa za gorivo trenutno 10 € na dan objavljivanja ovog programa –(avio kompanijska doplata za gorivo u slučaju poskupljenja goriva). Ukupan iznos za sve takse i avio taksi iznosi trenutno 41.28€. Deca od 0-2 godine plaćaju samo taxu aerodroma u Palma de Mallorca-i u iznosu od 15 €, a ne plaćaju YQ taxu za gorivo. Visina iznosa doplate za gorivo zavisiće od poskupljenja cene goriva pred realizaciju leta u odnosu na ugovorenu. Taxe se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 10 dana pred put (plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti - taxe su podložne promenama i ne mogu se platiti u ratama),
- Međunarodno putno osiguranje
- Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta - inostranom agencijom
- Individualne troškove, ekstra hotelske troškove.

Popusti i doplate:
Popusti za decu se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe u istoj sobi.
- Deca do 2 godine imaju besplatan smeštaj u zajedničkom ležaju, nemaju mesto u avionu i autobusu prilikom transfera i plaćaju 15€, osim u hotelu Palma Bay Club Resort 3*, gde plaćaju iznos iz tabele, imaju smeštaj u zajedničkom ležaju, nemaju mesto u avionu i autobusu prilikom transfera.
- Prvo dete od 2 – 5.99/ 6.99/ 10.99/11.99/12.99 godina (zavisno od hotela), ukoliko u programu nije drugačije odredjeno, u svim hotelima koristi zajednički ležaj.
- Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana.
- Doplata za jednokrevetnu (1/1) sobu iznosi 50 %-90% (u zavisnosti od hotela) od ukupne cene aranžmana i radi se isključivo na upit.
- Treća osoba se može smestiti u dvokrevetnu sobu sa pomoćnim ležejem u svim hotelima u kojima je za istu naznačena cena. Svi tipovi soba gde je cenovnikom predviđen smeštaj za 2 odrasle osobe i 2 dece uzrasta definisanog u tabeli rade se isključivo na upit.

Samo avio karta 230€ + avio takse (odrasli i deca starija od 2 godine)

Način plaćanja First Minute programa
Za hotele iz programa First Minute navedeni procentualni iznos cene aranžmana mora se izmiriti do predviđenog datuma (15.01. , 28.02, 31.03. ili 15.05. 2016. ), u suprotnom prijava se automatski prebacuje na redovan program sa zaduženjem i uslovima prema važećem cenovniku.
Način plaćanja First Minute programa, koji prati važeći cenovnik čini sastavni deo programa putovanja.
150 € po osobi prilikom rezervacije, preostali iznos do navedenog procentualnog iznosa aranžmana do predviđenog datuma kako sledi:
Obavezna uplata do 15.01.2016.

Uplata 50% od ukupne cene aranžmana za hotel: Bellevue Vistanova 3*.
Obavezna uplata do 31.01.2016.
Uplata 50% od ukupne cene aranžmana za hotele: Roc Linda 3* , Calma 3*, Roc Leo 3* .
Uplata 75% od ukupne cene aranžmana za hotele: Fergus Club Europa 4*, The Fergus Resort 4*, Fergus Style Palmanova 4*, Fergus Geminis 3*.
Obavezna uplata do 28.02.2016.
Uplata 50% od ukupne cene aranžmana za hotele: Palma Mazas 2*, Flamboyan /Caribe 4*, Agua Beach 4*
Uplata 75% od ukupne cene aranžmana za hotele: Palma Bay 3*, Caribbean Bay 3*, Mediterranean Bay 4*, Arcadia 1*, El Cupido 3*.
Obavezna uplata do 31.03.2016.
Uplata 50% od ukupne cene aranžmana za hotele: Luna –Luna Park 3*, El Cide 4*, Playas Paguera 3*, Hsm Atlantic Park 4*, Hsm Don Juan 3*,Iris 3* .
Uplata 75% od ukupne cene aranžmana za hotele: Hm Alma Beach 4*.
Obavezna uplata do 15.05.2016.
Uplata 100% od ukupne cene aranžmana za hotele: Tora 3*, -s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 150 €, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, čekovima građana prilikom rezervacije ili platnim karticama najkasnije 25 dana pre početka aranžmana.
Za sve ostale hotele koji nisu navedeni u ovom dodatku primenjuje se način plaćanja preciziran programom putovanja.

Uslovi plaćanja:
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke Banke Intesa za efektivu, na dan uplate.

Način plaćanja:
(Osim za hotele koji su navedeni u dodatku način plaćanja First Minute programa, na koje se odnose isključivo uslovi iz tog dodatka)
- 150 € po osobi prilikom rezervacije (u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intedsa na dan uplate), a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 25 dana pre početka aranžmana ili na rate čekovima građana do 15.11.2016. (deponuju se prilikom rezervacije) bez kamate,
- U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aražmana podleže promeni.

Osiguranje:
Mogućnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja (grupna polisa) u agenciji u iznosu od 1.200 din sa osiguranom sumom do 25.000 eur, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja (Milutina Milankovića 134, Beograd) – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja. Dozvoljena težina prtljaga 23kg po osobi (INF 10 kg i sklopiva kolica do 7 kg), a ručnog prtljaga do 8 kg po osobi. Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje (prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik, a na koje organizator putovanja ne može imati uticaja).
Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih.

First i Last Minute ponude - Organizator putovanja koristi pravo da putem First ili Last Minute ponude prodaje svoje slobodne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije od onih u cenovniku koji je važio prilikom rezervacije. Putnici koji su uplatili aranžman po cenama objavljenim u cenovniku u momentu rezervacije, ne ostvaruju pravo za nadoknadu na ime razlike u ceni. Ne postoji mogućnost spajanja smena po ovom programu.

Važna napomena:
Strogo je zabranjeno unošenje i iznošenje hrane i pića u i iz hotelskih objekata. Ukoliko programom drugačije nije određeno, korišćenje mini bara u svim hotelima se plaća dodatno. Kod hotela postoji mogućnost da se usled nedovoljnog broja gostiju u pred/post sezoni servira meni umesto švedskog stola- samoposluživanje.
U sobe se po pravilu ulazi prvog dana boravka posle 15.00 časova i napuštaju se do 10.00 časova poslednjeg dana boravka. Svako korišćenje sobe i usluga u hotelu poslednjeg dana aranžmana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja direktno na recepciji hotela. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Navedeno vreme poletanja i sletanja je informativnog karaktera, a zavisi od raspoloživosti i dozvola avio flote, i biće tačno poznato 24 sata pred put. Obaveštenje o lokalnom predstavniku ili lokalnoj agenciji, od koje po potrebi može da zatraži pomoć, broju telefona za hitne slučajeve i drugi podaci, biće dostavljeni putnicima u skladu sa zakonom najkasnije pre otpočinjanja turističkog putovanja. Izvršilac usluga i pomoći turistima na mestu odredišta je inopartner Nt Incoming, Gremi Cirugians 48, Poligono Son Rossinzal, Palma de Mallorca. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate, ne mogu biti relevantne. Vreme rada klima uređaja, razlikuje se u zavisnosti od hotela i ne podrazumeva 24 sata neprekidnog trajanja. Cena hotela pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, na šta organizator ne može imati uticaja. Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima u Španiji, su metalno-žičane kontsrukcije rasklopivog tipa (u skladu sa lokalnom kategorizacijom za isto)manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola – samoposluživanje, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge, pa molimo da ovu mogućnost imate u vidu. U slučaju promena cena goriva i cena dobijenih od strane hotelijera, u odnosu na dan izlaska programa – cena aranžmana je podložna promeni i pre isteka datuma važenja cenovnika. Sve vrste usluga, specifičnog obima, kvaliteta, karakteristika i namene koje nisu predviđene programom putovanja, a za koje je putnik zainteresovan, putnik je u obavezi posebno pismeno ugovoriti sa organizatorom, pre putovanja, ukoliko je organizator u mogućnosti da obezbedi realizaciju posebnih usluga. Ukoliko između putnika i organizatora nisu posebno pismeno ugovorene usluge drugačijeg obima, kvaliteta, karakteristika i namene, iste ne mogu biti opravdano očekivane i zahtevane. Samo opisi usluga sadržani u programima putovanja su merodavni, a ne I opis usluga u katalozima – publikcijama ili na web sajtovima neposrednih pružaoca usluga, kao npr. hotela i dr. Koji nisu obuhvaćeni datim programom. Promena datuma putovanja, kao i promena hotela, smatra se otkazom putovanja i podleže troškovima otkaza, prema tački 11 Opštih uslova putovanja agencije Organizatora. U slučaju promene broja korisnika ili imena korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka, dodavanja ili zamene nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija postojećeg ugovora i shodno tome i cene aranžmana po trenutno važećem cenovniku. Kod transfera aerodrom-hotel- aerodrom,autobus po dolasku, kao i u odlasku staje što je moguće bliže smeštajnom objektu. Obaveza organizatora nije prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta.

Upozorenje:
Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče...) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti. U slučaju eventualne štete koju putnik učini u smeštajnoj jedinici ili objektu dužan je istu nadoknaditi lično na licu mesta. U slučaju da ugovorena rezervacija hotela, usled objektivnih okolnosti, ne bude potvrđena od strane hotelijera u roku od 48h (ne računajući subotu i nedelju) organizator putovanja zadržava pravo da o tome obavesti putnika, koji može odustati od aranžamana ili izvršiti promenu rezervisanog objekta. U slučaju nedovoljnog broja putnika, po predviđenom minimumu, na jednom od letova u seriji organizator putovanja zadržava pravo da istu seriju letova otkaže. Molimo sve putnike da nam dostave tačne brojeve mobilnih telefona, kako bismo bili u mogućnosti da Vas o tačnom vremenu leta, odnosno sastanka putnika na šalteru broj 713 na aerodromu „Nikola Tesla,“ obavestimo putem sms-a 24 h pred let. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati agenciju 24 h pred put!! Opisi hotela sadržani su u dodatku koji prati ovaj cenovnik, i sastavni su deo programa putovanja. Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja Organizatora, kao i sa Opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja-Uniqa osiguranje. Aranžman je rađen na bazi minimum 144 putnika po avionu, u suprotnom krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska.
Mladost Turist
Hit ponude
Jesen / Zima na moru

Jesen / Zima na moru

Jesenje letovanje
Topla zima na moru

First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti