Hotel Thb Tropical Island Resort

Hotel Thb Tropical Island Resort

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
Individualna putovanja (na zahtev klijenta) - Avionom 7, 10, 14 noćenja
Individualni polasci od 01.11.2016. do 30.04.2017.

Paket aranžman: avio prevoz + smeštaj (devizni deo + 3.000,00 dinara po osobi (plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine))

Cene su izražene sa uračunatim popustom od 10% koji važi za rezervacije napravljene do 31/10/2016. uz minimum uplate 50% od ukupnog iznosa.
Kanarska Ostrva se nalaze oko 100 kilometra zapadno od obala Maroka u Atlantskom okeanu, i zajedno čine jednu pokrajinu Španije. U našoj ponudi su ostrva: Tenerife, Gran Kanaria i Lanzarote.
Kanarska Ostrva se nalaze oko 100 kilometra zapadno od obala Maroka u Atlantskom okeanu, i zajedno čine jednu pokrajinu Španije. Čini ih 12 ostrva sa površine 7.273km², sa najvećim rastojanjem među njima od 600 kilometara. Sedam ostrva je naseljeno: Tenerife, Fuerteventura, Gran Kanarija, Lanzarote, La Palma, Gomera i Jero. Na ovih sedam ostrva živi oko 1.5 miliona stanovnika. Ovo su vulkanska i planinska ostrva, sa brojnim kraterima, a posebno na ostrvu Tenerife. Kanarski krateri spadaju među najveće na svetu. Na ostrvu Tenerife se nalazi i najviši vrh Španije Piko de Teide. Severne obale su izgrađene od crnog, sivog, crvenog i belog peska, dok su bele plaže na istočnim ostrvima nastale taloženjem peska iz Sahare. Modra boja okeana, plaže sa crnim peskom vulkanskog porekla, egzotični lokali i klubovi, u bescarinskoj zoni privlače turiste iz celog sveta tokom cele godine. Blizina afričkog kontinenta čini klimu blagom tako da se temperature retko kada spuštaju ispod 20c a u toku leta nisu više od 30c. U našoj ponudi su ostrva: Tenerife, Gran Kanaria i Lanzarote.

Hotel Thb Tropical Island Resort 4*
Lokacija
Hotel THB Tropical Island je spektakularan resort i obuhvata površinu od 102.000 m2. Nalazi se u mestu Playa Blanca, 800 m od plaže Dorada.
Opšti podaci
Ovaj hotel ima bogat sadržaj i idealan je za porodice, ali i za one koji vole zabavu i aktivan odmor. Gostima su na raspolaganju 14 bazena, a la carte restoran, bar pored bazena, “The Dome“ bar i razna animacija, kako za odrasle tako i za decu.Wi-Fi je dostupan uz doplatu.
Dečiji sadržaji: 5 bazena, tobogani, Splash vodeni park, mini disko, mini golf i razne animacije.
Plaža
Hotel se nalazi 800 m od plaže Dorada do koje ima ima organizovan prevoz shuttle busom.
Hrana i piće
Usluga je samo noćenje, noćenje sa doručkom, polupansion (doručak i večera) i All inclusive (doručak, ručak, užine, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, topli napici).
Smeštaj
Hotel poseduje 416 soba (apartmana) i sve imaju kuhinju, dnevnu sobu, spavaću sobu, kupatilo, fen, frižider, mikrotalasnu, ketler. Sve sobe su klimatizovane i imaju balkone.
Plaća se Wi-Fi, sef.
Ostali sadržaji
Od sportskih sadržaja gostima su na raspolaganju teretana, fudbal, 2 teniska terena, aerobik, fitnes, odbojka na pesku, gimnastika u vodi, stoni fudbal, stoni tenis,
Plaća se: usluge lekara, rent-a-car, bilijar, Spa (tursko kupatilo, sauna, đakuzi, masaže).
Link
www.thbhotels.com

Primer programa putovanja:
1. dan Beograd - Budimpešta - Kanarska Ostrva
Transfer mini busom ili odlazak sopstvenim prevozom do aerodroma u Budimpešti. Prijava za let minimum 2 sata pre poletanja. Let avionom kompanije WizzAir / RyanAir do izabranog Kanarskog ostrva (Tenerife / Gran Kanarija / Lanzarote). Let traje oko 5h. Po sletanju aviona na aerodrom na ostrvu transfer do izabranog hotela. Smeštaj po hotelskim pravilima. Noćenje.
2-7. (10, 14) dan Kanarska Ostrva
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Vreme predvidjeno za odmor i individualne aktivnosti. Noćenja.
8. (11, 15) dan Kanarska Ostrva - Budimpešta - Beograd
Doručak. Napuštanje sobe prema hotelskim pravilima. Transfer do aerodroma u dogovoreno vreme. Prijava za let minimum 2 sata pre poletanja. Let za Budimpeštu avionom kompanije WizzAir / RyanAir. Dolazak u Budimpeštu. Transfer mini busom ili odlazak sopstvenim prevozom do Beograda ili mesta polaska.

Važne napomene:
- Putovanje je osmišljeno za individualne putnike, bez pratnje vodiča. Potvrda rezervacije smeštaja i avio karte čeka se najvše 48 sati od momenta rezervisanja tj. uplate akontacije.
- Moguće je korigovati datume, termine polaska i broj dana uz korekciju cene (cena zavisi od raspoloživosti u hotelu i raspoložive klase na letu određenog datuma).
- Iskazana cena u tabeli na sajtu u cenovniku je data kao primer tj na osnovu najpovoljnije tarife avio karte i cene smeštaja. U toku dana postoji nekoliko letova pomenutih avio kompanija.
- Konačna cena individualnog putovanja zavisi od trenutne raspoloživosti na datom letu i hotelu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije. Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.
- Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu ili promene u tarifama prevoznika u zakonski predviđenim slučajevima.

Cena individualnog putovanja obuhvata:
- Avio prevoz redovnom linijom na relaciji Budimpešta - Kanarska ostrva (Tenerife / Gran Kanaria / Lanzarote), avio kompanijom WizzAir / RyanAir.
- Transfer aerodrom - hotel - aerodrom (Minimum 2 osobe. Doplata od 100 € ukoliko je 1 osoba).
- 7, 10, 14 noćenja na bazi odabrane usluge u odabranom hotelu, prema rezervisanom i uplaćenom putovanju.
- Troškove organizacije putovanja

Cena individualnog putovanja ne obuhvata:
- Avio takse koje iznose oko 135 €. Plaćaju u agenciji prilikom rezervacije (plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama). Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.
- Deca do 2 godine plaćaju 79 €, nemaju mesto u avionu, ni sopstveni ležaj u hotelu
- Dinarski deo aranžmana u iznosu od 3.000,00 dinara koji važi uz cenovnik (plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine)
- Putno zdravstveno osiguranje
- Individualne troškove
- Ostale nepomenute usluge
- Obaveznu doplatu za Novogodišnju i Božićnu večeru. Obavezna doplata za Božićnu večeru (24.12.2016/25.12.2016) i Novogodišnju večeru (31.12.2016/01.01.2017) (primer: u iznosu od 150-300 € za odrasle i 70-200 € za decu do 2-12 god, proveriti u agenciji za tačan iznos doplate).

Uslovi plaćanja:
- Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.
- Za rezervaciju neophodna je uplata avansa 100% od ukupnog iznosa cene aranžmana prilikom prijave (u slučaju da rezervacija nije potvrđena u roku od 48h ovaj iznos se vraća).
- Ove odredbe predviđene su Opštim uslovima putovanja 1 A Travel doo.
Usled promena na monetarnom tržištu agencija 1 A Travel zadržava pravo korekcije cena na neplaćeni deo aranžmana.

Način plaćanja:
- Avansno - u gotovini, platnim karticama ili preko računa, 100% prilikom rezervacije.
- Platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express).
- Plaćanje na rate bez kamate kreditnim karticama Banke Intesa (do 6 rata). Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak na rate.

Ostale napomene:
- Popusti za decu važe u pratnji minimum dve odrasle osobe, osim ako je drugačije naznačeno u cenovniku.
- Pomoćni ležajevi u sobama u kojima je moguć smeštaj za više od dve osobe mogu biti ili fotelja ili sofa na razvlačenje i manjih dimenzija od standardnog ležaja.
- Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora i ino-pratnera. Eventualne naknadne promene koje nisu poznate organizatoru ne mogu biti relevantne. Broj zvezdica u našoj ponudi hoteli nose po zvaničnoj nacionalnoj kategorizaciji zemlje gde se hotel nalazi.
- Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku. Agencija 1 A Travel proslediće Vaše zahteve i želje, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste (spratnost, pogled, tip ležaja, tačno određena lokacija u okviru hotelskog kompleksa i slično, udaljenost od plaže, resotrana itd., ukoliko u ponudi nije tačno i konkretno istaknuta vrsta i tip sobe). Slike soba u katalogu i na sajtu su date radi informacije. Većina hotela ima nekoliko vrsta soba, tako da smeštaj u hotelu ne mora biti u sobi sa slike. Smeštaj je u standardnim (dvokrevetnim) sobama, osim ako nije drugačije naglašeno.
- Sve sobe u svim hotelima u ponudi 1 A Travela su klimatizovane. Međutim, sistem klimatizacije je različit i zavisi od politike hotela i sezone. U pojedinim hotelima sobe nisu klimatizovane 24 časa dnevno. Hotelijeri zadržavaju pravo da u zavisnosti od vremenskih uslova klimatizaciju ograniče na određeni broj sati dnevno.
- Određeni broj hotela ima u ponudi sobe sa pogledom na more po posebnoj ceni ili uz odgovarajuću doplatu. Samo u tim hotelima 1 A Travel može garantovati smeštaj u sobi sa pogledom na more. U drugim hotelima takve sobe se dobijaju na upit i ne mogu se garantovati. Treba imati u vidu i činjenicu da su za hotele birana takva arhitektonska rešenja i oblici (lučni ili trouglasti) da što više soba bude okrenuto ka moru. Samim tim, sobe za koje je naglašeno da imaju pogled na more, u većini slučajeva imaju bočan pogled na more, ne direktan. Sobe sa bračnim ležajem postoje u većini hotela i njihovo dobijanje se ne može garantovati. Određeni broj hotela u svom sastavu ima deo soba u okviru glavne zgrade, drugi deo u klubu ili aneksu. Ako je cenovnikom naglašena lokacija sobe, onda je ona garantovana, ako nije, onda se ona ne može garantovati i važi pravilo „Run of house“, odnosno recepcija određuje lokaciju sobe prema raspoloživosti u trenutku stizanja gostiju.
- Predviđen ulazak u hotelske sobe je posle 15h prvog dana, a napuštanje soba poslednjeg dana najkasnije do 12h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu nakon definisanog vremena iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela.
- U svim hotelima usluga je po principu samoposluživanja-izbor više jela po hotelskim terminima, osim ako nije drugačije navedeno i ugovoreno. Hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja putnika u nekim periodima servira meni, umesto samoposluživanja, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.
- U slučaju večernjih i noćnih letova, obrok u avionu (ukoliko je predviđen obrok avio kartom na redovnoj liniji) zamenjuje obrok u hotelu. U slučaju kasnog večernjeg leta i stizanja u hotel nakon završene večere, većina hotela u tom slučaju ne služi večeru i ne nadoknađuje obrok poslednjeg dana. Sadržaj All Inclusive usluge, različit je od hotela do hotela i gosti počinju sa korišćenjem usluge od momenta prijave u hotel, a završavaju sa uslugom All Inclusiva prilikom odjavljivanja iz hotela, pa samim tim nije određena usluga kojom počinju i završavaju boravak, jer se uključuju u All Inclusive koncept hotela.
- Dress code je obavezan za vreme obroka u svim hotelima (zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu, formalan način oblačenja).
- Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti.
- Vreme trajanja transfera od aerodroma do hotela, zavisi i od broja putnika koji imaju transfer do različitih hotela u istoj regiji.
- Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu i dužan je da prilikom prijave na putovanje u prodajnom mestu dostavi broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne ceni validnost putne isprave, ne snosi odgovornost za validnost iste i nije odgovorna u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku prelazak. U slučaju ne dobijanja vize smatra se da je putnik odustao od putovanja, a troškovi na ime odustanka se naplaćuju prema Opštim uslovima putovanja.
- Vremena leta u avio saobraćaju su podložna izmenama u zavisnosti od uslova u saobraćaju. Putnici su dužni da provere u agenciji 2 dana pre putovanja da li je došlo do promene. Cena putovanja se obračunava po broju ostvarenih noćenja. Kao početak individualnog putovanja računa se trenutak poletanja iz Beograda, a kao kraj poletanje sa destinacije. U broj dana naveden u programu su uračunati prvi (dan polaska) i poslednji dan (dan povratka). Svi datumi polaska i povratka su upisani u tabelama cenovnika.
- Avio karte i vaučeri se dobijaju u agenciji nakon uplate celokupnog iznosa.
- Na dan putovanja potrebno je doći na aerodrom minimum dva sata pre poletanja i izvršiti čekiranje na šalteru avio kompanije. Avio prevoz se odvija redovnom linijom avio kompanije.
- Putnici mogu nositi do 20 kg prtljaga (ili onoliko koji dozoljava klasa na avio prevozu redovne linije) koji se predaje prilikom čekiranja i jednu torbu kao ručni prtljag (proveriti u agenciji prilikom rezervacije infomracije o prtljagu). U ručnom prtljagu nisu dozvoljene makazice, manikir setovi i drugi oštri metalni predmeti, kao ni bilo koja vrsta tečnosti, što je propisano pravilima reda i poslovanja svih avio kompanija. Organizator putovanja ne preuzima odgovornost za izgubljeni, oštećeni ili ukradeni prtljag. Sva svoja prava u vezi sa prtljagom koji je izgubljen ili oštećen, putnik ostvaruje obraćajući se direktno prevozniku ili pružaocu usluge smeštaja, prema međunarodnim ili domaćim propisima i važećim uzansama.
- Osoblje avio-kompanije ima pravo da po sopstvenoj proceni ne dozvoli ukrcavanje trudnici, osim ako ona ima potvrdu od lekara kojom se potvrđuje da je sposobna za let avionom. Te potvrde imaju rok važenja, pa na to treba obratiti pažnju kako prilikom polaska na put, tako i prilikom povratka.
- Predstavnik ino partnera naše agenicje i vozilo za transfer čekaju putnike na aerodromu na kranjoj destinaciji. Propisi predstavnicima ne dozvoljavaju okupljanje u aerodromskoj zgradi, tako da se putnici sačekuju neposredno po izlasku iz zgrade. U slučaju manjeg broja putnika (manji od 30) predstavnik će komunicirati sa gostima na engleskom jeziku.
- Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena na monetarnom tržištu ili promene tarifa prevoznika.
- 1 A Travel d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
- Agencija 1 A Travel d.o.o. zadržava pravo promene redosleda sadržaja programa usled vanrednih okolnosti na koje nije mogla uticati.
- Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu www.1atravel.rs

Molimo putnike da pažljivo pročitaju opšte uslove putovanja agencije 1A Travel d.o.o. usaglašene sa Yuta standardom koji su sastavni deo ovog programa.

Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja aviona dva dana pre polaska na putovanje.

Program putovanja važi uz Opšte uslove putovanja organizatora 1A Travel d.o.o. Licenca br. OTP 278 /2010
Hit ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Zimovanje

Zimovanje

Skijaški aranžmani
Najbolji zimski centri
Hoteli i apartmani
Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje