Hotel Santa Rosa

Hotel Santa Rosa

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
Cene su izražene u evrima po osobi i važe za rezervacije i uplate u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate).

Dinarski deo aranžmana 1.990 rsd po osobi (deca od 0-2 godine ne plaćaju)
Kosta Brava se prostire na oko 160 kilometara, od Barselone na sever, ka francuskoj granici. Njeno ime u prevodu znači divlja obala i pravi je biser Katalonije. Duge peščane plaže presecaju kamene uvale koje natkriva najlepše mediteransko rastinje. Poznata letovališta i turističke centre smenjuju šarmantna ribarska sela. Ono što je možda jedna od najvećih prednosti letovanja na Kosta Bravi je blaga mediteranska klima zahvaljujući vencu Pirineja u zaleđini obale, pa su leti temperature između 30 i 35 stepeni, ali noću padnu ispod 20, pa su noći veoma prijatne. Pored očigledne prirodne lepote ove obale, odmor na Kosta Bravi ima mnogo toga da ponudi. Barselona, jedan od najfascinantniji gradova Evrope, udaljena je na samo oko sat vremena od letovališta. Za zaljubljenike u Mediteran obilazak neke od poznatih botaničkih vrtova kao što je Santa Clotilde u blizini Lloret de Mara je za preporuku. Za gastronome se preporučuje obilazak nekog od sela na Pirinejima, što je i prilika da se proba najbolja katalanska šunka i kvalitetno vino. Ulagajući u turizam i infrastrukturu ovog kraja, u poslednjih nekoliko godina je niklo nekoliko zabavnih i akvaparkova, čineći Kosta Bravu idealnu za nezaboravan porodični odmor.

Hotel Santa Rosa 4*
Lokacija:
Hotel Santa Rosa nalazi se na 3 minuta hoda od plaže, u mirnom delu inače živog mesta Ljoret de Mar. Prepoznatljiv po svom stilu i ima tradiciju dugu 50 godina. Jedan je od prepoznatljivih hotela u regiji po svom kvalitetu i usluzi. Aerodrom u Gironi je udaljen 35 minuta vožnje.
Plaža:
Ovaj hotel se nalazi na oko 150m od plaže. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju.
Hotelski sadržaj:
Hotel poseduje: recepciju 24h, otvoreni bazen na krovu i bar odakle se pruža veličanstven pogled na okolinu, restoran, prostoriju za odlaganje prtljaga, rent a car, saunu, spa centar, usluga pranja i peglanja veša, parking, lift,Wi-Fi, menjačnicu.
Sobe:
Hotel poseduje standardne (površine 17m2), superior (površine 20m2) i porodične sobe (dve spojene sobe). Sve sobe sadrže: kupatilo, klimu, balkon, fen za sušenje kose, radni sto, sef (uz doplatu), mini bar, telefon, SAT TV, Wi-Fi .
Usluga:
Usluga u hotelu je na bazi polupansiona (doručak-večera švedski sto).
Kontakt:
www.hotelsantarosa.es/en/index.html
Napomena:
Hotel je smešten u mirnom delu Ljoret de Mara, a brzo i lako se stiže do plaže i šoping zone. Porodičan hotel koji posluje od 1962. godine. Glavni moto hotela je da se svi gosti osećaju kao kod kuće.

Program putovanja:
1.dan Beograd - Đirona
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Kon Tiki -a 2 sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let do Kosta Brave.Transfer do mesta boravka po izboru.
2. do 10. dan Kosta Brava
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti.
11. dan Đirona - Beograd
Napuštanje objekta, transfer do aerodroma prema rasporedu dobijenom od agencijskog predstavnika. Direktan čarter let za Beograd. Dolazak u Beograd nakon dva i po sata leta.

Napomena: Tačno vreme poletanja čarter leta biće poznato dva dana pre polaska.

U cenu aranžmana je uračunato:
- Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge,
- povratna avio karta na čarter letu AirSerbia na relaciji Beograd-Đirona-Beograd,
- povratni transfer aerodrom-hotel-aerodrom,
- usluge predstavnika i vodiča na srpskom jeziku,
- troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
- Aerodromske takse za odrasle i decu od 2-12 godina u ukupnom iznosu od 25, 28 Eur (A/P BEG Taxa 15, 30 Eur, RF Taxa 0, 98 eur, A/P GRO Taxa 9 Eur). Deca do 2 godine u Španiji plaćaju aerodromske takse u iznosu od 9 evra.
- Doplata za gorivo YQ 10 evra po osobi, deca do 2 godine starosti ne plaćaju doplatu za gorivo. Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do momenta polaska na put.
- Međunarodno zdravstveno osiguranje, fakultativni izleti i individualni troškovi, kao i svi ostali troškovi koji nisu navedeni pod u cenu aranžmana je uračunato.
(Navedeni iznosi se plaćaju u agenciji u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate.)
- Boravišne takse na Kosta Bravi koje se plaćaju direktno na recepciji. Za hotele 1*, 2* i 3* taksa iznosi 0.50 evra po osobi po noći, za hotele sa 4* iznosi 1 evro po osobi po noći dok je za hotele sa 5* taj iznos 2.5 evra po osobi po noći. Deca do 16 godina ne plaćaju boravišnu taksu.
- Usled promena cene na trzištu nafte, moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do dana polaska.

Načini plaćanja:
- gotovinski - avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

Važne napomene:
- Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
- Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
- Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.
- Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.
- Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) -agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
- U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 10:00 h) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobičajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta.
- Pravila oblačenja u većini hotela za vreme večere u restoranima, za muškarce je obavezno nošenje dugih pantalona, a sve vrste kupaćih kostima su zabranjene.
- Prilikom transfera do hotela, koji se nalaze u gradskim zonama, moguće je da autobus ne može da ostavi putnike ispred samog hotela, već na najbližem mogućem mestu.
- Vreme leta zavisi od uslova u saobraćaju (raspoloživost aviona kod avio-kompanije, opterećenost beogradskog i odredišnog aerodroma) koji u letnjoj sezoni mogu biti otežani. Vreme leta se potvrđuje dva dana pred put i nakon potvrde vremena se putnici i obaveštavaju. Vreme leta za povratak se putnicima saopštava od strane vodiča lično, ili putem oglasne table, najčešce jedan dan pre povratka.Molimo putnike da sva vremena provere u agenciji, ili sa agencijskim predstavnikom.
- Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju promena reda letenja od strane avio kompanije.
- Na čarter letovima ne postoje klase sedišta kao na redovnim linijama. Nije moguće unapred rezervisati određeno sedište u avionu. Deca 0-2 godine nemaju zasebno mesto u avionu.
- Avio karte dobijaju se na aerodromu dva sata pre leta. Po preuzimanju karata potrebno je obaviti čekiranje, predaju prtljaga i pasošku kontrolu. U letnjoj sezoni je zbog gužve na aerodromu za ovo potrebno više vremena pa molimo putnike da na aerodrom dolaze na vreme.
- Minimalan broj prijavljenih učesnika za aranžmane rađene na bazi čarter leta kompanije Air Serbia je 100 putnika.
- Cena putovanja se obračunava po broju ostvarenih noćenja. Kao početak aranžmana računa se trenutak poletanja iz Beograda, a kao kraj aranžmana poletanje iz Majorke. Agencija je u obavezi da ova poletanja obavi u danima navedenim u programu. U broj dana naveden u programu su uračunati prvi (dan polaska) i poslednji dan (dan povratka). Svi datumi polaska i povratka su upisani u tabelama cenovnika.
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje.
- Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
- Od dokumentacije, sa sobom je potrebno poneti pasoš, koji mora biti važeći još minimum 6 meseci po povratku sa putovanja.
- Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Sve posledice gubitka ili krađe pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave, snosi putnik. Refundiranje uplaćenog iznosa za putovanje koje nije realizovano zbog neispravne putne isprave nije moguće.
- Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
- Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel & Service doo.
- KonTiki Travel & Service doo ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055730, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.

Organizator putovanja je KonTiki Travel & Service d.o.o. Beograd, Palilula, 27.marta 12.

Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja agencije KonTiki Travel & Service d.o.o. Beograd.
Hit ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava
Zimovanje

Zimovanje

Skijaški aranžmani
Najbolji zimski centri
Hoteli i apartmani