Valensija i Madrid

Valensija i Madrid
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi7 danasobanoćenje sa doručkomprevoz avionom i... detaljnije
Valensija-Madrid
7 dana / 5 noćenja, avio / bus

Termin: 27. april 2018.
First minute cena važi za rezervacije do 01.03.2018.
Program putovanja:
1.dan 27.04. utorak Kragujevac - Vatin - Temišvar - Valensija
Polazak iz Kragujevca (Holiday) u 2:30, Beograda u 4:30. odlazak za Rumuniju. Dolazak na aerodrom kod Temišvara, čekiranje i let za Valensiju. Posle formalnost na aerodromu transfer do hotela. Slobodno veče. Noćenje.
2.dan 28.04.sreda Valensija
Doručak. Upoznavanje se sa fantastčnom Valensijom, gradom koji oduševljava lepotom, atmosferom, arhitekturom, kako starom tako i novom, jer je baš u ovom gradu najznačajniji moderni arhitekta Santjago Kalatrava napravio „Grad umetnost i nauke“. U ovom gradu nastalo je i čuveno špansko jelo paelja (paella). Odlazak do starog grada gde se nalazi katedrala Santa Maria de Valencia, nastala preuređenjem mavarske džamije, a gde se može videt navodni putr svetog Grala, prekrasna palata Lonha de la Seda iz XIV veka (nekada berza svile). Šetnja do Plasa de l’ Ajuntament - barokne gradske većnice iz XVIII veka, pijaca… Slobodno popodne. Noćenje.
3.dan 29.04. četvrtak Valensija - Madrid
Doručak. Napuštanje hotela. Predlog agencije: Poseta Gradu Nauke. Grad nauke i umetnost obuhvata Muzej nauke, najveći akvarijum u Evropi, ali i veliku otvorenu površinu. U središtu kompleksa je Hemisfera, staklena zgrada površine 13.000 kvadratnih metara. Džinovski zabavni kompleks, zapanjuje posetoce najnovijim dostgnućima arhitekture i tehnologije. Izgrađena u obliku oka, Hemisfera ima čak i pokretni “kapak”. Planetarijum, koji je u njoj smešten, obavezno treba posett zbog upečatljivog 3D putovanja kroz svemir i čuvene laserske predstave, koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. Osim Hemisfere, tu je i veliki park sa biljkama koje rastu na ovom podneblju među kojima su postavljene skulpture moderne umetnost. U kompleksu se nalazi i L’Oceanogràfic, okeanografski park na otvorenom, koji je sa svojih 42 miliona litara vode i 45.000 bića najveći akvarijum u Evropi. Popodne polazak za Madrid. Uveče dolazak u glavni grad Španije. Smeštaj u hotel. Noćenje.
4.dan 30.04. petak Madrid
Doručak. Razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča: Španski trg - jedan od najvećih i najpopularnijih trgova са velikом fontanом i čuvenом statuом u čast španskog pisca Servantesa, Edificio de Espana i Torre de Madrid, Gran Via - ova ulica jedna je od najvažnijih gradskih šoping područja; Kalje Major -čuveni centralni trg u Madridu koji datra iz 1619. godine, a sagradio ga je Filip III čija statua i dalje stoji u centru kaldrmisanog prostora; Puerta del Sol - Pravi centar Madrida којi ispunjavaju fontane, prodavnice, restorani, velika statua konjanika kralja Karlosa III, Trg Cibelije... Slobodno vreme za individualna razgledanja i posete. Povratak u hotel. Noćenje.
5.dan 01.05. subota Madrid - (Toledo)
Doručak. Predlog agencije: poludnevni izlet do Toleda. Slobodno vreme za individualna razgledanja i posete. Povratak u hotel. Odlazak za Toledo nekada glavni grad Španije u kome su katedrale, džamije, sinagoge. Pešačka tura: Katedrala, Alkazar, trg Zokodover, palata Galiani, kapija sunca… Popodne povratak u Madrid. Slobodno vreme u centru grada za individualne obilaske. Povratak u hotel. Noćenje.
6.dan 02.05. nedelja Madrid - El Eskorijal - Madrid
Doručak.Napuštanje hotela. Predlog agencije: poludnevni izlet doEl Eskorijala. Poseta manastra San Lorenco i mauzoleja španskih kraljeva. Povratak u Madrid. Slobodno vreme. U 19h polazak za aerodrom. Posle formalnost let izzair-om za Temišvar.
7.dan 03.05. sreda Temišvar - Beograd
Po sletanju (orjentaciono vreme 00, 50) transfer za Beograd, Topolu, Kragujevac.Dolazak u ranim jutarnjim satma.

Cena aranžmana: 550 €
First minute: 445 €

Aranžman obuhvata:
- Avio kartu na relaciji Temišvar - Valensija I Madrid - Temišvar (kofer od 20 kg uključen u cenu + ručni prtljag do 10 kg)
- prevoz modernim turist. autobusom, klima, dvd...
- 2 noćenje sa doručkom u Valensiji, hotel 4*
- 3 noćenja sa doručkom u Madridu, hotel 3+*
- vodičke usluge i troškove organizacije

Aranžman ne obuhvata:
- aerodoromsku taksu 97 € plaća se u agenciji
- povratni transfer do aerodroma u Temišvaru, transfer od aerodroma u Valensiji i transfer do aerodroma u Madridu - 45 € plaća se u inostranstvu
- troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja
- ostale nepomenute usluge

Fakultativni izleti:
Za fakultatvne izlete minimim 25 putnika
- Poludnevni izlet do Toleda (autobus, vodič) - 25 €
- El Escorial (autobus, vodič, ulaznica) - 35 €

Napomena u vezi fakultative: *Cene fakultatve su formirane na osnovu cena iz 2016. godine i podložne su promenama

Doplata:
- za jednokrevetnu sobu - 85 €

Transferi (povratni):
- Novi Sad - 12 €
- Kraljevo, Čačak - 10 €
- Niš, Negotn, Subotca - 35 €

Uslovi plaćanja:
Cena: izražena u evrima, plaćanje u dinarskoj protvvrednost po prodajnom kursu Banke Intese na dan uplate.
- 30% pri rezervaciji, ostatak u mesečnim ratama. Poslednja najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
- Plaćanje u gotovom, čekovima građana, virmnski-bezgotovinski, administratvnom zabranom, kreditnim kartcama: Visa, Dina, Master Card, American Express

Napomene:
- za realizaciju putovanja minimalno 42 putnika, u slučaju nedovoljno prijavljenih putnika, kao i otkaz putovanja ili promena termina od strane ogranizatora usled nepredviđenih okolnost, otkazni rok je 5 dana
- uz ovaj program važe opšt uslovi organizatora putovanja, agencije Holiday, Licenca OTP: 463/2010. Organizator zadržava pravo manjih izmena u programu u cilju boljeg kvaliteta.

Holiday

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 34 335 220
  +381 34 335 344
  +381 34 304 976
 • Adresa:
 • Nikole Pašića 4, Kragujevac
 • Website:
 • holiday.rs

Hit ponude
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
1. maj

1. maj

Popularne prolećne ture
Atraktivne destinacije
Autobusom ili avionom
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja