prethodna
Baskija i Portugalija
Baskija i Portugalija
sledeća
Nova godina 2019. - Madrid - 6 dana / 5 noćenja - avio
Nova godina 2019. - Madrid - 6 dana / 5 noćenja - avio

Nova godina 2019. - Madrid

Nova godina 2019. - Madrid
Nova godina 2019. - Madrid
Nova godina 2019. - Madrid
Nova godina 2019. - Madrid
Nova godina 2019. - Madrid
Nova godina 2019. - Madrid
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi6 danasobanoćenje sa doručkomprevoz avionomdetaljnije
Nova godina 2019. - Madrid
6 dana, avionom

Polazak 29. decembar
Madrid je glavni grad Kraljevine Španije i istoimene autonomne pokrajine i nalazi se u srcu Pirinejskog poluostrva. Godine 1561. je kralj Filip II Madrid proglasio prestonicom onog što će ubrzo zatim postati najveća svetska imperija. Danas o tim vremenima svedoče muzeji, velelepne građevine, crkve, palate i parkovi. Madrid je takođe poznat po svojoj modernoj arhitekturi, neboderima, noćnom zivotu... Osvojiće Vas šarmom i energijom, vrlo tipičnom i neodoljivom. Nezaobilazne znamenitosti Madrida su Kraljevska palata, Plaza Mayor – centralni trg iz vremena Habzurga, koji je danas mesto okupljanja i stanovnika i posetilaca grada, sa brojnim kafeima, restoranima, prodavnicama, uličnim zabavljačima, muzej Prado koji sadrži jednu od najelitinijih postavki umetničkih dela na svetu čiji su autori Goja, Velaskez, El Greko... Zato se kaže da nigde drugde u svetu prošlost nije tako blizu sadašnjosti.

Program putovanja:
1. dan 29. decembar 2018 Beograd – Frankfurt – Madrid
Sastanak grupe na aerodromu „Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona. Let za Frankfurt u 13:25h, kompanijom Lufthansa na liniji LH 1407, dolazak u Frankfurt u 15:25h. Nastavak putovanja za Madrid na liniji LH 1122 u 17:05h, dolazak u Madrid u 19:35h. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
2. dan 30. decembar 2018 Madrid - San Lorenco de Escorial - Madrid
Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: Španski trg, Gran Via, Puerta del Sol (Sunčana kapija), Plaza Mayor (Glavni trg), Puerta de Toledo (slavoluk), park Retiro, katedrala Almudena, Trg Sibeles, kapija Alkala, Salamanka, stadion Santiago Bernabe... Slobodno popodne za individualne aktivnosti ili odlazak na fakultativni izlet do gradića San Lorenco de El Escorial, udaljenog od Madrida oko 45 km. Ovaj impozantni kompleks predstavlja istorijsku rezidenciju španskih kraljeva i simbol je španske moći u XVI veku, ali je svojevremeno služio i kao manastir, muzej i škola. Sagradio ga je kralj Filip II tokom svoje vladavine, sredinom XVI veka, zahvaljujući ogromnim zalihama zlata iz tek osvojenih teritorija Novog sveta, tj. Amerike. UNESCO ga je uvrstio na listu Svetske kulturne baštine 1984. godine. Povratak u Madrid. Noćenje
3. dan 31. decembar Madrid
Doručak. Slobodno vreme za odmor i pripreme za individualni doček Nove godine. Predlažemo odlazak na Trg Sol, kao jedno od najpopularnijih mesta za odbrojavanje do ponoći i slavlje. Noćenje
4. dan 01.januar 2019 Madrid
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i odmor. Noćenje.
5. dan 2. januar Madrid– Toledo - Madrid
Doručak. Fakultativni izlet u Toledo, srednjovekovnu prestonicu Španije, udaljenu 70 km od Madrida. Prema legendi, osnovali su ga jevrejski kolonisti 540 god. p.n.e., koji su mu i ime dali. Burna i zanimljiva istorija, narodi koji su ga osvajali (Rimljani, Vizigoti, Mavari...) ostavili su trag u sveukupnom razvoju grada. Neke od značajnijih crkava, sinagoga i džamija, sagrađene su upravo ovde. Španska prestonica je ostao sve do 1561. godine, kada je slavu i značaj preuzeo Madrid... Toledo je poznat i kao grad u kom je živeo i stvarao čuveni slikar, vajar, arhitekta i književnik El Greko (poreklom Grk sa Krita), krajem 16. i početkom 17.veka...Povratak u hotel. Noćenje
6. dan 3. januar Madrid – Frankfurt - Beograd
Doručak. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Frankfurt na liniji LH 1807 u 07:25h, dolazak u Frankfurt u 10:00h. Nastavak putovanja za Beograd na liniji LH 1722 u 11:15h, dolazak u Beograd u 12:40h. Kraj programa.

U cenu putovanja je uključeno:
- Avio prevoz na relaciji Beograd-Frankfurt-Madrid-Frankfurt-Beograd kompanijom Lufthansa
- Transfer aerodrom-hotel-aerodrom
- 5 noćenja sa doručkom u navedenom hotelu 4*
- Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča
- Vodič na srpskom jeziku
- Troškovi organizacije putovanja

U cenu putovanja nije uključeno:
- Aerodromske takse 175€ (plaćaju se u agenciji i podložne su promeni do polaska na putovanje)
- Fakultativni izleti
- Putno zdravstveno osiguranje
- Individualni troškovi

Uslovi i način plaćanja:
Cene su izražene u Evrima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Banca Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
1. Uplata do polaska - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
2. Platnim karticama - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express
3. Plaćanje na rate - bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata)
4. Uplata čekovima građana u više rata – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
5. Preko računa - uplata na račun agencije
6. Administrativnom zabranom - sa firmama sa kojima agencija ima ugovor

Smeštaj:
Rafael Ventas 4* www.rafaelhoteles.com
Lokacija: Hotel se nalazi u jednoj od najpoznatijih avenija Madrida, calle Alcala, poznatoj i po mnogobrojnim prodavnicama i restoranima. U neposrednoj blizini je i čuvena zgrada Las Ventas, arena u kojoj se održavaju koride. Od glavnog gradskog trga Sol, hotel je udaljen nekoliko stanica vožnje metroom, direktnom linijom. Metro stanica El Carmen je udaljena svega 100 m od hotela. Sobe: Hotel raspolaže sa 111 soba, svaka ima kupatilo, klima uređaj, SAT TV, mini bar, internet konekciju (uz doplatu), sef i fen. Hotelski sadržaj: U sastavu hotela je El Capote restoran u kome se poslužuju tradicionalna španska i internacionalna jela i bar. Na raspolaganju su i parking i WI FI internet uz doplatu. Agencija zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelima iste kategorije

Osiguranje:
Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravača. U poslovnicama agencije moguće je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove do iznosa od 35 000 evra. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

Hotelski smeštaj:
U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

Pomoćni krevet:
U najvećem broju objekata je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor u vašoj sobi.

Viza i putna dokumenta:
Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju..) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
Potvrda rezervacije hotela se dobija 48 sati po uplati akontacije.
U slučaju ne dobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Napomena:
U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste organizatora putovanja prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda, …) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa. Molimo putnike da pažljivo pročitaju program putovanja, informacije i opšte uslove putovanja jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane minimalan broj putnika za realizaciju programa je 30 krajnji rok za obaveštavanje putnika za slučaj otkazivanja ili promene programa putovanja od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja

Supernova Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 73 183
  +381 11 32 34 106
  +381 65 8874 782
  +381 63 8874 782
 • Adresa:
 • Majke Jevrosime 29, Beograd
 • Website:
 • www.supernovatravel.rs

Hit ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Zimovanje

Zimovanje

Skijaški aranžmani
Najbolji zimski centri
Hoteli i apartmani
Egzotične destinacije

Egzotične...

Putovanja iz snova
Egzotične zemlje
Daleke destinacije
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije