Madrid - Hotel Gran Versalles- avionom, 5 dana / 4 noćenja

Madrid - Hotel Gran Versalles- avionom, 5 dana / 4 noćenja
Madrid - Hotel Gran Versalles- avionom, 5 dana / 4 noćenja
Madrid - Hotel Gran Versalles- avionom, 5 dana / 4 noćenja
Madrid - Hotel Gran Versalles- avionom, 5 dana / 4 noćenja
Madrid - Hotel Gran Versalles- avionom, 5 dana / 4 noćenja
Madrid - Hotel Gran Versalles- avionom, 5 dana / 4 noćenja
Madrid - Hotel Gran Versalles- avionom, 5 dana / 4 noćenja
Madrid - Hotel Gran Versalles- avionom, 5 dana / 4 noćenja
Madrid - Hotel Gran Versalles- avionom, 5 dana / 4 noćenja
Madrid - Hotel Gran Versalles- avionom, 5 dana / 4 noćenja

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
Madrid

Direktan čarter let za Madrid

5 dana / 4 noći, avionom
Španija je od svih evropskih zemalja najbliža pojmu “turistički raj“. Zemlja mora, sunca, vrhunskog vina, flamenka, izvanredne hrane… Glavni grad tako posebne zemlje i sam mora biti nešto posebno. Madrid možda nema Ajfelov toranj, Big Ben ili Koloseum, ali ima najveću zapadnoevropsku kraljevsku palatu “Palacio Real“, jedan od najboljih svetskih muzeja ”Prado” i stadion najtrofejnijeg svetskog fudbalskog kluba! Madrid je od onih gradova u kojima se naglašeno sudaraju tradicionalno i moderno, evropska metropola sa najviše sunčanih dana u godini.

Gran Versalles 4*
Hotel se nalazi u mirnom delu centralnog Madrida, nedaleko od Trga i istoimene metro stanice Alonso Martinez. U blizini se nalaze brojni restorani, kafei i mesta za razonodu i značajnih kulturno-istorijskih smomenika. Do centralne ulice Madrida ,ulice Gran Via , stiže se za, nešto više od, 15 minuta hoda . značajnih kulturno-istorijskih smomenika. Od sadržaja ima : 143 standardne i superior sobe, restoran za doručak, kongresne sale, kafe bar., internet Kutak. Standardne sobe koje imaju pisaći sto, klima uređaj, wi-fi , TV, sef, minibar, telefon, kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

www.hotelgranversalles.es/en/

Program putovanja:
Polazak 15.februar 2017.
1. dan (15.02.2017.) Beograd - Madrid
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” ispred šaltera Kon Tiki dva sata pre poletanja. Direktan čarter let za Madrid kompanijom Air Serbia u jutarnjim časovima. Sletanje na aerodrom nakon leta od oko tri sata. Odlazak na panoramsko razgledanje glavnog grada Španije autobusom: Španski trg na kome se nalazi visoki beli spomenik posvećen Migelu de Servantesu i junacima iz njegovog romana ”Don Kihot’’; Gran Via (Velika ulica) karakteristična po visokim oblim i stepenastim soliterima poređanim sa obe strane ulice koje podsećaju na njujorške solitere iz 20-tih godina XX veka; Kalje Major nekada glavna gradska ulica; Trg Puerta del Sol ili Kapija Sunca, zvanični centar grada i mesto na kome je bila jedna od nekadašnjih pet kapija grada iz XV veka; Trg Cibelije; Kružni skver sa fontanom iz XVIII veka; Kapija Alkala (Trijumfalna kapija) nastala za vreme vladavine Burbona u XVIII veku i posvećena kralju Karlu III. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno popodne za individualni oblilazak ili šetnju. Noćenje.
2. dan (16.02.2017.) Madrid-Toledo-Madrid (oko 140 km)
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet za Toledo.Vožnja do Toleda, srcem Kastilje, regije poznate po žutim poljima pšenice, usamljenim zamkovima, vinogradima, plantažama šafrana, vetrenjačama i rodnom kraju Don Kihota. Dolazak u Toledo, staru prestonicu Španije i jedan od najlepših gradova ove zemlje. Sagrađen je na brdu u čijem podnožju teče rečica Taho. Panorama sa vidikovca na obali reke Taho, panorama palate-tvrđave Alcazar; šetnja starim jezgrom grada karakterističnom po brojnim zgradama koje spadaju u najlepši primer mavarske i srednjovekovne arhitekture Španije, ali i gradu poznatom po proizvodnji marcipana. Razgledanje Gotske katedrale (Catedral de Toledo), građene tokom tri veka, od XIII do XV, sa elementima baroka, neoklasicizma i mudehar stila. Razgledanje oltara i riznice u kojoj se nalaze El Grekova platna; El Grekovi apostolati i " Skidanje tunike sa Hrista"... Poseta Crkvi Sv. Tome sa El Grekovim remek delom " Sahrana Grofa od Orgaza" (Cena izleta oko 65 €) Povratak u Madrid. Uveče fakultativna poseta čuvenom spektaklu španskog flamenka. (Cena izleta: oko 35 €) Noćenje.
3. dan (17.02.2017.) Madrid-Segovija -Madrid (oko 180 km)
Doručak. Slobodan dan ili fakultativna poludnevna poseta Segoviji. Vožnja prema podnožju planine Sijera de Guadarama i gradu Segoviji. Grad se nalazi na listi svetske kulturne baštine i jedan je od najživopisnijih gradova Španije. Simboli grada su: najbolje očuvan rimski akvadukt, velelepni dvorac Alkazar de Segovia, nastao u XII veku (poslužio kao inspiracija Voltu Dizniju). Dvorac Alkazar je poznat i po tome što je upravo tu španska kraljica Izabela obećala finansijsku pomoć Kolumbu u osvajanju novog kontinenta. Obilazak starog dela grada: Plasa Major, panorama Katedrale, Trg Sv. Martina, plemićka četvrt sa palatama i crkvama. Obilazak dvorca Alkazar i pauza za individualni obilazak i šetnju. U povratku iz Segovije vožnja preko Doline palih i kraće zadržavanje (bez ulaska) ispred katedrale Santa Kruz koja predstavlja veliki memorijalni kompleks posvećen svim žrtvama Španskog građanskog rata. Povratak u Madrid. (Cena izleta: oko 60 €) Uveče predlažemo mogućnost obilaska barova u kojima se služe tapasi (tradicionalno špansko meze: raznovrsni zalogajčići, topli i hladni, sa maslinama, sirom, pršutom, šunkom...) i uživanje u tipičnoj opuštenoj atmosferi tapas barova. Noćenje.
4. dan (18.02.2017.) Marid
Doručak. Slobodan dan za individualni obilazak grada ili individualnu posetu muzeju Prado i obilazak sala sa remek-delima španskih slikara: El Greko, Surbaran, Velaskez, Goja... Slobodno posle podne. Noćenje.
5. dan (19.02.2017.) Madrid-Beograd
Doručak. Slobodno vreme do odlaska na aerodrom. Transfer do aerodroma za let u kasnim popodnevnim časovima. Sletanje u Beograd nakon tri sata leta.

Cena putovanja po osobi u evrima (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

Napomena: rezervacija trokrevetne sobe isključivo na upit!

U cenu putovanja je uračunato:
- Prevoz čarter letom Air Serbia na relaciji Beograd-Madrid-Beograd, transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom
- smeštaj u dvokrevetnim sobama, u hotelu po izboru, na bazi 4 noćenja sa doručkom
- panoramsko razgledanje grada, troškovi organizovanja putovanja
- usluge vodiča Kontiki Travel & Service kao i usluge lokalnog vodiča na srpskom jeziku.

U cenu putovanja nije uračunato:
- avio-takse od 43, 28 evra (avio taksa u Beogradu 15, 3 eura i rf taksa 0, 98 eura i avio taksa u Madridu 27 evra) plaća se u agenciji u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)
- dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790, 00 dinara po osobi
- fakultativni izleti i posete
- međunarodno putno osiguranje.

Napomena:
Sadržaj panoramskog razgledanja, raspored fakultativnih izleta kao i obilazaka predviđenih programom, podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena lokaliteta i slično).

Kon Tiki Travel & Service doo zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru aranžmana biće objavljen na site-u agencije Kon Tiki doo, 7 dana pre polaska na put.

Opšte napomene:
Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Bance Intesa na dan plaćanja. Fakultativni izleti u Španiji plaćaju se isključivo u evrima, u efektivi. Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 20 učesnika.
- Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
- Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom i fakultativnih izleta, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 140).
- Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
- Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8 kg.
- Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije KonTiki Travel & Service doo.

Načini plaćanja:
- gotovinski - avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2016 od 25.01.2016. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300050822, od 25.01.2016.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.
Hit ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
8. mart

8. mart

Romantična putovanja
Nezaboravni trenuci

Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje